po pierwsze Magdusiu: dasz radę ...jeżeli nie Ty to kto?
po drugie: będę trzymała kciuki
po trzecie: pomyśl, ze każdy musi swego czasu przez to przejść, przez te stresujace egzaminy, inni dali radę to Ty też dasz radę ... zobacz na swoje wyniki w odchudzaniu ...udało sie w jednej dziedzinie , uda się równiez z egzaminami. Wierzę w Ciebie!
Dziękuje Kochana:*
Pewnie, że jakoś dam radę! Tylko jak?
A co do mojego odchudzania to jest tak, że jak zaczęłam mniej sie tym przejmowac to i mój zastój ruszyłpomomo tego, że nie ćwiczyłam kilka dni - bo niby się uczyłam w tym czasie
![]()
Karola, brakuje Ciebie przez weekend![]()
Dziekuje Kouseczku jak to miło, ze czasem ktos o Tobie pomysli i komus moze Cie brakować.
Niestety nie mam jeszcze internetu w domu ... wczoraj w nocy dopadlam internet u rodziców...
Byłam wczoraj po baaardzo długiej przerwie (wielo, wieloletniej) na siłowni, bałam sie tego, ale było bosko, az nie chciało mi sie wychodzic stamtąd po połtorej godziny!
Od wczoraj miska mi sie cieszy. Myslałam, ze jestem już zupełnie do niczego. A tu orbiterek, bieżnia, rowerek, wiosła, motylek, brzuszki ...i wszystko sprawiało taaaaaka radość ....było booooosko.... ja chcę dzsiaj znowu !!! i znowu!!!
---------- Wiadomość dodana o 06:08 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 06:06 ----------
i nie mam jakis strasznych zakwasów, jedynie miłe uczucie, ze mam jeszcze jakieś mieśnie ... no i waga pokazała odrobine mniej (o 0,7kg)
Witaj Karolinko,
fajnie że mile spędziłaś ten deszczowy dzień na siłowni. Patrz mnie jakoś siłownia nie bawi. Monotonne to wszystko i nudneJa muszę na powietrzu lub w wodzie
Miłego dnia![]()
na powietzu i w wodzie jest super ale przy takiej pogodzie wole silownie lub basen kryty ... dzisiaj mam grupowe kijkowanie ...ale jak tak bedzie padało to nie pojde bo tylko sie przeziebie ...wybiore siłownię ...nudno? ja sie wczoraj świetnie bawiam- byłysmy z kolezanka z kursu, naprawde czułam, że zyje, dzis czuje że mam mięsnie w całym ciele i mam ochote to powtórzyć
---------- Wiadomość dodana o 06:34 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 06:32 ----------
jak ja mogłam mieszkac tak blisko siłowni 2 lata i z niej nie korzystac - po prostu nie moge w to uwiezyć ...a teraz musze kombinowac 25km dojezdzac albo spac u rodziców ... eee tam cos wymysle
---------- Wiadomość dodana o 07:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 06:34 ----------
Wiadomosci pogodowe dla Wrocławia:
Prognoza szczegółowaJak czytać prognozy »Teraz 08-14
Temp.: 7 °C
Ciśn.: 1011 hPa
Wiatr: 22 km/h
Śnieg: 0.0 mm
Deszcz: 3.0 mm
Wkrótce 14-20
Temp.: 11 °C
Ciśn.: 1017 hPa
Wiatr: 13 km/h
Śnieg: 0.0 mm
Deszcz: 3.2 mm
Prognoza szczegółowa na najbliższe dni »
Prognoza ogólna
Wtorek, 18.05.2010
10 8 °C
1016 hPa Śnieg: 0.0 mm
Deszcz: 4.0 mm
Wiatr: 19 km/h
Środa, 19.05.2010
12 7 °C
1019 hPa Śnieg: 0.0 mm
Deszcz: 1.0 mm
Wiatr: 4 km/h
Czwartek, 20.05.2010
17 9 °C
Deszcz: 1.2 mm
Wiatr: 11 km/h
Piątek, 21.05.2010
19 7 °C
1022 hPa Śnieg: 0.0 mm
Deszcz: 0.0 mm
Wiatr: 16 km/h
Sobota, 22.05.2010
21 9 °C
Wiatr: 4 km/h
Niedziela, 23.05.2010
20 9 °C
1023 hPa Śnieg: 0.0 mm
Wiatr: 11 km/h
Dzień dobry
Karolcia wielkie brawa za siłowniecieszę się, że się przełamałaś i chcesz to kontynuować
![]()