Strona 50 z 51 PierwszyPierwszy ... 40 48 49 50 51 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 503
Like Tree154Lubią to

Wątek: 'Do sukcesu nie ma żadnej windy. Trzeba iść po schodach.' :) - Część 4

Awatar mewka1
    mewka1 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Odp: 'Do sukcesu nie ma żadnej windy. Trzeba iść po schodach.' :) - Część 4

Malitka cały czas myśle o tobie, mam nadzieję że dzis już lepiej sie trzymasz.
    Ja dołączam sie do słów mazdy, bo czuje to co ona - tylko nie potrafiłam tak ładnie tego ująć.

Awatar Mality
    Mality jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: 'Do sukcesu nie ma żadnej windy. Trzeba iść po schodach.' :) - Część 4

IMPOSSIBLE IS NOTHING!

s_sookie Guest

Ej Mality... nie przejmuj się powitaniami

Widzę że masz jakieś mega doły i doliny na twojej życiowej drodze... nie piszesz o co chodzi... ale co by to nie było (chociaż to co piszesz nasuwa mi pewne czarne scenariusze)... Twoje życie zależy od twojej siły... tylko i wyłącznie.... Masz dla kogo być silna... a to że potrafisz być silna jak nikt to wszyscy wiedzą.... I jakby czarno rysowała sie twoja przyszłość to wierzę, że po każdej nocy nadchodzi dzeń...ok...czasami jest to dłuuuuga noc... ale zawsze się kończy chociaż czasami tracimy nadzieję że tak się stanie.

Nie znamy się zbyt dobrze ale ściskam wirtualnie...
    Ostatnio edytowane przez s_sookie ; 19-11-2012 o 10:43

Awatar la_libertad
    la_libertad jest nieaktywny Znany na forum

Pamiętaj, że jakby nie było, zawsze możesz się tutaj wygadać - cały zastęp dziewczyn już stoi w pogotowiu, żeby udzielić Ci wsparcia.

Walcz! I jak zawsze nie dawaj za wygraną.
    szczypawica and Ichini like this.

Awatar Ichini
    Ichini jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nibylandia
    Wpisy na blogu
    5

Kochana mam nadzieje że wszystko się jakos poukłada i będzie ok
    ja również ściskam wirtualnie;*

Awatar Usiak
    Usiak jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Malitku, nie wiem co się stało, nie piszesz (nie dziwne - na otwartym forum), ale gdybym mogła w czymś, jakoś pomóc - zawsze możesz do mnie na priv pisać.
    A póki co - to chociaż masz moje duchowe wsparcie, wiem że niewiele to...
    Tutaj jestem: O marzenia trzeba walczyć, czyli: USIAK CHUDNIE!

NA ROWERZE - DOOKOŁA ŚWIATA

highwaytohell Guest

Kurde Mality... Trzymam kciuki żeby to co się dzieje nie szło w złą stronę tylko w możliwie najlepszą. Wiem że sobie dasz radę w każdej sytuacji, ale wolałabym, żebyś nie musiała. Trzymam kciukasy za happyend.

Tygryska7 Guest

Malitka, wpadam z porannymi (południowymi) przytulasami ! Ściskam :*

Awatar szczypawica
    szczypawica jest nieaktywny Znany na forum

Mality, to że do Ciebie wpadamy i staramy się wspierać to tyle co nic. Ale nie wiem co więcej można zrobić. Trzymaj się mała jesteśmy z Tobą.

Szczypawica 2013r. (od 06.01.2013r.)

Awatar Kompocik
    Kompocik jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Trzymaj się Kochana ! .................................................. .................................................. ...........................

Strona 50 z 51 PierwszyPierwszy ... 40 48 49 50 51 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów