Kochana odpocznij sobie,a potem wróć znad morza z nową energią i działaj kochana.
Miłego odpoczynku Ci życzę
Kochana odpocznij sobie,a potem wróć znad morza z nową energią i działaj kochana.
Miłego odpoczynku Ci życzę
jestem, wciąż tyle, próbuje się od dziś ogarnąć, zobaczymy co z tego wyjdzie... dziś rano waga powyżej poczqatkowej wagi i to dużo... szkoda gadać...
Pam najważniejsze,że wróciłaś, mnie do suwaka kilogram brakuje, też tyję ciągle, ale już od poniedzialku próbuję nie podjadać i wzięłam się za ćwiczenia codzienne
Kochana spinaj dupkę spinaj, będę CI kibicowała, buziaki
Pam czekałysmy na Ciebie, nie poddawaj siesciskam mocno
cel I - 111 kg do Wigili
Tysiącmilowa podróż zaczyna się od jednego kroku - start 01.06.2014
Forum JestemFit.pl
Pam, tak sobie myślałam o Tobie... Czy Ty nie masz przypadkiem problemów z hormonami? Może powinnaś je przebadać?
Witaj Kochana !!!!
Nie ma dolowania sie, trzeba sie zebrac w sobie i dzialac !
Zapewne nie raz odkladalas diete i cwiczenia na bok...zobacz jakie efekty juz bys miala w tym czasie !
Wkurzajace prawda?![]()
Musisz zebrac sie w sobie, zdawac nam relacje i zobaczysz ze bedzie duzo latwiej !!!!
Nie mozesz sie poddac, nie pozwolimy Ci na to !!!!![]()
Wróbelku tez nad tym myślałam bo czuje ze to tak nie do końca tez moja wina... bo były tygodnie kiedy na prawda ładnie się trzymała a waga albo wzrastała albo stała i nic się nie działo.
Będę tu wpadać ale musze się ogarnąć zarówno pod względem diety jak i czasu bo ostatnio brak
I tak jak pisze Wrobelek, do lekarza i powiedz jaki jest problem
Ze probujesz i nic nie schodzi...I zastanawiasz sie nad hormonami czy jest ok
Zrobia Ci badania i bedziesz wiedziala na czym stoisz![]()
Poradzisz sobie :*