przyszłam podpisac listę obecności. Ale widzę, że i Ciebie brak![]()
Hej hej!!!
Wracaj Maggy!!!! Nie poddawaj się !!!!!!!!!!!!!
Jestem, jestem, ja sie nie poddaje, walcze ale pomalu to idzie, wiec nie ma sie za bardzo czym chwalicNie spieszy mi sie w prawdzie nigdzie wiec sie nie przejmuje, dopoki waga w dobra strone idzie
Ostatnio przychodze skonana z pracy, wiec jak wejde na FB to tutaj tylko poczytam a wpisywac mi sie juz nie chce![]()
To masz tak samo jak ja
Rok szkolny się zaczął i też ledwo ogarniam dzieciaki i pracę.
Ja nawet nie wiem jak mi idzie, nie wazę się po ostatnim...
Buziaki zostawiam
Sie tak zastanawiam, co mnie tu przywialo??? chyba to, by sobie uswiadomic jaka dupa wolowa ze mnie, nie potrafi juz o siebie zadbac....... ale widze, ze nie tylko u mnie sie wszystko papra, na forum tez balagan![]()
oooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
ciesz się, że chociaż jesteś autorem własnego wątka......
a popieprzone w życiu to ja tez mam...i znów przestałam umieć się odchudzać....pociesza?
NIE DAJMY ANIOŁOM ODLECIEĆ, NIE DAJMY SKRAŚĆ SOBIE SKRZYDEŁ
https://forum.jestemfit.pl/tylko-zal...dabrowska.html
Nie , nie pociesza, jeszcze bardziej wkurza!!!! Jak to sie kiedys robilo????.................
Dzis rano znow powiedzialam sobie ze to napewno DZIS, a tu dzwoni siostra i mowi ze rodzice jada z sernikiem do mnie, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
Magusia no właśnie????? Jak to się kiedyś robiło????
A sernika zalicz jako drugie śniadaniei może wtedy się uda
![]()
I etap --> pożegnanie z 3-cyfrówką
Sport w 2012 roku
Walka Duśki z demonami - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Sernik i to tylko jeden kawaleczek to bylo pierwsze i zarazem drugie sniadanie, na obiad zimniaki pieczone w ziolach i do tego pieczone skrzydelka kurczakaale wieczor sie dopiero niestety zaczyna
![]()