gratuluje motywacji i determinacji! oby tak dalej! wywalczymy ładna swylwetkęi o to chodzi! pożegnamy balwanka na zawsze raz a pozradnie
![]()
gratuluje motywacji i determinacji! oby tak dalej! wywalczymy ładna swylwetkęi o to chodzi! pożegnamy balwanka na zawsze raz a pozradnie
![]()
Kochana balwanka to najpierw trzeba powitac a potem pozegnamy. Dziekuje za wizytke :*
Na sportowo w marcu: rowerek, bieganie i zumba
Cel 1-> 88kg do 1 marca 2012 || Cel 2-> 80kg do 1 maja || Cel 3-> 72kg do 1 lipca ||Cel 4-> 65kg do 18 sierpnia 2012
Zrzucam brzuszysko, raz a dobrze :-) - 30kg
okidziekuje kochana
ja jestem we Francji i nie moge tych kurcze WW znalezc nigdzie
A jeszcze jedno pytanko(zamecze Cie napewno
)
Na jakiej podstawie ta dieta odchudza? No bo wszystko mozna mieszac, wszystko mozna jesc i nie wiem no...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Odsylam do tego linka tylko nie licz uzywajaceg przedstawionego tam systemu, bo jest on przestarzaly. Teraz uzywa sie pro points a w USA points +
Podaje przykladowy jadlospis dzienny:
1. Sniadanie:
- kromka pieczywa pelnoziarnistego (2pp) lyzeczka dzemu niskoslodzonego (1pp) jogurt owocowy o onizonej zawartosci tluszczu (bron boze o%!!- 2pp)- salatka z mieszanych owocow (0pp)
2. Lunch
- duzy gotowany ziemniak (250g surowy) (5pp), 70g tunczyka w zalewie (2pp) lyzka majonezu light (1pp) pomidory, ogorki i salat (0pp)
3. Przekaska
- male cappucino z chudym mlekiem (1pp) banan (0pp)
4. Obiad
- piers z kurczaka grilowana 120g(4pp)m, piczone ziemniaki 85g (4pp), fasolka szparagowa, marchewka i brokul (0pp)
5. Podwieczorek
- 125ml wina (3pp), maly batonik typu milky way (4pp)
---------- Wiadomość dodana o 19:14 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:05 ----------
Aaa... i znalazlam WW u ciebie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Cel 1-> 88kg do 1 marca 2012 || Cel 2-> 80kg do 1 maja || Cel 3-> 72kg do 1 lipca ||Cel 4-> 65kg do 18 sierpnia 2012
hehesek, ze ja po francusku tak srednio
a myslalam bardziej o produktach takich gotowych
ale moge sie kierowac tabelami z zywnoscia? Znalazlam takie z typowo polskimi daniami i wieeeeeeeeeeeeeloma produktami![]()
Ja nie wiem. Na polskim necie znalazlam tylko informacje o starym systemie, o ktorym nie mam pojecia wiec nie pomoge.
Widze, ze nikt nie wpada. No coz, na Dukana kiedys tez tak reagowano a teraz szal. Moze ktos sie akurat przekona do WW.
U mnie znowu spadek. Jeszcze pol kg i zobacze balwanka![]()
musze powiedziec ze czasem jak w sklepie patrze na te gotowe produkty WW to nie powalaja wygladem, wiec jestem ciekawa jaki to ma smak??
Nie bedac na diecie WW jem ich jogurty takie dwukolorowe(z owocami na dole - pycha)
moge zapytac gdzie mieszkasz???
W UK kochana.
Nasze wygladaja ok... a jak doprawisz to w ogole jest bajka. Ja jem malo ww, bo sobieo, ze z licze punkty i wole zjesc activie niz ww bo ma tylko o 1 punkt wiecej.
W weekend poszalalam. Zamiast zjesc 49 z dopuszczalnych tygodniowek to pewnie zjadlam ze 100ale od wczoraj powrocilam na dobra droge tylko, ze z waga sie poklocilam
![]()