Pokaż wyniki od 1 do 10 z 321
Like Tree70Lubią to

Wątek: Nic nie smakuje tak dobrze jak bycie szczupłą!

Mieszany widok

JestMoc Nic nie smakuje tak dobrze... 06-10-2012, 21:51
Gość Odp: Nic nie smakuje tak... 06-10-2012, 22:06
tamarek Odp: Nic nie smakuje tak... 07-10-2012, 05:56
Bez_Sensu Odp: Nic nie smakuje tak... 20-05-2013, 08:31
AnnaMaria1987 Odp: Nic nie smakuje tak... 20-05-2013, 13:09
JestMoc Odp: Nic nie smakuje tak... 20-05-2013, 20:25
    Awatar JestMoc
    JestMoc jest nieaktywny Znany na forum

Thumbs up Nic nie smakuje tak dobrze jak bycie szczupłą!

25 lat. Grubasek i łakomczuch z potencjałem silnej woli. Osóbka o gabarycie XXL zdołowana swoją tłustą sytuacją. Od zawsze małe pulpeciątko. Tuż po uzyskaniu pełnoletności duży pulpet. Ma lepkie łapki i kleją się do nich chipsy, czekolada milka i inne kaloryczne niestosowności. Pragnie być szczupła, ale wszystko odkłada na jutro. "Jutro" tak fałszywie rozgrzesza jej sponiewierane złymi kaloriami sumienie...(generalnie pojęcie "jutro" trwa u niej wiecznie...w zasadzie do chwili przed założeniem nowego wątku na forum z silnym postanowieniem).

Na dzień dzisiejszy 169 cm i ok 105 kg na wagowej wyroczni.
    Mam plan. Nie zawaham się go użyć!
    Witam wszystkich towarzyszy

tamarek, tofifik, kaha81 and 7 others like this.

s_sookie Guest

Domyślnie Odp: Nic nie smakuje tak dobrze jak bycie szczupłą!

fajny nick...fajne wejście to wszystko ma moc

zdradź może jeszcze jaki to plan
    Wydajesz się bardzo energiczną osóbką trzymam kciuki dobrej energii nigdy za wiele

Awatar tamarek
    tamarek jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Już Cię lubię
    Po stylu pisania, po obrazkach, po KUBUSIU!

Trzymam kciuki
    I rozgoszczę się. Który fotel jest mój? Aaaa ten, przy kominku i miodku...

axxk jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Tomaszów Lubelski

witam
    i jak tam jest moc? czy juz cie opusciła??
    mam nadzieje ze jestes i niech moc bedzie z tobą i z nami
    start: 08.08.2011 -173 cm, waga 95,1 I cel: 75 -osiągniety 13.10.12

Start nr 2 -22.04.2013 waga 81,5

Tu się chowam : Rok 2013 - to będzie szczęśliwa 13

Bez_Sensu jest nieaktywny Znany na forum

Hej.
    Jestem nowa mam 19 lat i ważyłam 90kg teraz ważę 83kg waga się waha ale cóż poradzić będę walczyć. Mam silną mobilizację i mam nadzieję , że dam radę . Z rozumiaru XXL wchodzę w L i XL bardzo cierpiałam ponieważ w ciągu roku przytyłam 10kg . Problemy zaczęły się w 2008 roku z roku na rok po 10kg więcej . Lekarze nie wiedzieli dlaczego i do tej pory nie wiedzą kazali ćwiczyć jednak nie mogę ponieważ choroba nie pozwala ale ja i tak ćwiczę jak tylko potrafię . Boli to jak słyszę "ćwicz ćwicz ćwicz" a jednak nie mogę . Ale mam silną wolę i będę pracować nad sobą . Nie poddam się , mam nadzieję ,że dostanę od Was jakieś cenne wskazówki jak jeść i jak ćwiczyć . Z góry dziękuję za pomoc ! :-)

AnnaMaria1987 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    warszawa
    Wpisy na blogu
    4

Czekamy na ciebie... naprawiaj tego lapa!)
    Buziaki zostawiam i życze SIŁY i SAMOZAPARCIA! w nadchodzącym tygodniu pozdrawiam z kawusią!)

Awatar JestMoc

Komputer dalej nie zrobiony :/ Miniony tydzien uwazam za totalnie spisany na straty. Waga rowniez podziela moja opinie (+0,3).
    W zime bylo mi psychicznie znacznie latwiej. W zime wszyscy chodzili odziani w grube kurtki i wieczorem siedzieli w domu. Teraz, gdy zaczely sie gorace dni i cieple wieczory ludzie odkrywaja ciala, chodza w krotkich spodenkach, sukienkach, bluzeczkach na ramiaczkach. Czuja sie swobodnie. Wieczorem spotykaja sie ze znajomymi, siedza "na" grillach, w ogrodkach piwnych. Przypominaja mi sie wowczas wszystkie minione wakacje, ktore przesiedzialam w domu. Zalic sie nie zale, ale obecnie towarzyszy mi dolina. Staram sie myslec pozytywnie, ale lawina mysli sciagajacych w dol jest silniejsza. I znowu dochodze do wniosku, ze najlepszym lekarstwem jest zajecie sie soba. Tak trudno mi jednak znowu zaczac.

Ostatnio wybralam sie na rynek po warzywa. Przede mna szla kobitka z dwoma corkami. Jedna byla szczupla, druga miala zauwazalna nadwage. Byla pulchna, ale nie przerazajaco gruba. Kwestia 5 kg? Obie byly w zblizonym do siebie wieku, ok 7-8 lat? I matka, mowi do tej okraglejszej "chodz emilka zobaczymy dla ciebie jakas sukieneczke", na co ta druga chuda wykrzyczala oburzona "przeciez emila nie moze nosic sukienek bo jest gruba !". Obwiescila to wszystkim wokol. Nie wiem jaka byla reakcja kobiety, bo zdazylam juz je minac. Myslalam pozniej o tej sytuacji. Chudsza odebrala prawo zalozenia sukienki pulchniejszej siostrze. Przeciez to tylko dzieci. Skad u tej malej przekonanie, ze gruby nie moze zalozyc sukienki? Z nikad sie to przeciez nie wzielo.

Jutro wracam na rower, mam siebie dosc :/
    Ostatnio edytowane przez JestMoc ; 20-05-2013 o 20:30

Awatar JestMoc

Bez_sensu, piszesz, ze choroba nie pozwala Ci cwiczyc, ale co dokladnie Ci dolega? Nie napisalas, takze jak wyglada Twoj obecny jadlospis. Jakie popelniasz bledy zywieniowe i ogolnie jaki jest Twoj tryb zycia. Trudno dac komus jakiekolwiek wskazowki jesli brakuje takich informacji. Trzymaj sie.

Uprawnienia umieszczania postów