Strona 11 z 19 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 183
Like Tree4Lubią to

Wątek: Podejście numer dwa.

Awatar Ciacho90
    Ciacho90 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Wpisy na blogu
    4

Domyślnie Odp: Podejście numer dwa.

Sunglass, ale w drugiej fazie zapewne będziemy razem więc i tak będzie dobrze

Cel I- 99.9kg Cel II -75kg

Podejście numer dwa.

AnnaMaria1987 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    warszawa
    Wpisy na blogu
    4

Sunglass a przesłałabys mi ją? tą z porzepisami?? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - nie jestem na dukanie ale niektore przepisy lubiue wykorzystywac:PP

Awatar Gochowa
    Gochowa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    11

HA ! Ja też Cię podręczę
    Jeżeli zastanawiasz się nad Dukanem - Tukanem ( jak mawia mój mąż: nie dziwię się że na tym Tukanie się chudnie, Tukany robią tak, że samiczki zamykają w takiej dziupelce, z której wystawiają tylko dziubki i facet je karmi. hehe)
    to ja chętnie doradzę, poradzę. Oczywiście jak zwykle zaznaczę: JEST TO DIETA MAŁO ZDROWA! Ale co jest zdrowe w tych czasach? Wróć, miałam ostrzegać. Więc dalej: Dieta dukana jest dla osób zdrowych, i takich jak ja ( czyli takich na których inne diety nie działają).

A z radosnych rzeczy powiem Ci, że ja się najadam samym patrzeniem na cuda które robi Pani z tego bloga: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Znalazłam u niej przepis na pyziory z mięsem <love> i jestem szczęśliwa

A Ty też dasz radę. Ja mam tą nową książkę w wersji pdf ( Metoda Dukana) jakbys chciała, jest tak przejżyście napisana :P

Z resztą papierkowe mam wszystkie ksiażki, bo lubię czytać o tej diecie :P

Awatar ankataka
    ankataka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    zielona góra

...niestety z Dukanem trzeba uważać....wiem z własnego doświadczenia, rzuciłam się na niego, pięknie chudłam, cudnie się czułam do czasu kiedy zaczęły mnie boleć nery...dzięki diecie trochę ucierpiały...gdybym wcześniej zrobiła jakiekolwiek badania wiedziałabym, że Dukan nie dla mnie mnie... ale wiem, że niektórzy super fizycznie go znoszą

poczytaj też o tym... [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] działa równie dobrze i chroni przed cukrzycą typu II

a tak naprawdę trzeba sobie znaleźć złoty środek, który pozwoli chudnąć ale przy tym smacznie jeść to co lubimy...
    pozdrawiam

Awatar Ciacho90
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Wpisy na blogu
    4

Witam poniedziałkowo. Wczoraj wieczorem byłam poza domem i wsunęła dwa kawałki pizzy. Miałam w sumie dość spory zapas kalorii do spożycia, więc za bardzo nie nabroiłam. I chyba potem z kumplem trochę tego spaliłam :P Do domu wróciłam wpół pierwszej i mimo że wstałam wpół dziewiątej, to się nie wyspałam :P

Na wadze spadek 1,2 kg. Troszkę mi mało, bo założyłam sobie 1,5 kg tygodniowo. Coraz częściej myślę o tym Dukanie. Raz już na nim byłam, ale nie wyszło mi. Waga zatrzymała się po 3 tygodniach i zrezygnowałam, teraz więc że takie przestoje są normalne.

A śniegu nasypało miejscami po kolana. Biedni kierowcy się męczą, bo miasto wydało już całą kasę na odśnieżanie. Chyba już wszyscy mają dość zimy, tym bardziej, że ostatnio wiosna pokazała, że jest już niedaleko.

Podejście numer dwa.

malenstwo773_2 Guest

oj współczuję powrotu zimy. na południu na szczęście cisza i spokóji prawdziwe przedwiosnie troche deszczu, troche slonca, czasem coś zawieje! naprawdę ok jak na początek marca!
    Ciasteczko, ja szczerze uwazam ze 1,2kg to bardzo ładny tygodniowy wynik, którego serdecznie gratuluję!
    nie ma się gdzie spieszyć, powoli spokojnie do celu, rozumiem, że kazda z nas chce byc fit juz dzis, juz teraz ale z drugiej strony ten nowy styl zycia, nowe jedzenie i sportu musi nam wejsc w krew i ten styl musimy ciągnąć do końca życia!

Awatar aleniunia
    aleniunia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez malenstwo773_2 Zobacz posta
    Ciasteczko, ja szczerze uwazam ze 1,2kg to bardzo ładny tygodniowy wynik, którego serdecznie gratuluję!
    nie ma się gdzie spieszyć, powoli spokojnie do celu, rozumiem, że kazda z nas chce byc fit juz dzis, juz teraz ale z drugiej strony ten nowy styl zycia, nowe jedzenie i sportu musi nam wejsc w krew i ten styl musimy ciągnąć do końca życia!
    dokładnie podpisuję sie pod tym rękami i nogamidobrze jest!

a pro po Dukana-to ja tez byłam i niestety stosowałam przez 9 m-cy , schudłam 20 kilo i było super....ale niestety odbiło sie na zdrowiu, miałam zakwaszenie organizmu/ketoza-czy jakos tak/..kardiolog stwierdził że nie ma nic gorszego niz taka dieta....poprostu mój organizm jej nietolerował i żle się czułam a jojo bardzo szybko mnie dopadło ale to dotyczy oczywiście mojego orgaznimu...więc nigdy więcej takich diet....teraz jem zdrowiej
    nie chce nic tutaj krytykować, tylko zastanów się czy warto zdrowie jest najwazniejsze!

Miłego dnia dziewczyny

Awatar MadamaButterfly
    MadamaButterfly jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    12

Wiem, wiem, wiem.... Dukan jest beznadziejny, niezdrowy, zakwasza organizm, uszkadza nerki..... Wystarczy jednak przed dietą przeczytać książkę, zastosować się do informacji w niej zawartych i zrobić badania

GŁUPIA CI*KA GUBI GIGANT JOJO :/

Tutaj rządzi Dukan

Awatar Ciacho90
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Wpisy na blogu
    4

I jakich badaniach mówisz Motylku?

Za mną kolejny dzień, niestety nie idealny, ale w porządku. Jestem jeszcze trochę obolała po niedzielnych zabawach :P Ech, muszę dzisiaj uzupełnić notatki na jutrzejsze zajęcia o właściwościach fizycznych gleb Polski. Nie znoszę gleboznawstwa.

Podejście numer dwa.

AnnaMaria1987 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    warszawa
    Wpisy na blogu
    4

Ciasteczku TO gleboznawstwo brzmi DZIWACZNIE:P uczysz się o PH ziemi czy co:>? Ja z Dukana lubie niektóre przepisy dlatego chcialam ta ksiazke;P

Strona 11 z 19 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów