Strona 58 z 389 PierwszyPierwszy ... 8 48 56 57 58 59 60 68 108 158 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 580 z 3882

Wątek: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.

Karolinka01 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Odp: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.

Cytat Zamieszczone przez Magdusiia85 Zobacz posta
    że oboje podjeliście.
    hmmm , na to bym na razie nie liczyła ... moj M, nie wie nic o pszychologu i napewno by nie poszedl a tylko by sie tym zdenerwował ... jak kazdy facet uwaza, ze nie ma problemu, przytulił, przeprosił, kupil wczesniej wisiorek na rzemyku i powinno byc OK, kobieta załagodzona ... mezczyźni są troche inni, sa Marsa

Magdusiia85 Guest

Domyślnie Odp: Roczniki 1970-1979 piękne do lata czyli sposoby jak zrzucić 1-50kg.

Daj mu troszkę czasu, niech się wykarze.
    A wizyta u psychologa myslę, że wyjdzie Ci na dobre.

Awatar stopcia
    stopcia jest nieaktywny Znany na forum

Karolinko ,jestem z Ciebie dumna ,a raczej Ty bądź z siebie
    Podejmujesz super decyzje.Dobrze ,że możesz do M jeszcze coś mówić,i ,że on Cię słucha.Ja z moim nie rozmawiam w ogóle, bo mnie olewa .Wymazał mnie gumka myszką ze swojego życia.Nawet nie podał przyczyny dlaczego.Żyje pod jednym dachem z facetem z którym mam troje dzieci ,jak z kimś zupełnie obcym.Ale to ,że on sie tak zachowuje wyniósł niestety z domu.Moi teściowie mieszkając razem nie odzywają sie do siebie latami.PARANOJA!!!Ja bynajmniej nie chcę dalej tak żyć!!! I walczę o to ,żeby znaleźć drogę rozwiązania z tego koszmaru.
    Nie jedz dużo na noc -to nie ułatwi Ci wydobyć z Twojego dużego ciała ,tej ślicznej zgrabnej kobiety ,którą przecież już jesteś
    zapraszam do mnie

16.06.2010 waga 135 kg
    1.02.2011 waga 123.1kg,9.02.2011 waga 121,1kg
    [url=http://straznik.dieta.pl/][/url

Awatar aneta123
    aneta123 jest nieaktywny Nowy na forum

jednego kciuka trzymam dla diety, drugiego dla małżeńskiego pożycia...
    tylko czasem tego bicia nie tłumacz "Marsem"
    na to nie nie ma wytłumaczenia... i nie wolno na to pozwalać!
    buziaki
    Najwyższa waga 23.09.2013
    I cel - dwie cyferki na wadze

annahanna5 jest nieaktywny Sławny na forum

Pozdrawiam serdecznie.

Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez stopcia Zobacz posta
    Dobrze ,że możesz do M jeszcze coś mówić,i ,że on Cię słucha.Ja z moim nie rozmawiam w ogóle, bo mnie olewa .Wymazał mnie gumka myszką ze swojego życia.Nawet nie podał przyczyny dlaczego.Żyje pod jednym dachem z facetem z którym mam troje dzieci ,jak z kimś zupełnie obcym.
    Słucha tylko czasem, jako ze sa ciche dni a on jest gaduła a poza tym chyba jak mu cholera przejdzie ma jakies jeszcze poczucie winy, czasem rozmawia, najlepiej rozmowa wychodzi w lozku albo przez telefon, w domu ... cięzko nam rozmawiac ...zaraz sie kłócimy

dlatego jak mam jakas sprawe musze zadzwonic do niego w trakcie dnia na komorkę, czasem słucha, jak koledzy w pracy słuchaja to nie krzyczy, nie kloci się, ale nie lubi jak do niego dzwonie ... czasem po prostu odkłada słuchawke .. generalnie dobrze nie jest ... po cichych dniach ...on sie godzi jest chwile miły udobrucha mnie, wydaje się tak miło ak kiedyś ...ladujemy w łożku a poźniej od nowa .. przeklenstwa, wyzwiska na moja całą rodzinę, czepianie się, pouczanie, krytyka wszytkiego

dlatego az się boje znowy zblizac, otwierac się aby znow nie dostac za chwile po łapach..., on juz dawno chcial drugie, trzecie dziecko ... ja bym chiacła dziecko drugie ale z kochajacym i szanujacym mnie mezczyzną ... z nim sie boje i nie zdecyduje się ...

---------- Wiadomość dodana o 07:03 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:02 ----------

Cytat Zamieszczone przez stopcia Zobacz posta
    Ale to ,że on sie tak zachowuje wyniósł niestety z domu.
    jakie to ważne co sie wyniesie z domu

---------- Wiadomość dodana o 07:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:03 ----------

najgorsze, że ja wiedziałam przed slubem, ze trzeba poznac rodzine przyszłego M i byłam u niego w domu co najmiej kilka razy przed slubem i nic niepokojacego nie zauwazyłam, rodzina jak rodzina, rodzice malo wykształceni, mała miejscowośc, gospodarstwo, praca, chodzą do koscioła a dzieci roznie w zalezności od zdolnosci od szkoły zawodowej(2 os), poprzez maturalne(1) do wyksztłcenia wyzszego(3os) ... nie widziłam w tym domu nic zlego ... teraz dowiaduje sie dopiero sekretow rodzinnych, po latach, rozmowach, własnych obserwacjach ...

moze ja powinnam zmienic swoj stosunek do wszytkiego ...moze to problem tkwi we mnie ... co przyniesie ten weekend?

martasi jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Siedlce
    Wpisy na blogu
    7

Cytat Zamieszczone przez Karolinka01 Zobacz posta
    po cichych dniach ...on sie godzi jest chwile miły udobrucha mnie, wydaje się tak miło ak kiedyś ...ladujemy w łożku a poźniej od nowa .. przeklenstwa, wyzwiska na moja całą rodzinę, czepianie się, pouczanie, krytyka wszytkiego

dlatego az się boje znowy zblizac, otwierac się aby znow nie dostac za chwile po łapach..., on juz dawno chcial drugie, trzecie dziecko ... ja bym chiacła dziecko drugie ale z kochajacym i szanujacym mnie mezczyzną ... z nim sie boje i nie zdecyduje się

moze to problem tkwi we mnie ... co przyniesie ten weekend?
    To takie charakterystyczne Karolinko, przykro mi, że Ciebie to spotyka.

I absolutnie nie wmawiaj sobie, że problem tkwi w Tobie, bo jemu o to chodzi. To on jest chory, on nie umie nawiązywać prawidłowych relacji międzyludzkich.

I broń boże nie decyduj się na kolejne dziecko, on Cię chce w ten sposób do siebie uwiązać....

Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez martasi Zobacz posta
    I broń boże nie decyduj się na kolejne dziecko, on Cię chce w ten sposób do siebie uwiązać....
    to takie smutne ... coreczka mialaby rodzenstwo ...ale z drugiej stony, jemu tylko o to chodzi ...bylabym juz całkowiecie od niego zalezna, bez pracy i pieniedzy ...

---------- Wiadomość dodana o 09:44 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:40 ----------

nie wiem czy dobrze robie ... mam niby to skierowanie na rezonas magnetyczny ale tak wyciagniete od lekarza ...lekarz mowi, ze i tak to nic nie wykaze nawet jak były wstrzasy mozgu i ze to nie jest obojetne dla zdrowia, ale jak chce to prosze ... trzeba zrobic wczesniej badania ( zwolnic sie rano z pracy_) poźniej wziąś dzien urlopu i pojechac na sam rezonans ... to i tak nic mi nie da ... mam ochote z tego zrezygnować ( nie chce mi sie jeździc na drugi koniec miasta 2 razy, brac wolne ...i jeszcze jakis szkodliwy kontrast, szkodliwe promieniowanie ) - czy dobrze robie?

---------- Wiadomość dodana o 09:47 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:44 ----------

Magdusia ...jeszcze na mojej stronce ...wielkie GRATULACJE ...CIESZĘ SIE RAZEM Z TOBĄ, bedzie wspaniale zobczysz ... tylko mi za bardzo nie przytyj przez te 9 miesiecy ... bedziemy czekac na meldunki wagowe ;-)

Awatar MaryAnne
    MaryAnne jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Poznań

Kochana, dawno mnie nie było.
    Miałam rezonans i żyję . A lekarz wiedział, że mąż Cię w głowę często bije? Może wtedy by Ci nie odradzał.
    Ja bym zrobiła kochana. RTG też szkodliwe, a się je wykonuje, by mieć pewność, czy nic nie jest złamane.
    Trzymaj się cieplutko kochana.

Dietkowo - u mnie stały poziom. 87,8 kg. Co jest dziwne, bo nad morzem i lody były i gofry. Jakoś tak ten organizm współpracuję. Dukan jest ok, ale ja uwielbiam owoce i narazie się nie podejme. Po pierwszej próbie płakałam ze szczęścia jedząc truskawy

Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez MaryAnne Zobacz posta
    Dietkowo - u mnie stały poziom. 87,8 kg.
    bardzo ładnie MaryAnne ;-) i przeżyłas morze, wczasy ...wielkie brawa

---------- Wiadomość dodana o 09:56 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:55 ----------

ale ja uwielbiam owoce i narazie się nie podejme. Po pierwszej próbie płakałam ze szczęścia jedząc truskawy
    wierzę Ci, ja tez lubie warzywa i owoce

---------- Wiadomość dodana o 09:57 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:56 ----------

Miałam rezonans i żyję .
    no ja tez miałam i to na samym poczatku ciazy ..zanim się o niej dowiedzilam

Strona 58 z 389 PierwszyPierwszy ... 8 48 56 57 58 59 60 68 108 158 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów