Wpadłam powiedzieć, że waga przed chwilą pokazała mi 62.3kg więc nie jest źlechyba woda po @ spadła.
ale jutro zaliczę wzrost, bo dopiero co się do koryta dorwałam przez praktyki i jazdę pociągiemmuszę sobie jakieś wyprawki do pociągu robić
głodna jestem okrutnie
no ale trudno, wolę teraz zjeść niż wyżreć pół lodówki o 23:00
coś czuję, że dzisiaj jednak pójdę wcześniej spać
loffciam Was![]()
Hej Susełku
A wesz że wcześniejszy sen pomaga hihihi ostatnio tak robie i jakoś trwam
A Twoja waga całkiem ładna
całuski :*
No to miłej podróży, SuśleD................................................. ...
Helllołzostałam sama na noc
J. wychodząc powiedział mi żebym nie się nie kładła do wyrka bo przypadkiem zasnę i pościel będzie śmierdzieć dentystą
znaczy się delikatnie zasugerował że muszę się iść wyszorować
jutro nie idę na praktyki, bo jest spotkanie PTS-u i mam woooolneeee![]()
przyszłam nagonić Susełka do ćwiczeń [skoro żarełka skontrolować nie mogę] - zrób proszę przynajmniej brzuch z trykotem! ja właśnie się udaję w krainę pojękiwań okraszoną potem
![]()
możesz skontrolować
- jogurt naturalny
- serek wiejski ze szczypiorkiem i wędlinką drobiową
- trochę chrupków kukurydzianych
- kawałek kurczaka pieczonego [jakiś mały w sumie]
- kawałek ciasta z otrębów
- satino 0% [mój J. nie zrozumiał co znaczy "nie kupuj satino bo pewnie od nich mi dupa rośnie"] zrobię, dla Ciebie wszystko
żeby nie było, że się opierniczam - dzisiaj z rana walnęłam chyba z 300 brzuchów!![]()
oops![]()
J. za to nie ma wyjścia, już całe życie będzie skazany na zapach gabinetu dentystycznegostrasznie ciężko jest się go pozbyć jak się w nim przebywa codziennie po 8 godzin
![]()
a dzisiaj jeszcze mieszałam taki lek, który pachnie goździkami - pewnie kiedyś mieliście założone coś podobnegoi też ciągle czuję chociaż myłam ręce milion razy
![]()