Zamieszczone przez
dagsta
Witam!
Jestem tu pierwszy raz! Bo szukam wiadomości o diecie Pana Gacy. Ponieważ jestem z centralnej Polski wyjazd do Pana Gacy jest niemożliwy a e-odchudzanie jakoś mnie nie przekonuje... U mnie w mieście jest dietetyk, dzwoniłam do tej Pani ale jakoś mnie nie zachęciła... nie umiała się sprzedać... może jej nie zależało. Bardzo bym chciała wiedzieć jaka jest dieta Pana Gacy, jeśli możecie to proszę o przesłanie rozpiski...
Pewnie będę tu częstym gościem...bo MUSZĘ schudnąć... ja też jestem po urodzeniu dziecka...ale już prawie 2 lata temu, próbowałam wielu diet ale ciągle to samo, dieta się kończy i kilogramy wracają z nawiązką!
Gosiabd... może razem będziemy się motywować?
Ja wracam w kwietniu do pracy więc chciałabym miec chociaz taką wagę jak sprzed 3 lat... 97 kg...a docelowo... 60 kg
Chciałabym być taka chuda, żeby choć raz mi ktoś powiedział: no jedz!!! taka chuda jesteś!! a nie tak jak teraz: nie jedz!!
---------- Wiadomość dodana 17-01-2012 o 11:00 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 16-01-2012 o 11:25 ----------
Gosiabd.... jak coś to znalazłam gdzieś na necie rozpiskę Pana Gacy, ja zaczynam od poniedziałku bo w weekend idziemy na imieniny i jeszcze Dzień Babci i Dziadka..... jak nie wyjdzie na Gacy to może Dukana?
Ale na razie do końca marca na diecie Pana Gacy! Zaczynasz ze mną?