Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12
Pokaż wyniki od 111 do 118 z 118

Wątek: Iść za marzeniem i tak zawsze aż do końca.

kasiagruba jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: Iść za marzeniem i tak zawsze aż do końca.

Swięta , święta i po świętach jest ......104.1.
    Dziś przecierałam 10 razy oczy ze zdziwienia.
    Zbliża się nowy rok i czas podsumowan , waga u mnie na plus 10 prawie a mialo byc sporo na minusie.
    Strasznie slaba jestem , nawet jedzenie mnie pokonuje

Awatar AgulkaMamulka
    AgulkaMamulka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Jelenia Góra
    Wpisy na blogu
    3

Kasiu bo to dlatego że cię tu z nami nie było.Nie mogłyśmy cię pilnować i lać po tyłku. Musisz obiecać że już zawsze będziesz.

Mieszka w
    Łódź

Byłąm na forum, wchodziłąm na Twój wątek regularnie i śledziłam poczynania tylko mało aktywna byłam, poza tym po prostu mi wstyd,że zamaist chudnąć to tyję mimo,że tyle wsparcia dostałam

Awatar AgulkaMamulka
    Mieszka w
    Jelenia Góra
    Wpisy na blogu
    3

No i teraz trzeba schować wstyd do kieszeni i zacząć od nowa. Skoro śledziłaś moje poczynania to wiesz ze od wakacji mam zastój a ostatnio 3 kg mi wróciło. Też nie mam powodu do dumy, ale dziewczyny tutaj i świadomosć tego że trzeba się przyznać do kolejnej porażki sprawia ze jakoś tam się pilnuję. Dlatego proszę bądź codziennie u siebie i melduj co jadłaś. Zapisuj wszystkie kęski nawet najmniejsze.. Na pewno coś poradzimy.
    Ja się po Nowym Roku wybieram do specjalisty, bo czuję, że więcej z siebie sama nie wycisnę. Moja waga zawsze wahała się w granicach 80 mam ją i ciężko dalej walczyć żeby spadła.

Mieszka w
    Łódź

Otyłość strasznie ograncza życie, jak patrzę na moje szczupłe koleżaki to są w stanie zrobić 5 razy więcej niż ja.Niszczę życie sobie i swojej rodzinie-z synkiem nie wychodzę, nie bawię się bo nie mam sił, z mężem siedzimy w domu bo wstydzę sie wyjść gdziekolwiek.
    Więc dlaczego mimo tej świadomości nie umiem powiedzieć NIE sięgając do lodówki ?????///

Awatar AgulkaMamulka
    Mieszka w
    Jelenia Góra
    Wpisy na blogu
    3

Cytat Zamieszczone przez kasiagruba Zobacz posta
    Otyłość strasznie ograncza życie, jak patrzę na moje szczupłe koleżaki to są w stanie zrobić 5 razy więcej niż ja.Niszczę życie sobie i swojej rodzinie-z synkiem nie wychodzę, nie bawię się bo nie mam sił, z mężem siedzimy w domu bo wstydzę sie wyjść gdziekolwiek.
    Więc dlaczego mimo tej świadomości nie umiem powiedzieć NIE sięgając do lodówki ?????///
    Bo do lodówki musimy sięgać. Ważne co w tej lodówce będzie. W mojej na pierwszej półce same jogurty naturalne, na drugiej troszkę wędliny drobiowej, a dalej duużo warzyw. U nas w sklepie są takie malutkie marcheweczki do chrupania- zamiast chipsów jem, zamiast słodyczy-jogurt z musli ( te w saszetkach mimo ze kaloryczne to zawsze zdrowsze niż cukierki a słodkie niemiłosiernie. Jak chcę cukierki_ suszone śliwki. Zacznij od remanentu w lodówce i szafkach. Powywalaj wszystko co zakazane Jak nie będzie w szafce to nie zjesz po prostu. Ja mam problem z chlebem np. Więc teraz kupuję go na kromki. Wiem ze mam zjeść dwie rano i ew. 1 w pracy+dwie dla dziecka i tyle mam. Pamiętam ze kiedyś mogłam zjeść i bochenek chleba na raz, ale skoro nie mam więcej niż te 3 kromki to nie zjem i tyle.I planuj sobie jadłospis na następny dzień. Wtedy łatwiej zapanować nad tym co ma się zjeść. I chcę cię tu widzieć codziennie
    Jak nie dla siebie to zrób to dla dziecka Synek chce mieć zdrową i szczęśliwą mamę.

Mieszka w
    Łódź

i znowu powrot , z jeszcze wieksza otyłościa i przekroczona granica i ciagle marzenie by byc szczupla=zdrowa

Awatar AgulkaMamulka
    Mieszka w
    Jelenia Góra
    Wpisy na blogu
    3

Hej Kasiu, dziękuję że zajrzałaś do mnie... Jak widzisz dopadł mnie mego dół i zaczynam od zera.... Mam nadzieję że tym razem Ty pomożesz mi...bo sama nie dam rady jeszcze raz przez to przechodzić...

Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12

Uprawnienia umieszczania postów