Strona 121 z 389 PierwszyPierwszy ... 21 71 111 119 120 121 122 123 131 171 221 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,201 do 1,210 z 3882

Wątek: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.

niebieski_kwiat jest nieaktywny Znany na forum

Smile Odp: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.

dzień dobry poniedziałkowo!

nitka to straszne co piszesz..

Karolinka01 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Odp: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.

Cytat Zamieszczone przez Grubenka Zobacz posta
    Ja zawsze lubiłam robić koraliki z jarzębiny
    dobry pomysł ...musze poszukac gdzies jarzębiny i zrobic z mała koraliki ;-)

w piatek bylismy z mala w jednym parku na kasztanach a w niedziele z mała i M w drugim parku na zołedziach, karmieniu kaczek, placu zabaw, gofrach z bita smietana i owocami

po weekendzie -0,5kg ...

w sobote do połnocy narobiłam sie z grzybami (obieranie dronych i duzych ...maż wstepnie oczyszcał ja obieralam i poźniej gotowalam, suszylam, marynowalam)...maz był w sobote na grzybach - zebrał wiekszosc maslakow, trochę podgrzybkow ...podgrzybki po oczysczeniu susze, maslaki wiekszosc po dwukrotnym obgotowaniu i lekkim osuszeniu zamroziam w małych pojemniczkach do gołabkow, sosow, zupy, zrobiłam 12 słoiczkow w occie i troche poszło do suszenia ( trzy płyty w piekarniku pogrzybkow i jedna takich suchszych maslakow) ... rąk do dzsiaj nie moge doszorowac , nawet kwaskiem cytrynowym ...ech

---------- Wiadomość dodana o 07:42 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:31 ----------

Cytat Zamieszczone przez nitka09 Zobacz posta
    U sąsiadów w nocy ok.24-1 20 letni brat dźgnął śmiertelnie 22 letniego brata ... obudziły mnie krzyki i huk w nocy ...stało się to na oczach matki.
    jakie zycie jest kruche ...matka w w bolu rodzi, w pocie czoła przez 22 lata wychowuje dwoje dzieci ...az jednego dnia jeden drugiego zabija i ten pierwszy tez chce sobie zycie odebrac.... po pijanemu czy nie... przeciez tej kobiecie nie bedzie sie juz chciało dalej zyc ..tragedia... tak cięzko zycie uratowac czesto w szpitalu, tak ciezko zdrowe dziecko donosic i urodzic a tak łatwo to zycie przerwac ...straszne...

---------- Wiadomość dodana o 07:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:42 ----------

Cytat Zamieszczone przez annahanna5 Zobacz posta
    Pewnie nazbierałaś już gałęzi, kasztanów, jarzębiny...
    wczoraj bylismy na zoledziach - koszyczek uzbierany ...w piatek na zołedziach ... tez pare uzbierałysmy ...jarzebiny nie widzilam ...ale moze jeszcze znajdziemy ... fajna zabawa była przy zbieraniu ...a poxniej kasztanami ...zołedzimi jeszcze nie zdaylismy sie pobawic ...bylismy jeszcze wczoraj na wystawie SOLIDARNY WROCŁAW ..taka wystawa w namiocie przenoszaca w czasy solidarnosci ... w lata 80te ..niesamowite znow zobaczyc te wszytskie rzeczy ...ciekawa był nawet film w "kinie" 3D ( z okularami 3D) ...

---------- Wiadomość dodana o 07:50 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:48 ----------

Cytat Zamieszczone przez magrol Zobacz posta
    Melduję posłusznie, że byłam bardzo grzeczna jedzeniowo
    u mnie tez nie było najgorzej poza niedzielnym gofrem z bita smietana i owocami ... nie bylo ciasta i jedzenia na noc ...a to juz sukces... i 0,5kg mniej po weeknedzie
    Ostatnio edytowane przez Karolinka01 ; 20-09-2010 o 07:34

Magdusiia85 Guest

Domyślnie Odp: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.

Dzień dobry
    Niteczko to straszne co piszesz... Szok!! Nie do pomyślenia co się dzieje tuż za rogiem...
    Magrol wielkie brawa, że byłaś grzeczna ja co prawda wczoraj zgrzeszyłam koktajkem z rumem, ale przynajmniej pomógł mi on na bolące gardło bo męczy mnie straszne przeziębienie...
    Cytat Zamieszczone przez Karolinka01 Zobacz posta
    i 0,5kg mniej po weeknedzie
    Karolcia ogromne brawa i gratulację!! Bardzo się cieszę Twoim sukcesem! świetnie sobie poradziłaś w ten weekend

Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Magdusiia85 Zobacz posta
    świetnie sobie poradziłaś w ten weekend
    jakos mnie to mobilizuje aby nie stracic tego spadku do srody i jeszcze cos dołozyc do tego aby w srode wypaść najlepiej ... dziekuje Magdusiu ...i zycze Ci duzo zdrowka aby to paskudne przeziebienie, bakterie i wirusy jak najszybciej zwalczyc ....

Magdusiia85 Guest

jakos mnie to mobilizuje aby nie stracic tego spadku do srody i jeszcze cos dołozyc do tego aby w srode wypaść najlepiej ...
    Karolcia Ty nie masz się mobilizować tylko do środy!!! Takie piękne weekendy bez objadania po nocy maja być już zawsze nawet jak akcje się kiedyś skończą!
    i zycze Ci duzo zdrowka
    Dziękuję! Wysłałabym Ci buziaczka w podzięce, ale nie chcę Cię zarazić

Mieszka w
    Wrocław

Dziękuję! Wysłałabym Ci buziaczka w podzięce, ale nie chcę Cię zarazić
    hi hi hi ...wiesz jak przeczytałam pierwszy raz, ze jestes przeziebiona to przez moment zastanawialm się czy przypadkiem ode mnie cos w zeszlym tygodniu nie zlapałaś ... dopiero po sekundzie, ze to nie mozliwe ( i odetchnełam) ...czyli tez o tym samym pomyslalam tak jak Ty ... na szczescie mozemy sobie bez obaw wysylać buziaczki i ja wysylam Ci takiego leczniczego na rozpalona glówkę ...cmok ;-)

Magdusiia85 Guest

zastanawialm się czy przypadkiem ode mnie cos w zeszlym tygodniu nie zlapałaś ...
    Niestety Filipek - mój niespełna 12-miesięczny chrześniaczek jest przeziębiony, a że codziennie musi wycałować i wyślinić ciotkę to chorujemy teraz we dwoje... Na szczęście on tak nie gorączkował i już mu przechodzi

Mieszka w
    Wrocław

Niestety Filipek - mój niespełna 12-miesięczny chrześniaczek jest przeziębiony, a że codziennie musi wycałować i wyślinić ciotkę to chorujemy teraz we dwoje... Na szczęście on tak nie gorączkował i już mu przechodzi
    no tak od dzieci łatwo cos zlapać ;-) mi tez sie to ostatnio zdarzyło ... ale jakos chyba mineło ....

Magdusiia85 Guest

ale jakos chyba mineło ....
    A Córcia już ma zupełnie zdrowe te uszko?? Wszystko jest dobrze?

Mieszka w
    Wrocław

A Córcia już ma zupełnie zdrowe te uszko?? Wszystko jest dobrze?
    poszła dzisiaj do przedszkola ...ale co do uszka to powiem ...srednio na jeza.... dzisiaj lekko chciała wydmuchac nosek i bardzo ja zakuło to uszko co było chore ...musze chyba do kontroli z mała do laryngologa.... bo lekko pokasluje i ten bol przy najlżeszym oczyszczniu nosa nie wrozy za dobrze... dalej daje jej steryd do noska i dobre bakterie po antybiotyku aby brzuszek zregenerowac...

Uprawnienia umieszczania postów