Malitka cały czas myśle o tobie, mam nadzieję że dzis już lepiej sie trzymasz.
Ja dołączam sie do słów mazdy, bo czuje to co ona - tylko nie potrafiłam tak ładnie tego ująć.
Malitka cały czas myśle o tobie, mam nadzieję że dzis już lepiej sie trzymasz.
Ja dołączam sie do słów mazdy, bo czuje to co ona - tylko nie potrafiłam tak ładnie tego ująć.
Ej Mality... nie przejmuj się powitaniami![]()
Widzę że masz jakieś mega doły i doliny na twojej życiowej drodze... nie piszesz o co chodzi... ale co by to nie było (chociaż to co piszesz nasuwa mi pewne czarne scenariusze)... Twoje życie zależy od twojej siły... tylko i wyłącznie.... Masz dla kogo być silna... a to że potrafisz być silna jak nikt to wszyscy wiedzą.... I jakby czarno rysowała sie twoja przyszłość to wierzę, że po każdej nocy nadchodzi dzeń...ok...czasami jest to dłuuuuga noc... ale zawsze się kończy chociaż czasami tracimy nadzieję że tak się stanie.
Nie znamy się zbyt dobrze ale ściskam wirtualnie...
Ostatnio edytowane przez s_sookie ; 19-11-2012 o 10:43
Pamiętaj, że jakby nie było, zawsze możesz się tutaj wygadać - cały zastęp dziewczyn już stoi w pogotowiu, żeby udzielić Ci wsparcia.
Walcz! I jak zawsze nie dawaj za wygraną.
Kochana mam nadzieje że wszystko się jakos poukłada i będzie ok
ja również ściskam wirtualnie;*
Rowerem nad Morze
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili pokaż że się mylili nie czekaj ani chwili. <- Jestem tutaj, nigdzie nie ucieknę.
Malitku, nie wiem co się stało, nie piszesz (nie dziwne - na otwartym forum), ale gdybym mogła w czymś, jakoś pomóc - zawsze możesz do mnie na priv pisać.
A póki co - to chociaż masz moje duchowe wsparcie, wiem że niewiele to...
Kurde Mality... Trzymam kciuki żeby to co się dzieje nie szło w złą stronę tylko w możliwie najlepszą. Wiem że sobie dasz radę w każdej sytuacji, ale wolałabym, żebyś nie musiała. Trzymam kciukasy za happyend.
Malitka, wpadam z porannymi (południowymi) przytulasami ! Ściskam :*
Mality, to że do Ciebie wpadamy i staramy się wspierać to tyle co nic. Ale nie wiem co więcej można zrobić. Trzymaj się mała jesteśmy z Tobą.
Trzymaj się Kochana ! .................................................. .................................................. ...........................