Strona 34 z 1949 PierwszyPierwszy ... 24 32 33 34 35 36 44 84 134 534 1034 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Nuta65 jest nieaktywny Znany na forum

Question Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Anoolko ,jak to zrobilas ,kolor niebieski?
    mnie tylko literki wyszly pochyło

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Ale tu macie fajniePo prostu nie mogę się oderwać.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Gruschka, to się nie odrywaj, tylko pisz z nami. Baaardzo potrzebujemy tutaj kogoś, kto nas zmobilizuje. W teorii jesteśmy nie do zagięcia, ale z praktyką mamy problem. Rozleniwiłyśmy się przez te kilkanaście (tak,tak ) lat znajomości, zrobiło się takie towarzystwo do obżerania i gadania, a efekty... No cóż. BYŁY. Inne Dziewczyny pewnie same Ci się pochwalą, ale ja to zwaliłam kiedyś prawie 40 kilo, no cóż, dawno to było... Jakieś 10 lat temu ? Ale mobilizacja była na topiku ! Niejaka Łapka nas pilnowała, paskudna była, że niech ją czkawka męczy, krwi nam napsuła, ale cóż... Wtedy chudłyśmy .... Czy to se vrati ?

Nuta, kolor niebieski robi się klikając na na literkę A na górnym pasku okna odpowiedzi, jest tuż przed buźkami. Na focie faktycznie, dziobak, jak żywy

Anoolka, sunie śliczne ! Na naszych ręczniczkach leżą . Brakuje mi tych fal . . Tych, których nie mogę TUTAJ wlepić, bo ZA DUŻE ! Jak mam je zmniejszać, pomocy ! Dzięki za przekazanie pozdrowień. Też pozdrawiam nieustająco, tego Sylwestra na łodzi w Sydney Harbour w życiu nie zapomnę !

Saguś, jestem z Tobą ! Ale i tak masz wsiąść w pendoliniaka i mi nakopać w rzyć ! No, staram się Dziś już nawet zjadłam jajco na twardo z koncentratem pomidorowym, to już totalna desperacja Dlaczego tak ? A sama nie wiem, chyba mi odbija
    Ostatnio edytowane przez yoanna1964 ; 21-01-2017 o 14:04
    gruschka lubi to.

Awatar PsiaMac
    PsiaMac jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sydney

Wlasnie Dorota odjechala....
    Ja odjezdzam po flaszce bialego...
    Zegnam
    O kuzwa!
    Wiecej logiki nie bedzie

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

AHA ! Flaszka białego 750 ml - na oko ok. 700 kcal, stek z mash potato i warzywkami, sos pieprzny, piffko - ok. 900 kcal, Dorota pewnie pączki od polskiego piekarza przyniosła, bo tradycja to święta rzecz, jakieś ciastki i kanapeńki w ramach niszczenia zapasów - razem ze 3000 kcal jak nic ! I to na topiku ODCHUDZAJĄCYCH SIĘ NADAL ! I teraz co ? Leżysz i TRAWISZ ? ? ?

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

A tu biedny człowiek JAJKO na obiad miał ! Ale dobra, jeszcze zobaczymy
    gruschka lubi to.

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Yoanka a Ty kiedys pstryknełas taka pikna fotka mojej siostrze blizniaczce Chyba mi sie zaczeło wreszcie ustawiac w glowie ze trza sie odchudzc bo juz ktorys dzien bardzo pilnie wsio licze i ograniczam , nawet w desperacji zaczelam o kosmicznej dumac ale chyba w przesade nie ma co wpadac .EE juz Ty lepiej nie wspominaj dobrze te wrednej Łapki bo odpukac w niemalowane moze wrocic niech juz lepiej na karaibach te swoje gnaty grzeje .No az zal ze takiego piknego dziobaka na serwetkach nie ma
    Anoola no to dalas popis jak juz tak padłas a niby poł dnia na sudoku spedziłas :P No dobre dziecko z Ciebie jak mi takie pikne agapantusy wstawiłas jeny jak mi juz teskno za kwiatkami .Zadzwonilam do Megi ale nie odbiera
    Saga jakie sypie jakie minusy u nas jeno kajakiem z łyzwami mozna sie poruszac tak mokro i paskudnie wsio płynie
    Optusiu skleroza zapomniałm o liscie ale teraz sobie siedze i słucham Muzyki ciszy , jeny jak ja ją lubię

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Mania, no właśnie, też mi się układa. Czas już najwyższy ! Saguś mi nawtykała. . . Oglądałam fotę, jaką mi Opty zrobiła, MASAKRA ! Wyglądam, jak ciasno zasznurowany baleron, wszystko mi wypływa ! Nie marudź, Maniuśka, wiesz, że jak "zaskoczę" to będziecie biedne i za Łapką zatęsknicie ! Bo JA się za Was wezmę ! W końcu miałam dobrą nauczycielkę ! No właśnie ! O ćwiczeniach izometrycznych pamiętacie ? O wykrzywianiu, zaciskaniu i napinaniu ? A gucio ! Siedzicie przed kompem i tylko ciastki zajadacie, już ja Was znam ! A (__!__) rośnie ! I tylko jęki, że metabolizm, że srolizm ! Że "nie schodzi ! SAMO NIE ZEJDZIE ! I już mi tu pozaciskać, powykrzywiać i ponapinać ! Po kilka razy, i liczyć mi tu do dwunastu, bo jak Was to będziecie BIEDNIUTKIE !
    Załączone miniatury Załączone miniatury Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal-1310492286_by_patrpatr_600.jpg  
    gruschka lubi to.

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

I żeby było jasne ! Nie ma pitu - pitu ! Od leżenia na kanapie jeszcze nikt NIE SCHUDŁ !

MA BYĆ OSTRO ! OD OPONY DO IKONY ! Wypluć mi zaraz te ciastki i NAPINAĆ Ale to już ! Wszystko widzę !
    Mania, właśnie się obcyndalasz !

NO !
    Załączone miniatury Załączone miniatury Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal-gruuuuuba_baba.jpg  

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Przerażające są te obrazki !!!
    Ciastek nie jem, ale miętówki tak, oczywiście daktyle - są już prawie zniszczone, a przy okazji jedynkę na nich ukruszyłam, i to dzisiaj akurat ! Ciekawe kiedy mój dentysta mnie przyjmie.
    Ubytek niewielki, ale jednak.
    Anulko - dzięki za pozdrowienia ! Też pozdrawiam i podobnie jak Yoanka - tego sylwestra zapamiętam na długo !
    A Yoanka Ci wyliczyła kalorie... chyba na trzy dni Ci wystarczy !
    Yoanko - podpowiedz coś o chlebku na dobre grzanki. Takie jak w kangurowie.
    Saguś, ale zobacz, jaka ta datura wielka ! I ile kwiatów !
    Zresztą, jak wszystko w Australi... WIELKIE ! karaluchy też !
    Za chwilę wybywam na imprezę, jeszcze ostatni rzut oka do lustra - i jazda.
    Wrócę nad ranem, to raczej tu zaglądać nie będę.
    Miłej niedzieli !

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Chleb na grzanki najlepszy jest ten . . . najgorszy, wysokoprzetworzony pszenny chleb tostowy. I duużo masełka. Chudzina jesteś, to Ci wolno, INNE niech tego nie czytają ! Baw się dobrze !

Na drugi obiad zjadłam kawałek pieczeni i ogórki kiszone. Nie powiem, że się najadłam. Kartofelki by się przydały Ale NIE ! Będę Wam świecić i motywować ! Będzie pot i łzy !

ILE JUŻ NAPIĘŁYŚCIE, NAPRĘŻYŁYŚCIE I WYKRZYWIŁYŚCIE ? ? ? Doopcie macie mieć jędrne, jak . . . jak nie wiem co ! No już ! Wyprostować się ! Brzuch wciągnięty, cycki do przodu ! I zaciskać ! Liczyć do dwunastu ! I tak kilka razy !

Strona 34 z 1949 PierwszyPierwszy ... 24 32 33 34 35 36 44 84 134 534 1034 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów