Strona 44 z 1949 PierwszyPierwszy ... 34 42 43 44 45 46 54 94 144 544 1044 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Saguś jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Cześć Wsiem

Anoola cyt :" A Ty co? O polnocy mam do roboty wpadac? Ostatnio i tak coraz szybciej tu jestem bo rano, nim stonka sie obudzi wiecej zrobie. Pamietaj ja 10 godzin do przodu to se oblicz " - nie wiem o co Ci chodzi ..... Gdzie ja Ci kazałam gdzieś wpadać ?

Megi Już pójdzie z górki - tylko pisz.
    Opty no bywa i tak , że niby wszystkiego jest dużo ale jak trzeba coś wybrać to jedna niewiadoma
    Agnieszka - no brawo za organizację I wcinaj się
    Muszę spaść. Tel.się dobija - narazisko !

megi1957 jest nieaktywny Znany na forum

To jeszcze ja.Odnosnie diety nie wiem ile waze ,pewnie potrzebny bedzie nowy sprzet.
    Wiem natomiast ze smaczna jest tortliila,dzis po raz pierwszy robilam ze szpinakie m i feta.
    Cos fajnego na szybki obiad a mlodym przypadla do gustu.

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Megi, witaj ! Myślę,że jak tak trudno miałaś tu z dotarciem - to już teraz będzie wszystko dobrze.

Anulka - prosiłam Kruszynki, żeby oceniły bezpieczeństwo albumów fotkowych, które zrobiłam - stąd te maile.
    Dzisiaj zrobiłam resztę i wysłałam Wam linki - miłego oglądania !
    A Ciebie poproszę o sprawdzenie, czy w nazwach byków nie powstawiałam, albo czego durnego nie napisałam....
    Fajna ta tabelka do odchudzania którą Agnieszka wkleiła - coś podobnego nam Łapka rozsyłała... jakaś tam motywacja zawsze była.

Dzisiejszy dzień może do wielkiego dietkownia zaliczyć nie mogę, ale jak już niczego nie połknę - to źle nie będzie.
    Muszę odkopać ten programik, co kalorie ładnie liczył...
    No i zacząć się ruszać, a nie tylko na tyłku siedzieć... ale z tym będzie trudno. Dobrze, że jutro gimnastyka, może mi się spodoba i w domu pomacham odnóżami.

Kawa:
    pies5.jpg

Miłego wieczoru !

Awatar PsiaMac
    PsiaMac jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sydney

Cytat Zamieszczone przez Saguś Zobacz posta
    Cześć Wsiem

Anoola cyt :" A Ty co? O polnocy mam do roboty wpadac? Ostatnio i tak coraz szybciej tu jestem bo rano, nim stonka sie obudzi wiecej zrobie. Pamietaj ja 10 godzin do przodu to se oblicz " - nie wiem o co Ci chodzi ..... Gdzie ja Ci kazałam gdzieś wpadać ?

!
    Cytat Zamieszczone przez Saguś Zobacz posta
    Poślę się , bo nie widzę Anoolki. Widzę tylko piękna kawę , upał i stonkę.

tego sie tyczyla moja odpowiedz. Za wczesnie (w dzien roboczy) mnie szukalas.
    Dzis mam swieto to jestem

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Racja, święto Twojej Ojczyzny !
    A Ty zdaje się swoje papiery miałaś robić ? Natchnienie masz do tej roboty ?
    ...współczuję ! A B. nie chce, żebyś mu policzyła ?
    Mania gdzie ?
    Idę wcześniej do wyrka, bo niby ciepło było na cmentarzu, ale i tak zmarzłam. To się wygrzeję pod kołderką.

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

Witaj Megi, super ze w koncu sie udalo. Ale przynajmiej ja nie czuje sie tak zle. Nie moglam odzyskac hasla, na nowo nie chcialo mnie rejestrowac pokazujac juz ten e-mail byl uzywany i tak w kolo... A tam, wazne ze jestesmy.
    Opty no wyraznie brak nam picassa! Tam sie fajnie albumiki robilo.
    Kawa sliczna widzisz, mnie to byle piecholek zadowoli. Ale jak patrze na to moje podwojne szczescie to widac ze sie starzeja... juz coraz wiecej spia, mniej sie bawia... Ale wiesz, przez ostatnie dwa dni jak wracalam z pracy to Suzi szybko do mnie podchodzila, juz nie ma tego ze chcialabym ale sie boje. Nie widzialam nastepnego ataku, tabletek na watrobe nie daje. Jest lepiej!
    A B??? Ostatnio mi powiedzial ze moj samochod jest mdły...

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Megi no to super ze juz dotarłas do nas , usciskaj Córe od nas bo jak widac miała sporo problemow z forum
    Optus na moje to te zdjecia sa bezpieczne bo to podobnie działa jak picassa.No mi chyba jutro gimnastyka przepadnie bo koleda ale mam nadziej ze szybko ksiadz przyjdzie to moze zdaze bo normalnie czuje te gimnastyki juz na swojej sprawnosci , chyba nawet bystrzej chodze .A ten programik to dietetyk sama mi go pokazałas . fajny jest .
    Agnieszka no własnie chudnac to jeszcze jakos idzie ale utrzymanie wagi to juz wyzwanie .
    no to ja rekordzistka bo 16 lat juz nie pale
    Yoanka no to jak sama woda bez jedzenia to bedziesz chudnac na maxa no i jak dotrwałąs na dyzurze .
    Anoola no moz e i racja agapantusy nauczone walki o byt nagle zgłupły z dobrobytu
    No tego wysokiego stołka to ja nie zapomne bo czasem jak fotki ogladam to znowu w oczy wpadnie jak z Ciebie była taka super laska .Nie to co teraz biedny zagłodzony murzynek
    Sagus akurat wtedy jak wołałas to ja chudłam wiec co miałam sie wychylac a zmiana lekow i d.. blada wsio zmarnowane i od nowa odchudzanie znowu mam zmienione leki i moze bedzie lepiej , tak se licze bo od kilku dni lodowka przestałą mnie wołac ,diabelne sks.
    hehe a ja dzis robiłam za ciocio babcie bo Nasze Dziecko podrzuciło mi swoje maluchy no i nawet se poradziłam ale to małe bystre teraz bo lekcje u mnie robiły no i oczywiscie musiały komputer tez cwiczyc

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Qrva mać ! Pisałam i pisałam, po czym wcisnęłam " + Odpowiedz w tym wątku " i wszystko poszło się gonić !

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

Mialy byc kffiatki to prosze bardzo.
    Tu turystki obdarowaly mnie kffieciem!

03DSC_0001 (78).jpg

03DSC_0001 (81).jpg

03DSC_0001 (82).jpg
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

Strona 44 z 1949 PierwszyPierwszy ... 34 42 43 44 45 46 54 94 144 544 1044 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów