wiem wiem ;D ale moje lenistwo dzisiaj zwyciężyło i nie chciało mi się gotować jajka (miałam sobie zrobić sałatkę: tuńczyk + jajko).![]()
wiem wiem ;D ale moje lenistwo dzisiaj zwyciężyło i nie chciało mi się gotować jajka (miałam sobie zrobić sałatkę: tuńczyk + jajko).![]()
Witam, wiesz, mnie najlepiej węgle smakują na kolacjęstaram się nie jeść, ale nie zawsze wychodzi.
ładnie Ci idzie i masz fajne założenia ( fajne, bo podobne do moich)
Witaj Maju
Mnie bardzo podoba sie Twoje menuUwazam nawet, ze ten krem Ci nie zaszkodzil - warto czasami dac cos, na co mamy ochote - dieta to nie katorga, najwyzej zrzucimy te kg w troche dluzszym czasie
Buziaki i chwale za rolki! :*
Hej haj helloł
waszka - mi tak samo, ale chyba najgorzej jest po obiedzie, kiedy mam ochotę na coś słodkiego.
shine88 - jestem tego samego zdania. Btw krem był pyszny (mama mi z Niemiec przywiozła, bo w Polsce takich nie znalazłam) i mam jeszcze jeden cały pełny o smaku pistacjowym.
Dzisiaj od rana dobry humorek. Wstałam po 8 (miałam wstać wcześniej, ale wrzuciłam komórkę gdzieś w pościel i obudziłam się, leżąc na niej) i zrobiłam ciasto na bułeczki. Muszą leżeć około 6 godzin w lodówce, a potem jeszcze 2,5h rosnąć, więc mój brat sobie trochę poczeka na obiad
.
Pogoda u mnie taka sobie. Pochmurno jakoś tak i zawiewa zimnem, dlatego nie poszłam biegać, ale za to porobiłam trochę wygibasów na dywanie (program 10-minutowy na płaski brzuch). Może wieczorem pójdę popływać troszkę.
No i oczywiście od rana zdrowe jedzonko. Na start zjadłam pyszną owsiankę z bananem i miodem.
P.S. W szafce mam dwie czekolady ;> Obym ich nie pochłonęła. W sumie na razie mnie do nich nie ciągnie.
To moze je komus oddaj tak na wszelki wypadek? Ja jak mam kompulsa to moge takich 5 pochlonac![]()
Eivissa nie nie ;D specjalnie ją kupiłam, bo jutro koleżance będę robić prezent urodzinowy i upiekę jej m.in. muffiny z czekolada
Dzień zaliczam do udanych, chociaż chyba trochę za dużo zjadłam (w sumie ważne, że nie słodycze). Hamburgery jak najbardziej udane.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (bułkę piekłam również sama)
Pieknie wygladal ten hamburger
Jak upieklas te buleczki? Wyglada super!!
shine88 przepis na bułeczki znajduję się [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Są pyszne także np. do twarożku czy po prostu jako zwykłe bułki.
Dzisiejszy dzień pod względem diety okej. Tylko zjadłam 2 paski czekolady. Ostatnio za bardzo sobie dogadzam. A tak ogólnie to stresująco trochę. To przez mój charakter. Jestem raczej sumienna osobą i nie lubię chodzić do szkoły czy na zajęcia dodatkowe, gdy nie jestem dobrze przygotowana i wtedy się stresuję. Miałam dzisiaj 2 sprawdziany + pytanie i do tego dużo zadane na dodatkowy niemiecki i niepotrzebnie się zestresowałam. A jutro jeszcze gorszy dzień -.- Ale dam radę.
Prezent dla koleżanki po części zrobiony. Zostało mi upiec jeszcze tylko babeczki![]()
Oj od czekolady to sie nie chudnie... chociaz slyszalam, ze kostke czarnej to sie powinno dla zdrowia zjesc od czasu do czasu![]()
Poradzilabym, zebys sie nie stresowala, ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze to wcale nie jest takie proste...
3maj sie dzielnie!