Sunglass, ale w drugiej fazie zapewne będziemy razemwięc i tak będzie dobrze
![]()
Sunglass, ale w drugiej fazie zapewne będziemy razemwięc i tak będzie dobrze
![]()
Sunglass a przesłałabys mi ją? tą z porzepisami?? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - nie jestem na dukanie ale niektore przepisy lubiue wykorzystywac:PP
HA ! Ja też Cię podręczę![]()
Jeżeli zastanawiasz się nad Dukanem - Tukanem ( jak mawia mój mąż: nie dziwię się że na tym Tukanie się chudnie, Tukany robią tak, że samiczki zamykają w takiej dziupelce, z której wystawiają tylko dziubki i facet je karmi. hehe)
to ja chętnie doradzę, poradzę. Oczywiście jak zwykle zaznaczę: JEST TO DIETA MAŁO ZDROWA! Ale co jest zdrowe w tych czasach? Wróć, miałam ostrzegać. Więc dalej: Dieta dukana jest dla osób zdrowych, i takich jak ja ( czyli takich na których inne diety nie działają).
A z radosnych rzeczy powiem Ci, że ja się najadam samym patrzeniem na cuda które robi Pani z tego bloga: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Znalazłam u niej przepis na pyziory z mięsem <love> i jestem szczęśliwa![]()
A Ty też dasz radę. Ja mam tą nową książkę w wersji pdf ( Metoda Dukana) jakbys chciała, jest tak przejżyście napisana :P
Z resztą papierkowe mam wszystkie ksiażki, bo lubię czytać o tej diecie :P
...niestety z Dukanem trzeba uważać....wiem z własnego doświadczenia, rzuciłam się na niego, pięknie chudłam, cudnie się czułam do czasu kiedy zaczęły mnie boleć nery...dzięki diecie trochę ucierpiały...gdybym wcześniej zrobiła jakiekolwiek badania wiedziałabym, że Dukan nie dla mnie mnie... ale wiem, że niektórzy super fizycznie go znoszą
poczytaj też o tym... [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] działa równie dobrzei chroni przed cukrzycą typu II
a tak naprawdę trzeba sobie znaleźć złoty środek, który pozwoli chudnąć ale przy tym smacznie jeść to co lubimy...
pozdrawiam
Witam poniedziałkowo. Wczoraj wieczorem byłam poza domem i wsunęła dwa kawałki pizzy. Miałam w sumie dość spory zapas kalorii do spożycia, więc za bardzo nie nabroiłam. I chyba potem z kumplem trochę tego spaliłam :P Do domu wróciłam wpół pierwszej i mimo że wstałam wpół dziewiątej, to się nie wyspałam :P
Na wadze spadek 1,2 kg. Troszkę mi mało, bo założyłam sobie 1,5 kg tygodniowo. Coraz częściej myślę o tym Dukanie. Raz już na nim byłam, ale nie wyszło mi. Waga zatrzymała się po 3 tygodniach i zrezygnowałam, teraz więc że takie przestoje są normalne.
A śniegu nasypało miejscami po kolana. Biedni kierowcy się męczą, bo miasto wydało już całą kasę na odśnieżanie. Chyba już wszyscy mają dość zimy, tym bardziej, że ostatnio wiosna pokazała, że jest już niedaleko.
oj współczuję powrotu zimy. na południu na szczęście cisza i spokóji prawdziwe przedwiosnie
troche deszczu, troche slonca, czasem coś zawieje!
naprawdę ok jak na początek marca!
Ciasteczko, ja szczerze uwazam ze 1,2kg to bardzo ładny tygodniowy wynik, którego serdecznie gratuluję!
nie ma się gdzie spieszyć, powoli spokojnie do celu, rozumiem, że kazda z nas chce byc fit juz dzis, juz teraz ale z drugiej strony ten nowy styl zycia, nowe jedzenie i sportu musi nam wejsc w krew i ten styl musimy ciągnąć do końca życia!
dokładnie podpisuję sie pod tym rękami i nogamidobrze jest!
a pro po Dukana-to ja tez byłam i niestety stosowałam przez 9 m-cy , schudłam 20 kilo i było super....ale niestety odbiło sie na zdrowiu, miałam zakwaszenie organizmu/ketoza-czy jakos tak/..kardiolog stwierdził że nie ma nic gorszego niz taka dieta....poprostu mój organizm jej nietolerował i żle się czułam a jojo bardzo szybko mnie dopadłoale to dotyczy oczywiście mojego orgaznimu...więc nigdy więcej takich diet....teraz jem zdrowiej
nie chce nic tutaj krytykować, tylko zastanów się czy wartozdrowie jest najwazniejsze!
Miłego dnia dziewczyny![]()
Wiem, wiem, wiem.... Dukan jest beznadziejny, niezdrowy, zakwasza organizm, uszkadza nerki..... Wystarczy jednak przed dietą przeczytać książkę, zastosować się do informacji w niej zawartych i zrobić badania![]()
I jakich badaniach mówisz Motylku?
Za mną kolejny dzień, niestety nie idealny, ale w porządku. Jestem jeszcze trochę obolała po niedzielnych zabawach :P Ech, muszę dzisiaj uzupełnić notatki na jutrzejsze zajęcia o właściwościach fizycznych gleb Polski. Nie znoszę gleboznawstwa.
CiasteczkuTO gleboznawstwo brzmi DZIWACZNIE:P uczysz się o PH ziemi czy co:>? Ja z Dukana lubie niektóre przepisy dlatego chcialam ta ksiazke;P