to tak jak mojego chopa brat........... zapał miał ze ho ho przez 2 tyg.... jedziłam z nim robiłam zakupy pokazywałam co i jak, robiłam notatki pokazałam co i jak, mowiłam, tłumaczyłam, dałam ksiazke... i co juz po zapale.... schudł jakies 5 kg i wrocił do starych nawyków... ale dla mnie to i lepiej bo tłumaczyłam jak grochem o sciane ze otreby tylko 3 łyzki i najlepiej do południa a on co... zjadał rano, w obiad a i jeszcze wieczorem ze 2 razy i na nic tłumaczenia ze tak nie wolno.... bo wyczytał ze otreby pomagaja na wc z którym miewał problemy....
ee moj m to twarda sztuka.. jego nic nie ugnie....... ale jak poczytal komentarze na nk pod zdjeciem.. to usmieszek sie pojawil...szczegolnie ze jego brat glupoty tam powypisywal jakies hi hi ......
---------- Wiadomość dodana o 10:09 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:07 ----------
no tak bywa czasem ktos sobie interpretuje tak jak mu wygodnie.......................................... ...
pewnie dobrze wyszlo
mojej zonie przy wadze 89kg na starcie, pokazało 7 dni uderzeniowki
mnie przy wadze 127kg 6 dni
wiec to tak do konca nie jest
a znajomemu ważącemu 143kg, wyszlo tez 6 dni uderzeniówki
A czy jest cięzko, to zalezy w duzej mierze od Ciebie
ja mialem lajcikowo, bo żona jaka jeszcze nie byla na diecie, wyjechala na ferie
i bylem sam w domu, nie bylo więc zadnego innego jedzenia, tylko dukanowe