witam!!!!!!!!!!
nie rozumiem o co chodzi wczoraj juz zjadłam 2 x błonnik w tabletkach i kule drugi dzien sie nie załatwiam ;/
a tak pozatym wszystko okjutro warzywaka ;0
witam!!!!!!!!!!
nie rozumiem o co chodzi wczoraj juz zjadłam 2 x błonnik w tabletkach i kule drugi dzien sie nie załatwiam ;/
a tak pozatym wszystko okjutro warzywaka ;0
Heh hej,dla pocieszenia - ja także jestem na dietce od połowy lutego,czyli już 3 msc i 10 dni i schudłam tyle,co Ty.Dlaczego tak "szybko",bo starowałyśmy z "niewielkiej"stosunkowo wagi,dlatego organizm nasz bronił się szczególnie przed oddaniem swoich zasobów!Ja jestem bardzo zadowolona,bo nigdy nie udało mi się w tak krótkim czasie tyle zrzucić i do tego bez uczucia głodu,co najważniejsze.Każdy chudnie w swoim tempie i wiele czynników się na to składa w zależności od historii,wieku każdego z nas.Dukan górą!
Cześć dziewczyny
Nawiązując do dyskusji o słodzikach to ja także nie używam czystego aspartamu. Nie znalazłam takiego, kupiłam jakie były w moim mieście - jeden w płynie, drugi w tabletkach. Też chudnę, ogólnie słodziki zastępują cukier (400 kcal na 100 g) więc kaloryczność "słodkiego" jest praktycznie ograniczona do 0.
Wczoraj zrobiłam sobie "nutellę" z przepisów dunkanowskich i wyszła rewelacyjna. Kalorycznośc jednej porcji (u mnie wyszły 4 czubate łyżki pysznej nutelli) to ok. 200 kcal (7 czubatych łyżek odtłuszczonego mleka w proszku, 1 czubata łyżeczka odtłuszczonego kakao, 1 łyżka słodzika w płynie, 8 kropli aromatu waniliowego, 3 płaskie łyżki odtłuszczonego mleka w płynie). A 4 czubate łyżki normalnej nutelii to ok. 400 kcal. Moja smakowała rewelacyjnie.
Dziś mam zamiar zjeść ją z nalesnikiem Dukanowskim juz mi ślinka cieknie.
Pozdrawiam pa![]()
Witam Wszystkich w zimny i deszczowy ranek
Nawet nie próbuje przeczytać wszystkich spamów))),az słów brakuje jakie tempo spamowania narzuciłyście
))))
Chwale sie,ze od dnia w którym zaczełam diete nie mam ani jednego grzeszku na sumieniu
i 11kg mniej,co bardzo motywuje.
Przedwczoraj byłam bradzo długo w pracy od 7-20 i nie miałam nawet 5 min na zjedzenie posiłku i po całym dniu nic nie zeszło,z rana nastepnego dnia wręcz o 0.5 kg więcej było, przy normalnym trybie dnia i regularnym odżywianiu z dnia na dzień pare dkg.mniej.A więc nie warto głodnym chodzić
Jeśli chodzi o słodkie,nie mam czasu piec więc wyszukałam w lidlu batoniki MUSLI-RIEGEL LINESSA,kupiłam i testowałam czy bedzie sie coś dzieło, ale prz zjedzeniu jednego na dwa dni waga spada .W skł. maję płatki owsiane i pszenne bez cukru,sa pyszne i zaspokajają ochotę na słodkie jeden ma 102 kcal
taika ale chyba juz nie bardzo pasuja do diety Dukana wiec to chyba twoje grzeszki własnie
gratuluje osiagnietej wagi![]()
Talka o od kiedy jesteś na tej diecie?
puzzle juz cofam poszłam juza waga dalej 83 cudnie
mam nadzeje ze na warzywkach albo nastepnych proteinkach moze poleci jakis kg alobo 1,5
![]()