Strona 47 z 51 PierwszyPierwszy ... 37 45 46 47 48 49 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 503
Like Tree47Lubią to

Wątek: ćwiczę i chudnę z Ewą Chodakowską - Część 5

Awatar Leencia
    Leencia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Galway

Domyślnie Odp: ćwiczę i chudnę z Ewą Chodakowską - Część 5

Alessnaa moze cos bylo w powietrzu, bo u mnie tez waga stala od poczatku lipca i teraz wreszcie sie ruszyla Co do tych ud i kupowania spodni to jest masakra! Moj odwieczny problem, a do tego od drugiej ciazy lewa lydka postanowila pozostac jakby napuchnieta W ciazy mialam problemy z zylami i okropnie spuchnieta lewa lydke przybierajaca rozne kolory. Wyobrazcie sobie, ze miala ona 58cm w obwodzie, wiec to wiecej niz niektore z Was maja w udach Po ciazy sie poprawilo, ale do tej pory ta noga wyglada jak napompowana i srednio moge sobie z tym poradzic. Caly czas odwlekam wizyte u lekarza, bo najpierw chce zrzucic kilogramy i wykluczyc nadwage jako przyczyne mojego problemu, bo lekarze najczesciej tego wlasnie sie czepiaja.
    Wracajac do sprawy spodni, to nie dosyc ze uda masywne, to jeszcze ta lewa lydka za cholere nie wspolpracuje i model spodni dla mnie to jedynie bootcut. Chociaz kiedys trafilam fajne proste lekko rozciagliwe i pasuja ok.
    Ok rozpisalam sie cos dzisiaj. Zmykam i zaczynam skalpel 2 za jakies pol godzinki

Forum JestemFit.pl - Zapraszam do siebie

Awatar kejkum
    kejkum jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    93

no to ja tez sie przylacze do klubu serdelkowych ud uda o wymiarze 50 cm to brzmi jak bajka! ja mam teraz 61 i mimo ze wygladam jak pulpet to i tak juz jest dobrze. ostatnio zdalam sobie sprawe z tego ze len straszny jestem i nie mam co narzekac. cwicze w sumie od konca lutego ale jak przejzalam te miesiace to niestety za czesto nie cwiczylam. ten miesiac jest i bedzie lepszy. wczoraj musialam odpuscic bo mialam po tiffany takie zakwasy ze sie ruszac nie moglam, serio jak jakas choroba to sie czuje.....a wracajac do tematu ud ..nie wiem jak u was ale ja jestem w stanie zaakceptowac 60 cm ale bez celullitu, najchetniej to bym sobie tak to skore tu i owdzie ponaciagala i pozaszywala. w ogole to od lutego czuje sie jak na rozstaju drog- nie wiem w ktora strone - nic jakos na mnie nie dziala. weganski sposob odzywiania spowodowal zastoj na wadze- obecnie staram sie wrocic do mojego wegetarianskiego odzywiania- nie wiem na ile mi to wyjdzie bez przyrostu wagi, ale czytam ostatnio tak bardzo duzo o odzywianiu i jakos mam nadzieje ze jak zaczne spozywac wiecej bialka to moze akurat ta waga ruszy.stad ta decyzja powrotu do wegetarianizmu. dzis sie przemoglam i zjadlam serek wiejski na sniadanie.
    Na Dukanie znow od 26.11.2012
    1.02.2012 Dieta 1400 kcal
    1.07.2013 Montignac

https://forum.jestemfit.pl/blogs/kejkum/

Awatar alessana
    alessana jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Ja mam w najszerszym miejscu 58cm (dzisiaj mierzone) no i na dobrą sprawę dół mam raz 38, a raz nawet 42 i to z biedą. Zależy jakie spodnie, no i zależy jaka rozmiarówka. I mimo iż górą wchodzę do S/M, to dół mam XL. TO jest dopiero krzywdzące

kejkum
    u mnie ćwiczenia trochę poprawiły sytuację z cellulitem. Rozstępy niestety nadal są widoczne, ale czego się było spodziewać, jak się upasło najpierw do 98kg, a później skóra biedna nie wiedziała co się z nią dzieje
    Jeśli chodzi o ćwiczenia na boczki Tiffany, to ja pamiętam też jaki armagedon był po nich. Zrobiłam sobie pierwszego dnia dwie serie, bo tak mi się spodobało, a na drugi dzień nie wiedziałam jak się podnieść
    Ostatnio edytowane przez alessana ; 18-08-2013 o 10:26

Awatar kejkum
    Wpisy na blogu
    93

moj celullit niestety to nie tylko skorka pomaranczowa lecz takze nierownomierne rozlozenie tluszczu, tak ze przy w miare szczuplych lydkach nad i wolol kolan mam sporo tluszczu. nawet z waga 62 kilo mialam grube uda i nie wydaje mi sie by to sie kiedys poprawilo. dzieki cwiczeniom i zarysowanym miesniom wyglada to wszystko moze lepiej ale tak naprawde nie jest lepiej,. mam ochote pomeczyc jakiegos lekarza o drenaz limfatyczny, bo mi sie wydaje ze na moje 34 lata mam fatalne nogi. naprawde nieraz z zazdroscia patrze na nogi starszych kobiet bo zadko widze cos tak fatalnego jak u mnie. dlatego ja juz nawet nie mysle by miec szczuple uda ja chce by byly grube i ladniejsze- chociaz tyle...
    1.07.2013 Montignac

Awatar alessana
    alessana jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Wokół kolan też mam tłuszcz niestety No i myślałam, że jak zejdę z BMI do przyzwoitego poziomu, to koślawość kolan (wrodzona) troszkę zelżeje i razem z nią ten tłuszczyk się zgubi. Niestety. Marzenia ściętej głowy.

Awatar Beata022
    Beata022 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    woj.Lubelskie

kejkumz tymi kolanami masz rację TRAGEDIA jest! ja tez mam ten problem jak już schudną ladnie uda to kolana i tak zostają z poduszką,myslę ze w moim przypadku to tylko odsysanie tłuszczu w tym miejscu by pomoglo,u mnie to jeszcze lydki są okropne,mam takie proste jak z kloca cięte,prawie zadnego wcięcia w kostce
    1.09.2014 Początek

Awatar anette272
    anette272 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zabrze

Hej dziewczynki-widzę że rozpoczęty przeze mnie temat ud się rozwinął . Ja wychodzę z założenia, że trzeba ćwiczyć po prostu bo to naprawdę pomaga-odkąd regularnie ćwiczę(a to już 2,5 miesiąca ) spadło mi z ud 4 centymetry, teraz mam 55,5 zaczynałam z prawie 60. A najbardziej podoba mi się to że mam na nich mięśnie a nie miękką galaretkę jak do tej pory. Dlatego żadna dieta nic nie da( a może i pogorszy sprawę) bez ćwiczeń. Taka prawda niestety-też byłam leń śmierdzący w kwestii ćwiczeń, a bo mało czasu, a bo coś tam, a Ewa Chodakowska prawdę mówi: nic się samo nie wydarzy.Nawet jak schudniesz bez ćwiczeń to ciało będzie flakowate-tym bardziej gdy się ma 34 lata jak ja(prawie 35 . Też mnie te moje udka jeszcze męczą, ale powoli do celu dziewczynki.
    Tak na marginesie zawsze się zarzekałam, że nigdy przenigdy nie założę leginsów w panterkę i......założyłam Foto niżej
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Tak więc nigdy nie mów nigdy.....i to nie tylko w kwestii ubrań . Buźka

PS. Beata też tak jak ty piszesz miałam paskudne kostki....a właściwie nie miałam ich bo ich nie było widać. Teraz je mam . Tak więc ćwicz bo to naprawdę pomaga
    Ostatnio edytowane przez anette272 ; 18-08-2013 o 16:42

Awatar Alien71
    Alien71 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wielkopolska

Świetne nogi anette, gratuluję.
    Może dasz mi trochę swojej silnej woli do ćwiczeń.
    anette272 lubi to.

Awatar anette272
    anette272 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zabrze

Jasne Alien-,mówisz i masz . A tak naprawdę to też mi się czasami nie chce-ale motywuje mnie własnie to jak się moje ciało ładnie zmieniło, a ćwiczyć trzeba regularnie bo inaczej po czasie efektów nie będzie widać i tyle. Tak więc do takiej motywacji jaką ma Ewa Chodakowska to mi daleko (chociaż może gdybym z tego żyła jak ona to też byłaby taka wielka )-ja to robię dla siebie.
    Mój mąż nie widział mnie od 3 miesięcy i jak mnie zobaczył to mówi jakoś tak seksowniej wyglądasz -to jest dopiero motywacja !!!!!!!
    Trzymam kciuki za wytrwałość

Awatar kejkum
    Wpisy na blogu
    93

no nie ma sie co dolowac.....kazda z nas ma swoja walke ale Anette ma racje! wytrwalosc dziewczyny! ja niestety do wytrwalych nie naleze, po prostu ogien pod d..pa....czasem trzeba zla passe po prostu przeczekac a nie tak sie od razu poddawac. a co sie lydek tyczy to cwiczenia ewy sporo ida na lydki- moim zdaniem- to chyba jedyne co mi sie wysmuklilo a powiem wam ostatnio tak nie szaleje tylko 3 razy w tygodniu skalpel. jak dla mnie lepiej to niz nic. a dzis to byl super dzien- pocwiczyc mi sie nie udalo ale dietowo bylo super- tak jak sobie postanowilam- bez pszenicy i slodyczy. mam nadzieje ze jutro znajde chwilke na cwiczenia. poza tym Anette robisz nadzieje tymi leopardami, jestesmy w podobnym wieku wiec moze u mnie tez cos sie w koncu zmieni
    anette272 lubi to.
    1.07.2013 Montignac

Strona 47 z 51 PierwszyPierwszy ... 37 45 46 47 48 49 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów