Koldra wyschla jak wczoraj w pracy bylam. Kocyki dzis wyschna ale jeszcze jedna koldra czeka na pranie i poszwy plus poduszka... ale bez tego przezyjemy.
Noc byla spokojna ale magnez baaardzo mile widziany.
Koldra wyschla jak wczoraj w pracy bylam. Kocyki dzis wyschna ale jeszcze jedna koldra czeka na pranie i poszwy plus poduszka... ale bez tego przezyjemy.
Noc byla spokojna ale magnez baaardzo mile widziany.
Anoola no jak noc spokojna to i gites a jak poprane i posuszone to juz ku dobremu idzie .
Optus u mnie plaga rajskich jabłuszek wiec jakby co to moge udostepnic .A deren postawiłam na balkonie zeby dojrzał , widziałąs jak Maja mowiła z e kilka dni i dojrzewa po zerwaniu .A u mnie wredny krecik szaleje , musze jajek nagotowac bo mi cała rabatka ta z prawej strony pokopana na maxa , dzis lałam wodę do kanałów ale czy go pogoni to nie wiem .Ja zakupiłam trzy rodzaje narcyzow i troche tulipanow a najbardziej mi sie małe tulipanki widzą .Dzis jeszcze kupiłam wrzosy bo po 3 zł są a kilka na balkon zawsze stawiam to jest dekoracja do wiosny .
Bonusiu no to mozesz odetchnac ze to juz Ciebie nie dotyczy .
Cieszę się, że Ci magnez podpasował !
Opłaty zrobiła,. przy okazji wyciąg ściągnęłam. Mam tak głupio, że miesiąc mam od 25 do 24 kolejnego miesiąca.
A przy okazji - czy któraś ma coś do powiedzenia na temat rekolekcjonisty Bashabora ? Zostałam zaskoczona tym tematem. Poczytałam oczywiście w necie co jest napisane - ale może mace swoje własne odczucia ?
Maiu - wrzosy widziałam, ale nie kupiłam, nędzne jakieś były... U mnie najładniejsze pod cmentarzem sprzedają. Też zawsze przed domem dekorację robię, do wiosny pięknie wygląda.
Ja piernicze jak zimno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W sobote zaczyna sie wiosna a dzis rano bylo wszedzie bialo!
Biale dachy, biala trawa. Duzo ludzi marudzilo ze lod z szyb samochodowych zdrapywali.
Ja tego problemu nie mam bo moje auto ma garaz![]()
Lapie za kubasek co by rece ogrzac.
I tak mam szczescie ze Tam zaczynao 6 rano wiec klima juz godzine tu lata.
Dziewczyny Kofane - ja siedzę zagrzebana w papierachPrzerabiam split payment. Nie googlujcie to nie kwiatuszki tylko pierdoły księgowe dotyczące VAT-u. Zła jestem jak jasny gwint, wściekła i mam dość. Zaległości czytankowe, zarwane nocki - no przejechane Bolka trampki - chyba taką miałam kiedyś stopkę.
Postaram, się nadrobić - jak ja się odrobię !!! Mam dość wszelakiej maści monitorów ...oczy mnie bolą , więc pokimam , byle do rana. Pogoda superowa. Ale noce zimne...jakoś - u mnie teraz 9 stopni. Klapa w górę w oknie to się cieplej zrobi![]()
Jest mi smutno, tak bardzo smutno… bo niby jest lepiej, juz nie rzyga a starch we mnie siedzi. Budze sie w nocy zeby polozyc na niej reke, zeby sprawdzic czy oddycha… Wiem, Mania powie ze mi pada na leb.
Mania gowno wiem! I to mnie dobija bo ja bym jej nerke oddala! Wczoraj sie wkurzylam na wetke. Nie mam szczescia. O 9 rano zadzwonilam. Rozumiem ze nie mogla od razu podejsc do telefonu bo mogla byc z innym futrzakiem. Zostawilam dokladna informacje co sie dzialo, ze odstawilam antybiotyk i zeby mi oddzwonila czy ok. No i w koncu kolo 13-tej nie wyrobilam i dzwonie ponownie. Panienka odebrawszy telefon zacheca mnie do ponownej opowiesci. No kuzwa, Konopnicka dwa razy tej samej ksiazki nie pisala wiec czego ja mam sie powtarzac. Warknelam i zaraz po wetke poleciala. Wetka poczytala poprzednia notatke, przeprosila ze niby caly dzien operowala (srali muchy) no i w sumie nie powiedziala ze dobrze ze odsrawilam antybiotyk tylko zachecala do ponownej wizyty, ze dadza Ajsie antybiotyk w zastrzyku wystarczajacy na dwa tygodnie. O nie, juz dlugodystansowych medykamentow nie uzyje na moim piesku, Uzylam na pchly i co bylo? Dalej qurvica mnie tlucze jak o Beavecto pomysle.
Bonusia nie wiesz o czym pisac? Czyli zycie sie z Toba delikatnie obchodzi bo exem juz nie musisz sie przejmowac, to jak woda spuszczona w kiblu…
Opty na temat religi, reprezentantow (lub nie) kosciola nie dyskutuje i nic nie wiem na temat jakiegos Bashabora.
Saga dlatego ja mam podatkowa agentke. Wszystko wie, za mnie zrobi imam z glowy.
Zimno ?
To z kawą - rękawiczki podrzucam. Niech Ci zziębnięte ręce ogrzeją
i ciesz się chwilą obecną ! Nie przyspieszaj przyszłości...
Anoola no a co moze i Konopnicka dwa razy pisała a kto zabroni hehe ja dzis dwie godziny odpowiadałam na pytania o T bo moze bedzie jeszcze dodatkowe zajecia miał i trza było wsio omowic , ja juz te historie bym w nocy na spiocha opowiadała,
Hehe a przecie to prawda ze Ci na łeb pada , znam ten stan bo mi juz dawno na łeb padło wiec potrafie tez zdiagnozowac u siostry blizniaczki.No tez mi podpadają te długo dziające leki jakos . i moze dobrze ze powarczałas bo oni chyba traktują jak dojna krowe bo mozna doic i doic bo na bank by znowu skasowali a gwarancja zadna ze pomogą , cholibcia to takie metody prob i błedow .No nie zeby w kangurowie były samochody do skrobania to az trudno wyobrazic
Sagus dobrze ze napisałas zeby nie googlowac bo juz miałąm ochote to z robic bo dla mnie ksiegowe sprawy to czarna magia .
Optus te kwiatki co wczoraj nie mogam przypomniec to eustoma ot skleroza nie mogłam se przypomniec , pikne sa i na dodatek w kolorach ktore lubie .Stoi mi teraz bukiet z nich na ryneczku zakupiona wiazanka .Jakos kolezanki nic Ci nie mowia o tym Bashaborze a prawde mowiac tez mnie ciekawi ich zdanie![]()