Strona 209 z 28937 PierwszyPierwszy ... 109 159 199 207 208 209 210 211 219 259 309 709 1209 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,081 do 2,090 z 289368
Like Tree2Lubią to

Wątek: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Rozgwiazda35 Guest

Domyślnie Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Popcorn to chyba zły pomysl.Tak mi sie wydaje.Pozdrawiam.

Awatar sempai
    sempai jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez nasturcja72 Zobacz posta
    Jak to jest z popcornem, czy trochę nie zaszkodzi ?Przecież to też białko.
    raczej węglowodany

bujam się... (od 8.01)

Umpalumpa Guest

Nasturcja ty juz lepiej nie kombinuj z tym dogadzaniem sobie przy dietce :P popcorn to wg mnie to sie zueplnie nie nadaje przy ZADNEJ DIECIE... az sie poswiecilam i w tabelach sprawdzilam i nie dosc ze popcorn zawiera duzo tluszczu (4,2g) nawet jak jest bez tluszczu to weglowodanow ma az 77,9!!!!!!!! podczas gdy bialka zaledwie 12...

Olka - nie ma znaczenia jak dluga robisz uderzeniowa, naprzemienna moze byc w zaleznosci co wybierzesz 5 -3 i 1 dniowa najwazniejsze zeby pozniej faza czystych protein trwala tyle samo co warzywna

Awatar aluska666
    aluska666 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Birmingham

Cytat Zamieszczone przez olka309 Zobacz posta
    Witam
    Dawno mnie już nie było, i mam dzisiaj kryzys Powiedzcie mi kochane, od wtorku przechodze na naprzemienną ile dni ma ona trwać, bo wyczytałam że tyle co uderzeniowa, a dopiero później 4/4 ????? pozdrawima Was wszystkie i trzymie kciuki
    yyy ja nic takiego nie wyczytalam...zrobilam uderzeniowke 5 dni i naprzemienna 5 dni
    Jest 80-83 a chcialabym 69 - Grupy Wsparcia Dieta.pl Tu jestem
    MAM NADZIEJE DO KONCA MAJA MIEC 68 I ROZPOCZAC III FAZE!!!
    \\Moze kiedys sie uda...wiara czyni cuda//
    Na PROTALU od 04.02.09

hankaskakanka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Sanok

Cytat Zamieszczone przez agniesia1421 Zobacz posta
    Co to za test Dukana? jak go zrobić?
    Na francuskiej stronie wypełniając kwestionariusz mozna sie dowiedziec w przybliżeniu ile bedzie trwała nasza dieta oraz jaka waga jest najprawdopodobniej mozliwa do utrzymania. Pytania te są przetłumaczone przez Maszkuleczkę, tylko nie pamiętam czy one są na forum czy na Jej blogu.

Awatar amber1
    amber1 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Kochane, dziękuję wam wszystkim za słowa uznania. To bardzo mnie motywuje i zobowiązuje. Dzisiaj minął 23 dzień protala. Nie dość, że wracam do swoich normalnych rozmiarów, to jeszcze mam dobry humor i nastrój, energia mnie rozpiera i generalnie ta dieta całkiem mi służy. Nie chodzę głodna, mogę pić kawę, dzięki kreatywnym Dukankom odkrywam nowe połączenia produktów, nowe smaki, no i przede wszystkim czuję się świetnie. No i jak na razie "nie udało" mi się zgrzeszyć , chociaż pokusa goni pokusę, zresztą same wiecie. Trzymajcie za mnie jutro kciuki, bo w pracy żegnamy jedną z koleżanek, która odchodzi do innej firmy i z tej okazji robi słodkie pożegnanie.

Agnusgie, Umpalumpa, Agniesia1421, Sensikue. Melancholiaa, Palma75
    wszystkim wam gratuluję większych i mniejszych spadków. Cieszcie się z każdego zgubionego dekagrama.

Magda black super, że się nie poddałaś. Myślę, że jak poprawisz swój jadłospis, co zresztą zaczęłaś już robić, trochę pounikasz niedozwolonych produktów będziesz szybko miała oczekiwane wyniki. Powodzenia.

Szczypawko, twoje kotleciki brokułowe (które z lenistwa upiekłam w piekarniku jak pasztet) bardzo mi smakują. Zabieram go jutro do pracy. Spróbowałam kawałek, mimo że dzienną porcję otrębów mam już wykorzystaną.

No i oczywiście witam serdecznie wszystkie nowe Dukanki.

26.12.08 dieta, 24.01.09 protal, 22.04.09 - waga 61,3 kg i 3 FAZA diety proteinowej dr Dukana - wszystko o utrwalaniu - Grupy Wsparcia Dieta.pl, 10-08-09 IV FAZA

Umpalumpa Guest

Amber ja dzisiaj przezylam imieninowa imprezke u cioci nawet bez najmniejszej skuchy takze moja droga dasz rade. ja wzielam jogobelle light i ja wszamalam jak inni opychali sie ciastami i rogalikami francuskimi z czekolada zapijajac drinolami

magda_black Guest

Heh mam nadzieje.... oczywiście głupia stanęłam na wadze wieczorem po wybomblowaniu 3 litrów wody i dwóch herbat
    no i zjedzeniu tyluuuuuuuuuu rzeczy (oczywiście wszystkie zgodne z przepisami)

no i jest 102.8... patrz tickerek

Boję się ze nic mi nie ubędzie... a to już drugi dzień ...

Awatar amber1
    amber1 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez Umpalumpa Zobacz posta
    Amber ja dzisiaj przezylam imieninowa imprezke u cioci nawet bez najmniejszej skuchy takze moja droga dasz rade. ja wzielam jogobelle light i ja wszamalam jak inni opychali sie ciastami i rogalikami francuskimi z czekolada zapijajac drinolami
    Brawo, Umpi!!! Rogaliki z czekoladą, ale miałaś pokusę

Jutro położę na talerzyku kawałek brokułowego paszteciku Szczypawki. Będzie wyglądał jak pistacjowe ciasto

26.12.08 dieta, 24.01.09 protal, 22.04.09 - waga 61,3 kg i 3 FAZA diety proteinowej dr Dukana - wszystko o utrwalaniu - Grupy Wsparcia Dieta.pl, 10-08-09 IV FAZA

Awatar Telepeters
    Telepeters jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Niemcy, LEV
    Wpisy na blogu
    1

Witam wszystkie dzielne dziewczyny razem i z osobna. Ciesze się, ze tak nas dużo i tyle się tu dzieje.
    Wyliczyłam sobie dzisiaj, ze jestem 82 dzień na najwspanialszej diecie. Zbliżam się do 25 kg w dol i moje szczęście nie zna granic. Miałam zaplanowane osiągniecie dwucyfrowki do końca kwietnia, ale wszystko wskazuje, ze uporam się prędzej. Staram się stosować tylko produkty dozwolone i nie robię wynalazków z innej listy(nie wiem czy to wyjątek, ale słodzę stewia i od tego nie odejdę), nie jem tez za mało, czy tez mało, nie zapominam o piciu (pochłaniam ok 3 litrów wody i 2 cykorie a`la kawa). Zbyt dużo osiągnęłam żeby to zaprzepaścić, a jeszcze daleka droga przede mną.

Zycze wszystkim wspaniałych rezultatów
    HP

Do 1.09 pragne zejsc ponizej 100, trzymajcie kciuki

Chcieć, to móc, wiec do dziela!