A pytanko: ile mozna wypic dziennie coli zero?
Nawet jeśli ona jest drobiowa, wydaje mi się że nie można, kiełbasa jest tłusta sama w sobie, jest mieszanką i napewno nie zawiera samego drobiu.
Drób można jeść w chudej postaci, a kiełbasa raczej do niej nie należy. Co do barszczu z torebki też bym polemizowała, raczej nie jest on wpisany w dietę, a co nie jest zaznaczone, raczej jest zabronione.
Myślę że ile dasz radę, przecież jest dietetyczna, ale na pierwszym miejscu woda ok 1,5 l i nie przekraczaj 4,5 l płynów dziennie.
Witaj,
ja bym nie ryzykowała, w tej kiełbasie oprócz paru procent mięsa z drobiu są skórki drobiowe (nie możemy jeść), tłuszcz (nie możemy jeść), wieprzowina (nie możemy) i diabli wiedzą co jeszcze...
Czyli moja rada: zrezygnuj z kiełbasy, kup na grilla kawałek piersi z indyka, dzwonka łososia lub kurczaka.
przeczytaj jaki jest skład tego barszczu... nie polecam...
kurde balans u mie zastój jak cholera, wiem wiem ale to tak wkurza! Jestem już 2 dni na P i nic poza tym od niedzieli jest mój dłudo wyczekiwany@ i co nic nadal tyle samo - ależ to wkurza chyba bym pogryzła ją, gdyby była z gumy
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pszczulko już niedługo odlecisz z taką piórkową wagą - wielkie gratulki, kawał dobrej roboty, WSZYSTKIE WAS PODZIWIAM i wmawiam sobie że ja też dam radę
No i po niej można potem nie zasnąć, bo za dużą dawkę kofeiny można przyjąć. Ja nie piję na noc.
Ja sobie dzisiaj kupiłam budyń czekoladowy. Zjem go w ramamch 1 posiłku skrobiowego na tydzień. Ma kakao odtłuszczone i zero cukru, tylko mączka skrobiowa. Patrzył na mnie z półki i okazało się że ma własnie taki miły skład![]()