Hej
Dzisiaj na wadze 100g mniej
Wstałam rano, umyłam włosy i teraz wyleguję się przed wyjściem do pracy)
A po pracy siłownia!
Dzień dobry
gratuluje spadeczku
kurcze u mnie stoi... ale to z mojej winy...
Miłego dnia![]()
Cześć Tamarku!
Gratuluję spadku wagi, za długo stała, więc teraz może codziennie będzie lecieć. Jestem ciekawa jak wygląda takie spotkanie z trenerem personalnym, jak już będziesz po to daj znać jak było i czy mocno Cię męczył. Ale to chyba dopiero w przyszłym tygodniu, tak?
Miłego wtorku!
W poniedzialek.
Ale jeden raz już za mna. Najpierw mnie zważyl, pomiar tluszczu, miesni itd. Ile powinnam wazyc, tempo chudniecia, wiek metaboliczny. Nie Pamietam co tam jeszcze było, ale dużo tego. Zapotrzebowanie. Pytał o Diete i ruch i nawyki. Podczas cwiczen dużo rozmawialismy. Właśnie na temat np. jedzenia. Dawał rady. I ogólnie zmobilizował. Fajnie było :-)
Gratulacje spadkowFajnie masz z tym trenerem , tez bym chciala aby mi ktos tak doradzal , ale ja sie wstydze isc na silownie czy fitnes z moim cielkiem :P
Milego dnia![]()
Viki :-) Myslisz, że ja nie czuje wstydu? w szatni, przy ludziach, przy trenerze? Czuje, ogromny. Ale przecież jestem tam, żeby z tym swoim cielskiem się w końcu uporać. Tak mi teraz Przyszlo do glowy, że chyba lepiej zobaczyć tega osobę na silowni i myśleć, że coś ze sobą robi, niż jedząca Loda w Mc.
Nie bój się i idź :-*
No to prawda , pojde ale moze od nowego roku jak przywitam 9 :P
zgadzam się z Tamarkiem, oczywiście ze lepiej jest ćwiczyc niż:P
idz idz
powodzenia![]()
Tamarku widzę, że u ciebie wiejej pozytywnie! Tak trzymajNapisz co Ci powie trener. Sama bym poszła na takie pomiary ale u mnie to gołym okiem widać sam tłuszcz (szczególnie nogi)...