Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Powoli i zdrowo - czyli nietypowo :)

zeuska81 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Odp: Powoli i zdrowo - czyli nietypowo :)

hejka, hejka

nicoletia86 ja wczoraj tez zapiłam, ech to sobotnie wieczory ,
    ale waga utrzymuje sie na poziome 70.6 kg z czego jestem bardzo zadowolona, bo wczoraj było nieco wyzej a dzis spowortem niżej.
    Myślę, że dopiero zaczyna się spalanie tłuszczy - bo jak wszyscy wiemy na początku schodzi głownie woda.

Doriasoul - masz racje oczywiście, ale ja mam tak, że jak długo nie jem słodkiego to potem mam napady niekończącego się obżarstwa słodyczami, więc stosuję metodę z jakiegoś programu o odchudzaniu, że można 1/10 swojego codziennego żywienia poświęcić na coś słodkiego.
    U mnie to zwykle jest mała paczka herbatniczków bebe, ale kisiel, albo batonik musli, no ale mi się żelków zachciało i... no trochu więcej zjadłam
    Zastosuje więc metodę BornToBeFat i będe rozdawać naokoło w pracy resztę po mojej wydzielonej porcji

Nie wiem co dziś zjeść - bo kac mnie męczy... i właściwie nic bym nie jadła, ale to po pierwsze niezdrowo - po drugie na pewno troche magnezu i witamin wypłukałam z organizmu, więc jakąś może bombę witaminowa sobie zafunduje...

Awatar wanilia85
    wanilia85 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Kraków

ja jak popiję to pierwsze co robie to piję wapno rozpuszczalne i z następnego dnia z rana kolejna szklankę i szybko dochodze do siebie

mam nadzieję, ze juz lepiej się czujesz

Mieszka w
    Wrocław

wItam, witam,

czuje sie duzo lepiej - chociaż wczoraj było ciężko.
    Dzis troche spusciłamz tonu - bo spozytych kalorii mam na liczniki 1700
    ale to wciąz poniżej 2200 - czyli powolutku chudne
    Dziś na obiadek pyszne nalesniki z jabłkami <mniam>, ale wieczorkiem ide na flamenco - to troche spale kalorii

Wiedziałyscie, ze orzechy laskowe sa takie kaloryczne?? Zjadłam kilka sztuk a tyle kalorii - szok

Awatar kaonashi
    kaonashi jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Smile Odp: Powoli i zdrowo - czyli nietypowo :)

Cytat Zamieszczone przez zeuska81 Zobacz posta
    Wiedziałyscie, ze orzechy laskowe sa takie kaloryczne?? Zjadłam kilka sztuk a tyle kalorii - szok
    no niestety, ja też baaardzo je lubię i często dorzucam do jogurtu,
    ale na szczęście zawierają dużo wartości odżywczych i więcej robią dobrego niż złego

cel trzeci: 60kg walka rozpoczęta...

letnie zmagania...

tu mnie znajdziecie:I znowu się przytyło...

Awatar wanilia85
    wanilia85 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez zeuska81 Zobacz posta
    ale orzecy są zdrowe

ściskam
    ....................

BornToBeFat jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Hej hej,
    orzechy to bomba kaloryczna, ale bardzo zdrowa, więc raz na jakiś czas można co do tego założenia ze słodyczami to fajna sprawa. Ja osobiście do tego dodałabym, żeby to nie były śmieciowe słodycze - czyli najlepiej dobra czekolada, domowe wypieki niż 5 czipsów
    "W każdej grubej dziewczynie tkwi szczupła dziewczyna i całe mnóstwo czekolady" - Terry Pratchett

Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez BornToBeFat Zobacz posta
    Ja osobiście do tego dodałabym, żeby to nie były śmieciowe słodycze - czyli najlepiej dobra czekolada, domowe wypieki niż 5 czipsów
    ekhm, no ten, tego - wczoraj były chipsy - nadprogramowo i nietypowo zupełnie wieczorem zrobiłam mały skok w bok z chipsami paprykowymi

...ale za to dzis bardzo ładnie, bez podjadania. Same zdrowe rzeczy plus kisiel truskawkowy jako przekąska. Czuje sie syto lekko i pieknie Zrobiłam sobie dzis rano salon piękności z łazienki - i ufarbbowałam moje odrosty, nałozyłam kilka cudów na moja twarz - potem ładnie wysuszyłam włosy - nom słowem odstawiłam sie - i dzis czuje sie sexi i lekko - pomimo moich prawie 71kg Aż mam motywacje, zeby dalej trzymac sie diety

Awatar nicoletia86
    nicoletia86 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Merseyside, UK

ojojojoj

zrob sobie pietruszke, marchewke, cebulke w piekarniku... lepsze niz chipsy i zero kcal

Widzisz ty jez mniej niz 1700 i chudniesz a ja wrecz przeciwnie

Sierpniowy fitness

Tu zrzucam oponke--->

BornToBeFat jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez nicoletia86 Zobacz posta

zrob sobie pietruszke, marchewke, cebulke w piekarniku... lepsze niz chipsy i zero kcal
    Kumpel swego czasu zapiekał jakoś specjalnie przygotowane buraki w piekarniku. Roboty z tym było od cholery, ale smakowało wybornie

Ja ogólnie lubię pierwsze dni diety, bo czuję się lżejsza, optycznie szczuplejsza (pusty brzuch wygląda znacznie lepiej, niż taki z 4000 kcal w środku ) i jakoś tak bardziej mi się chce koło siebie zakręcić
    "W każdej grubej dziewczynie tkwi szczupła dziewczyna i całe mnóstwo czekolady" - Terry Pratchett

Awatar kaonashi
    kaonashi jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Smile Odp: Powoli i zdrowo - czyli nietypowo :)

no to się ciesze że już się zmobilizowałaś, ja też ostatnio nieco szaleje, ale też bez przesady jak mnie nachodzi ochota to już coś dobrego wcinam, bo wiem z autopsji, że potem przylezie taka ochota i odbije się na mnie 100-krotnie gorzej, bo wcinam co popadnie i bez zahamowań dopóki nie zjem czegoś dobruśkiego
    więc jeśli to raz na jakiś czas to masz moje rozgrzeszenie

buziaki i ściskam mocno, bo u mnie nieciekawie za oknem
    cel trzeci: 60kg walka rozpoczęta...

letnie zmagania...

tu mnie znajdziecie:I znowu się przytyło...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów