Zazdraszczam wam obu motywacji.
...............znaki
Hu hu hu trochę mnie było tu i tamhahahaha
Z ciekawszych rzeczy jestem sama z dziewczynkami od BN
od maja spotykam się z takim jednym delikwentem i ogolnie zaczełam brać z życia co najlepsze
aless moja motywacja?? moja młodsza siostra 9.08 ślub bierze więc majac na uwadze że zawaliłam ćwiczenia (gdzie ćwiczyłam 5 razy w tyg po 65min i wazylam 64kg) i mam lenia (ostatnio ćwiczyłam na początku maja) :P to stwierdziłam że Dukan to najszybszy ogar będzie
i się nie pomyliłam
po 1 dniu uderzeniówki -1,2kg
uwielbiam!!!!
![]()
O widzisz ja mam wesele kuzynki 02.08 więc też spinam pośladki żeby wyglądać jako tako a bo rewelacyjnie to nie dam rady tyle schudnąć![]()
Ja 2.08. będę miała 6 rocznicę ślubu. Po tylu latach znowu wypada w sobotę - jak wtedy
Od poniedziałku ciągnę dietę ułożoną przez dietetyka. Pierwsze trzy dni ciężkie, ale czuję, że jutro będzie lepiej. Coraz mniej głodna chodzęale tylko do 18... Nie ważyłam się przed, ale wiem, że ze kolejne 2 kg na plusie na pewno zarobiłam
W pracy trochę luzu, bo wakacje i dzieciaków nie ma. A od 12 trzy tygodnie urlopu![]()
A ja byłam u babci. O dziwo jedzeniowo dałam radę
-pół dużej kromki jakiegoś ciemnego pieczywa z masłem i serkiem twarogowym
-truskawka, talerz zupy warzywnej
-kalafior zapiekany w 2 jajkach z pomidorem
Jak przyjechałam do domu to podjadłam 2 łyżki bigosu
No i zostałam pochwalona że schudłam
Waga z dziś to również 84,7, czyli spadku brak
No w końcu jakiś konkretny spadek: -0,5kgJeszcze -300g i zobaczę 83
Zmieniam suwaczek![]()
Podziwiam za tego dukana bo ja bym nie dała rady.
Właśnie zjadłam na obiad bigos [300g] z kromką chlebaMiałam gotować sobie coś innego ale kosiłam trawnik przez przeszło 3 godziny i mam dość. Ale plusem jest to że się opaliłam i spaliłam sporo kalorii
![]()