Spadam pomalutku w pierze. Dobranoc![]()
Spadam pomalutku w pierze. Dobranoc![]()
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo - Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam. Kardynał Richelieu.
No tak,ale pisałaś,że jeśli się pilnuje to waga się utrzyma.
Więc Cię uprzedzam,że nie jest tak słodko.
Ja 3 przeprowadzałam wzorcowo ze wszystkimi dodatkami jakie zaleca dukan i byłam dumna,że tak pięknie waga się utrzymuje,a tu niespodzianka.
Fakt,że dieta nauczyła nas szybkiej reakcji i najważniejsze nie dopuścić do dużego wzrostu tylko reagować natychmiast czy to dwoma proto,czy powrotem na 2 do czasu uzyskania odpowiedniej wagi
Czyli mówiąc prosto dieta do końca świata i wcale nie mam na myśli jakiegoś objadania się,tylko mimo oszczędnego jedzenia waga u ludzi ze skłonnościami do tycia i tak rosnie![]()
Tak sobie Was czytam,trochę się podbudowałam, trochę mam wątpliwosći ale w ciągu 15 dni poszło 4 kg, to chyba warto ciągnąć, tym bardziej,że dieta nie uciążliwa,. Dzisiaj znalazłam przepis, na danie które nawet moim dzieciom smakowało, tylko robiłam to bardziej wg siebie, 2 piersi z kury, cebula, oregano, otręby pszenne owsiane, len mielony, kaszka kukurydziana po 1 łyżce, przyprawy do smaku, SOS: kostka rososłowa Winiary lub knorr o obn. kalorycznyści są takie., przecier ,pomidorowy 2 łyżki lub ududsić pomidora jogurt 0 z mączką kukurydz.,. Dzieci jadły z ryżem, mąż też i smakowało. Mama nadziejE, Ze wytrwam, bo jak sobie Was czytam to jakoś czuję, że mnie się też uda, grunt to pozytywne myślenie.
02.05.2011 - 07.05.2011 I faza 87kg - 2 kg
08.05.2011 - 07.10.2011 II faza 85kg - 15 kg
08.10.2011 - 25.03.2012 III faza 70kg + 1,5kg i 26.03.2012 na zawsze IVfaza 72kg