Witanko ! Niedzielne !! Pięknie jest :):) Coś mi tu wyskakuje co chwilę na stronie :bad:chyba, że przez te Win XP. Nie mam czasu tym się pobawić :bad: Idę do lasu - tylko -2 i ostre słonko. WKleję fotki ale z grodu ! Narazisko :money:
Wersja do druku
Witanko ! Niedzielne !! Pięknie jest :):) Coś mi tu wyskakuje co chwilę na stronie :bad:chyba, że przez te Win XP. Nie mam czasu tym się pobawić :bad: Idę do lasu - tylko -2 i ostre słonko. WKleję fotki ale z grodu ! Narazisko :money:
Witam, niektórzy może mnie pamiętają niektórzy może nie ale od czasu do czasu wchodzę na to forum z potrzebą motywacji do działania, niestety wciąż nie poradziłam sobie z problemem swojej wagi.
Jednak tym razem mam inny problem a właściwie prośbę do was. Piszę pracę magisterską o kobietach powyżej 40 roku życia i ich stylu życia. Bardzo bym chciała was prosić o pomoc w wypełnieniu ankiety potrzebnej mi do pracy.
Jeśli jesteście chętne ja wypełnić i ewentualnie rozesłać później jeszcze swoim znajomym będę ogromnie ogromnie wdzięczna. Czas mnie już goni i bardzo potrzebuje pomocy.
Jak jesteście chętne to napiszcie w komentarzach bądz prywatnie do mnie a ja wam ją roześlę.
Naprawdę będzie to dla mnie wielka pomoc!
Anoolka, fotka z KOLACJI
Yoanka, ale masz pamięć !!! Ja nie mogłam zlokalizować....
A jak samopoczucie ? Tamponów już nie potrzebujesz ?
Na pewno masz rację - z chorobą trzeba walczyć, a żeby walczyć, to siły potrzebne....
Ale co się odwlecze....
Kolejny piękny dzień u mnie, słoneczko i niewielki mrozik. Mania pewnie do ptaszków pognała. Ja swoje za oknem obserwowałam, ale ten karmik w necie bardziej odwiedzany niż mój, i jaka różnorodność ptaszków !
Zrobiłam sobie album wspomnieniowy z Antypodów, fotki, foldery, mapki, bilety.... mnie się podoba. Ale poszłam się do W. pochwalić, to raczej entuzjazmu nie widziałam. No cóż, mnie każdy obrazek coś mówi, innym niekoniecznie.
Mia - przykro mi, ja już tyle po czterdziestce, że raczej do Twoich ankiet się nie nadaję, a zmyślać nie mam po co.
Bońcia - niech Ci się fajnie czas spędza w Karpaczu, pewnie - że "babci też należy się" !
Pięknej pogody i dużo śniegu ! Kiedy wyjeżdżasz ? Pociągiem ?
Saguś - w górach już widać, że dzień dłuższy ? Spacer się udał ?
Nutko - z apetytem - to słyszałam, że można jedzonko wcinać, ale z zapachem ?
Dałaś radę wytrwać, czy jednak spróbowałaś pyszności przygotowanych dla męża ?
Kończy mi się kolekcja kubeczków, ale na dzisiaj jeszcze jeden mam
Załącznik 38128
niech Ci stonka da wypłaty spokojnie policzyć !
Klub SPORTOWY he, he . . . Western Suburbs Leagues Club
To znaczy ze wiecej fotek nie musze wkleic, a zrobilam kilka :p w sobote
Wklejaj, zawsze miło powspominać
Anulka, film się podobał, widoki też. Ale te moje "własne" które w głowie siedzą - cenniejsze.
A Mania to gdzie ???
Okupanta pilnuje ?
Zadnego Okupanta nie pilnowałam jeno zalegych gosci do slubnego mielismy :D niedawno wyszli wiec troche uskromnic trza było :D
Optus wiadomo ze do ptaszkow pognałam bo w taka pogode to grzech nie wyjsc :D a tutaj pikne zwierzaczki teraz są
http://ptaki24.pl/kamery-online/karmisko-dla-zwierzat-w-lesie.html