Strona 14 z 51 PierwszyPierwszy ... 4 12 13 14 15 16 24 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 503

Wątek: dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Część 1

Awatar Justys1920
    Justys1920 jest nieaktywny Sławny na forum

Domyślnie Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Part 1

do karoly 1989 napisałam bo mam ja w znajomych to moze nas znajdzie

---------- Wiadomość dodana o 09:10 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:08 ----------

Cytat Zamieszczone przez deaila Zobacz posta
    U mnie w poście już nie ma miejsca wiec ja już nic nie dokleje...

Jeżeli przspisy tutaj nie moga być to kuźwa o czym mamy o diecie pisać????jesli na przepisach ona bazuje.....ja jako nowa szukałam własnie na poczatek przepisów...

Mamy pisac jak kazdy wpierdziela słodycze, podjada chleb pije w kazdy weekend????

chcialam zaczac cos na stary wzór ale jak widać chyba na prawde moje checi na nic sie nie zdadzą, jak poparcie zostało gdzies w przeszłosci...

Wracam w takim razie do pracy....bo tylko to zostało.......
    no własnie oni sami nie wiedza czego chca, najlepiej jak by nam dali wolna reke wtedy bysmy wiedzieli co robic
    ja tam moge pisac i o diecie i wklejac przepisy bo troche ich mam...
    w poniedzialek zaczne jeszcze raz razem z wami... przechodze na II mam motywacje teraz !!!

start: 15.10.2012

menard jest nieaktywny Sławny na forum

Jeżeli przspisy tutaj nie moga być to kuźwa o czym mamy o diecie pisać????jesli na przepisach ona bazuje.....ja jako nowa szukałam własnie na poczatek przepisów...

Mamy pisac jak kazdy wpierdziela słodycze, podjada chleb pije w kazdy weekend????

chcialam zaczac cos na stary wzór ale jak widać chyba na prawde moje checi na nic sie nie zdadzą, jak poparcie zostało gdzies w przeszłosci...

ILONKA !!!!!! wyluzuj nic na siłe piszemy jak dawniej, ja tu weszłam w czerwcu 2010 i wtedy tez było o wszystkim nie tyllko o diecie, to ma sens bo ile o diecie mozna..
    Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo - Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam. Kardynał Richelieu.

yaga321 Guest

Cytat Zamieszczone przez menard Zobacz posta
    DOKŁADNIE !!!!! nawet jak to nie "wina" makreli to bedziesz miała przynajmniej uzasadnienie

hajka trzpiotku, nie strzelaj foch,
    pomysł masz bardzo fajny i ja własnie pokopiowałam i zaraz drukuję
    dieta bazuje na przepisach i MUSZA TU BYC
    poza tym i o pierdołch trzeba pisać
    jak sie komus nie podoba, niech nie czyta, albo znajdzie sobie ciekawsze tamaty na innych watkach

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Justys1920 Zobacz posta
    i ja tak samo mysle.....
    przepisy, przepisami mozemy je umieszczac jesli ktos bedzie tego potrzebował....a tak warto pisac o wadze, co sie ma zamiar gotowac i zawsze sie temat znajdzie
    bo takie wklejanie na raz to tylko kazdy poprzezuca str i juz...
    nie ma za co
    Jestem tego samego zdania.
    Jak się trafi świeżynka,czy ktoś zapyta to to ma sens,bo drukowanie takich stron z przpiesami to tylko dublowanie wątku.
    Wydaje mi się,że powinniśmy większa uwagę zwracać na to co pisza świeżynki i właśnie zwracać im uwagę na jakieś nieprawidłowe postępowanie.
    Tym czasem tylko ja ostatnio byłam tą złą co się czepiała do Ani i biedaczka mogła sobie pomyśleć co ta stara baba tak się mnie czepia,skoro nie było odzewu od innych
    Ale co tam,może choć jedną duszyczkę na prawidłową drogę naprowadzę w podzięce za to co Wy dla mnie uczyniliście

kolejne podejście lipiec 2018

Awatar deaila
    deaila jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Nicponia

ILONKA !!!!!! wyluzuj nic na siłe piszemy jak dawniej, ja tu weszłam w czerwcu 2010 i wtedy tez było o wszystkim nie tyllko o diecie, to ma sens bo ile o diecie mozna..
    Cytat Zamieszczone przez yaga321 Zobacz posta
    hajka trzpiotku, nie strzelaj foch,
    pomysł masz bardzo fajny i ja własnie pokopiowałam i zaraz drukuję
    dieta bazuje na przepisach i MUSZA TU BYC
    poza tym i o pierdołch trzeba pisać
    jak sie komus nie podoba, niech nie czyta, albo znajdzie sobie ciekawsze tamaty na innych watkach

Spoko niepotrzebnie sie podjarałam............chyba wspomnienia wrociły.....

buziaki i miłego dzionka

Awatar Justys1920

pewnie ze ma sens pisanie o wszystkim...bo pamietam jaki bym nie miała problem to nie trzeba było mi wikipedii wystarczyło napisac i kto mógł to pomagał
    tylko musi kazdy sie dolaczyc do pisania...
    a nie teksty tupu: nudze sie wiec nie pisze no kurcze krew mnie wtedy mało nie zaleje...kazdy by chciał zeby było jak kiedys....tylko nie wymaga tego od własnej osoby i własnego wkładu

areczek1969 Guest

Jeżeli przspisy tutaj nie moga być to kuźwa o czym mamy o diecie pisać????
    ale przecież nie napisalem, ze mi sie to nie podoba, ze wklejacie przepisy, napisalem tylko, ze jest osobny wątek, a na pewnym wątku, swego czasu, admin napisal, aby nie dawac przepisów, bo jest do tego osobny wątek, gdzie ludzie wchodza po to własnie, aby znaleźć jakis przepis

takie wklejanie przepisów jest godne pochwaly, tylko, kto będzie czytal do 130postu, w oczekiwaniu, ze znajdzie jakis przepis
    jak widzi osobny wątek z przepisami, to wchodzi tam

Co jakis czas musza byc tego rodzaju posty, co pisalem
    ostatnio Amelka probowała cos pisac w tym stylu, ale została totalnie zjechana
    dzisiaj na mnie przyszla kolej, aby przypomniec o pewnych sprawach, aby sprobowac zrobic cos, aby bylo lepiej

i tyle, albo az tyle

Awatar Justys1920

Cytat Zamieszczone przez RASTI4949 Zobacz posta
    Jestem tego samego zdania.
    Jak się trafi świeżynka,czy ktoś zapyta to to ma sens,bo drukowanie takich stron z przpiesami to tylko dublowanie wątku.
    Wydaje mi się,że powinniśmy większa uwagę zwracać na to co pisza świeżynki i właśnie zwracać im uwagę na jakieś nieprawidłowe postępowanie.
    Tym czasem tylko ja ostatnio byłam tą złą co się czepiała do Ani i biedaczka mogła sobie pomyśleć co ta stara baba tak się mnie czepia,skoro nie było odzewu od innych
    Ale co tam,może choć jedną duszyczkę na prawidłową drogę naprowadzę w podzięce za to co Wy dla mnie uczyniliście
    wiesz swiezynki, swiezynkami...
    ale ile razy mozna pisac jedno i to samo !!!
    piszesz jej ty pisze ja...
    a ona dalej to samo to jak grochem o sciane

menard jest nieaktywny Sławny na forum

Cytat Zamieszczone przez justys1920 Zobacz posta
    pewnie ze ma sens pisanie o wszystkim...bo pamietam jaki bym nie miała problem to nie trzeba było mi wikipedii wystarczyło napisac i kto mógł to pomagał
    tylko musi kazdy sie dolaczyc do pisania...
    a nie teksty tupu: Nudze sie wiec nie pisze no kurcze krew mnie wtedy mało nie zaleje...kazdy by chciał zeby było jak kiedys....tylko nie wymaga tego od własnej osoby i własnego wkładu

dokładnie !
    Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo - Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam. Kardynał Richelieu.

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

[QUOTE=deaila;2410

Wracam w takim razie do pracy....bo tylko to zostało.......[/QUOTE]

Zaraz zaraz skrzaciku,nie nerwijsia
    Z tego co ja zauważyłam to poza przepisami,wszystkie Cię poparłyśmy,że dalej trzeba pisać o WSZYSTKIM.
    Jak się na spokojnie zastanowisz to może przyznasz mi rację.
    No wydrukujemy ze 2-3 strony przepisów i jaka jest szansa,że ktoś później na nia trafi czytając wątek??
    W/g mnie miało by to sens,gdyby te przepisy zamiescić na pierwszej stronie i wtedy każdy zaglądający by widział a i nam łatwiej by było dać informację bez ciągłego kopiowania przepisów.
    Albo na biżąco podawać jak ktoś jest zainteresowany.
    No powiedz,nie mam racji

kolejne podejście lipiec 2018

Strona 14 z 51 PierwszyPierwszy ... 4 12 13 14 15 16 24 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów