Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 80
Like Tree12Lubią to

Wątek: Mniej szeroka - Część 2

Awatar Autkobu
    Autkobu jest nieaktywny Radny Dieta.pl
    Mieszka w
    HELL
    Wpisy na blogu
    11

Domyślnie Odp: Mniej szeroka - Część 2

Cytat Zamieszczone przez AgnieszkaF Zobacz posta
    You a Ty obchodzisz jakoś te święta?
    tak - z daleka
    furaga and youtka like this.
    Czas wszystko zmienia. Tak mówią, ale to nieprawda. Konieczne są czyny. Gdy nic się nie robi, wszystko zostaje takie jak było.

I just can't wait until tomorrow... because I get better-looking every day!
    Mój pamiętnik:Ogarniam jamę chłonącą i przełączam odkurzacz na niższe obroty!

Awatar youtka
    youtka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

może się pomylili i chili zamarynowali hehehehe
    No może, nie wiem - nie wnikam. Nastraszyli mnie z tą moją i zamiast delektować się od kilku miesięcy to się tak na nią czaiłam. A pyyyyszna jest

aw tej nowej pracy będę miała koleżankę, która ma sad z brzoskwiniami
    ale to sknera straszliwa i wątpię czy sprzeda taniej po znajomości
    To nie koleżanka, to tylko znajoma Ja rozumiem, że każdemu rozdawać nie będzie i ma się taki sad, żeby na nim zarabiać a nie prowadzić działalność charytatywną, ale nawet jakbyś kupiła po cenie skupu to i tak ogromna różnica niż cena sklepowa. Ale też ile jest chętnych, żeby od niej wziąć tych brzoskwiń na przetwory? Przecież nie chcesz 100kg a wiaderko - jej nie ubędzie, Ty się nie wzbogacisz.

Cytat Zamieszczone przez kaikaa Zobacz posta
    hejoooooooooooo heeeeej pani Słoiczkowa
    Hehehehehe, dobrze, że nie Storczykowa, a Słoiczkowa

Cytat Zamieszczone przez Autkobu Zobacz posta
    tak - z daleka
    Dokładnie.

O matko, córko, wnuczko - jakie mi się bzdury śniły. Śnił mi się jakiś film twórczości własnej - z pl aktorami. Sami znani, ale jakoś tak dziwnie jedynego, którego potrafię nazwać, to Pazura. Fabuła jakaś koszmarna - coś na jakiejś łódce na środku jeziora trzeba dokonać (nie pamiętam niestety co), później jakiś hotel i jeden pokój, do którego ma jeden koleś klucze, a wszyscy chcą się tam po coś dostać, żeby coś wykraść... klucze do tego pokoju są bardzo dziwne. Jak się do niego wejdzie, to jest taki przedsionek i drugie drzwi. Te pierwsze musimy zamknąć, ale się okazuje, że zamek od wewnątrz wygląda zupełnie inaczej niż od zewnątrz i klucz nie pasuje, a wszystkie małe się łamią. W między czasie pojawia się moja bardzo daleka kuzynka, która mówi swojej mamie, że sama pomyje naczynia... i wchodzi do takiego wielkiego, głębokiego zlewu jak basen ogrodowy. Wręcz do niego wpada na dno. W szafce znajduję jakieś mięso - schab zrobiony na wędlinę, który z zewnątrz wygląda zupełnie normalnie, a po rozkrojeniu okazuje się, że jest półroczny stary, cuchnący i zepsuty... ale to nic bo najlepsze w tym pokoju hotelowym, którego drzwi w końcu zakrywa ktoś kocem, żeby nie było widać, że są otwarte. A tam koleś (też znany aktor), który zamiast ust ma fiutka To znaczy ten fiutek mu się pojawia i znika, ale rośnie tak do góry jeśli idzie o ścisłość

Poza tym czas wziąć się za siebie na poważnie, bo wagowo to trzymam się tych nieszczęsnych 6, ale mięśnie zupełnie sflaczały, a w ich miejsce zadomowił się tłuszcz i co logiczne jest go duuużo. Spodnie, które były mi baardzo luźne, zrobiły się dziwnie opięte. Dobrze nie jest. Trza ten tłuszcz spalić. A to znaczy, że trzeba ćwiczyć, bo bez tego to będę tylko radośnie rosnąć i czekać na 7.

Awatar Autkobu
    Mieszka w
    HELL
    Wpisy na blogu
    11

Cytat Zamieszczone przez youtka Zobacz posta
    O matko, córko, wnuczko - jakie mi się bzdury śniły. Śnił mi się jakiś film twórczości własnej - z pl aktorami. Sami znani, ale jakoś tak dziwnie jedynego, którego potrafię nazwać, to Pazura. Fabuła jakaś koszmarna - coś na jakiejś łódce na środku jeziora trzeba dokonać (nie pamiętam niestety co), później jakiś hotel i jeden pokój, do którego ma jeden koleś klucze, a wszyscy chcą się tam po coś dostać, żeby coś wykraść... klucze do tego pokoju są bardzo dziwne. Jak się do niego wejdzie, to jest taki przedsionek i drugie drzwi. Te pierwsze musimy zamknąć, ale się okazuje, że zamek od wewnątrz wygląda zupełnie inaczej niż od zewnątrz i klucz nie pasuje, a wszystkie małe się łamią. W między czasie pojawia się moja bardzo daleka kuzynka, która mówi swojej mamie, że sama pomyje naczynia... i wchodzi do takiego wielkiego, głębokiego zlewu jak basen ogrodowy. Wręcz do niego wpada na dno. W szafce znajduję jakieś mięso - schab zrobiony na wędlinę, który z zewnątrz wygląda zupełnie normalnie, a po rozkrojeniu okazuje się, że jest półroczny stary, cuchnący i zepsuty... ale to nic bo najlepsze w tym pokoju hotelowym, którego drzwi w końcu zakrywa ktoś kocem, żeby nie było widać, że są otwarte. A tam koleś (też znany aktor), który zamiast ust ma fiutka To znaczy ten fiutek mu się pojawia i znika, ale rośnie tak do góry jeśli idzie o ścisłość
    hahahahahaha, Ty to mas zryte sny, normalnie leżę i kwiczę

Cytat Zamieszczone przez youtka Zobacz posta
    Poza tym czas wziąć się za siebie na poważnie, bo wagowo to trzymam się tych nieszczęsnych 6, ale mięśnie zupełnie sflaczały, a w ich miejsce zadomowił się tłuszcz i co logiczne jest go duuużo. Spodnie, które były mi baardzo luźne, zrobiły się dziwnie opięte. Dobrze nie jest. Trza ten tłuszcz spalić. A to znaczy, że trzeba ćwiczyć, bo bez tego to będę tylko radośnie rosnąć i czekać na 7.
    właśnie, a co ze stepperkiem, wskakuj na niego
    Czas wszystko zmienia. Tak mówią, ale to nieprawda. Konieczne są czyny. Gdy nic się nie robi, wszystko zostaje takie jak było.

Awatar youtka
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Autkobu Zobacz posta
    właśnie, a co ze stepperkiem, wskakuj na niego
    Taaaaaaaaaaa, myślisz, że pod tą stertą wszystkiego kryje się stepper?
    Strach się bać go odkopywać, bo nigdy nie wiadomo co tam znajdę

Awatar furaga
    furaga jest nieaktywny Sławny na forum

You a może my jakąś książkę złożoną z naszych snów napiszemy ?
    zrobiłybyśmy niezły biznes

Awatar kaikaa
    kaikaa jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

ooo to nie ma co czekać na zwiększenie galaretowatości tylko zapodać jakieś ruchando raz dwa!

fajnie mieć wybujałą wyobraźnię, ciężko się wtedy nudzić

Awatar furaga
    furaga jest nieaktywny Sławny na forum

fajnie, tylko weź Ty się wyśpij jak co którąś noc ma się takie jazdy w snach.
    Człek normalnie wstaje zmęczony rano

Awatar youtka
    Mieszka w
    Warszawa

You a może my jakąś książkę złożoną z naszych snów napiszemy ?
    zrobiłybyśmy niezły biznes
    Lepiej nie - toż to byłby horror. I pewnie byśmy się nie wypłaciły z odszkodowaniami za straty na psychice Musiałybyśmy sprzedawać powyżej 18r.ż. i z oświadczeniem "Czytasz na własną odpowiedzialność"
    A na koniec na podstawie tych wypocin by mnie zaocznie ubezwłasnowolnili jako niepoczytalną... lepiej nie ryzykować

ooo to nie ma co czekać na zwiększenie galaretowatości tylko zapodać jakieś ruchando raz dwa!
    Problem w tym, że mój pokrętny mózg zapodawałby wszystko co zakazane, a najlepiej podwójne porcje. Wczoraj np. nawoływały do mnie - ba, one ryczały jak dzikie - ciastka, napoleonki, kremówki, słodkie rogaliki, michałki i frytki - ale ja silnie im powiedziałam, że głód jest złym doradcą i ich nie kupię Żeby sielanki nie było w domu zeżarłam 2 cukierki i 1/3 paczki paluszków.

Oj, bo przecież inteligentni ludzie się nie nudzą.

fajnie, tylko weź Ty się wyśpij jak co którąś noc ma się takie jazdy w snach.
    Człek normalnie wstaje zmęczony rano
    Taaa, a jak już łaskawie mogłabym się wyspać, bo pokrętna wyobraźnia odpuściła, to dziewczynki mają nocne problemy - jak nie sraczka, to trzepanie uszkami... a takie bolące uszka trzeba czyścić, wentylować i masować, aby sprawić ulgę... i gdy już się kima, to się uszka dopominają masażu, bo co to Pańciunia zaczęła się obijać... i one sobie słodko śpią, a ja jak ten zombie

---------- Wiadomość dodana 19-04-2012 o 09:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 18-04-2012 o 09:55 ----------

Dobra nie ma co czekać na tłustostan absolutny, dlatego wraca reżim i planowanie.

Będzie plan długoterminowy, który rozbiję na krótkoterminowe, no i codzienne menu też będzie zaplanowane.

• Plan długoterminowy jest bardzo prosty -> 10kg do zgubienia i daję sobie na to 4 miesiące. Czyli mniej więcej do końca sierpnia mam czas.

• Plan krótkoterminowy też bardziej skomplikowany nie jest - > 10kg/4 miesiące daje 2,5kg na miesiąc do zgubienia. Co oznacza, że w 1 miesiąc mam zrobić wszystko, żeby zrzucić marne 2,5kg minimum - idąc dalej ok. 0,6kg na tydzień. A wszystko to znaczy jak zwykle MŻ i RD.

Cztery miesięczne etapy prezentują się tak:
    I Etap - 19-04-2012 -> 18-05-2012 (podsumowanie cząstkowe)
    II Etap 19-05-2012 ->18-06-2012
    (podsumowanie cząstkowe)
    III Etap 19-06-2012 -> 18-07-2012 (podsumowanie cząstkowe)
    IV Etap 19-07-2012 -> 18--08-2012 (podsumowanie końcowe)

Założenia:

1. Planować posiłki na każdy dzień.
    2. Ćwiczenia 5dni w tygodniu, każdorazowo przynajmniej 45' ->2 dni lenia.
    3. Słodycze dozwolone 2x na tydzień - oczywiście umiarkowanie: kostka nie tabliczka Najlepiej nie w dzień lenia
    4. Śmieciowe jedzenie (fast food np.: falafel, frytki, pizza) 2x na miesiąc. Jeść oczywiście dużo warzyw, owoców i starać się jeść więcej białka.
    5. Pić dużo wody.
    6. Ważenie raz w tygodniu, tygodniowy raport z ćwiczeń.

Menu na dziś:
    1. bułka, 1/2 serka wiejskiego, 5 pomidorków cherry
    2. jogurt grecki (150-200g) z muesli i miodem
    3. makaron z sosem pesto
    4. jabłko, śliwka
    5. ??

Ruch - 45' stepper

Autkobu, furaga and Bullterror like this.

Awatar Autkobu
    Mieszka w
    HELL
    Wpisy na blogu
    11

ło kurde, ale czemu aż 10 kg chcesz zrzucić? :O

Awatar youtka
    Mieszka w
    Warszawa

Bo nigdy nie osiagnelam celu, a dodatkowo odrobilam czesc strat... no i ni chu.. nie chce mi inaczej wyjsc

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów