Strona 48 z 51 PierwszyPierwszy ... 38 46 47 48 49 50 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 503
Like Tree47Lubią to

Wątek: ćwiczę i chudnę z Ewą Chodakowską - Część 5

Awatar anette272
    anette272 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zabrze

Domyślnie Odp: ćwiczę i chudnę z Ewą Chodakowską - Część 5

Zmieni się kejkum-zobaczysz Też nie wierzyłam, że się uda no i się udało . A co do wytrwałości-no to trza jej dużo, baaardzo dużo. .

Awatar Beata022
    Beata022 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    woj.Lubelskie

anette faktycznie suuuuper wyglądasz a nogi w tych panterkach to jak moje marzenie-TEZ CHCĘ TAKIE buuuuu
    anette272 lubi to.
    1.09.2014 Początek

Awatar anette272
    Mieszka w
    Zabrze

Beata-będziesz miała jeszcze lepsze nogi zobaczysz-tylko się nie poddawaj . Ćwicz cokolwiek-ja ukochałam skalpela miłością bezwarunkową-a żeby nie było tak lightowo ćwiczę z obciążeniem na nogach i rękach. Do tego Tiffany Rothe i czasem fitness blender. Ćwiczenia mają byc przyjemnością-dlatego nie leży mi ani killer ani turbo Chodakowskiej-jakoś się nie mogę przekonać, tak samo jak do Total Fitness-za wolne tempo, nudne dla mnie po prostu. Trzymam kciuki
    Beata022 lubi to.

Awatar Leencia
    Leencia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Galway

Hej dziewczynki, ja cos wczoraj zaniemoglam. Bylam juz gotowa do treningu, ale kolano mnie troche bolalo, chyba na zmiane pogody, a wiec dzisiaj musze dac z siebie 200%
    Anette, masz w zupelnosci racje, ze cwiczenia musza byc przyjemnoscia i powiem Ci ze ja rowniez za bardzo nie lubie killera, ale turbo juz tak. Nigdy nie cwiczylam z Tiffany, bo raz rzucilam okiem na jej trening i jakos do mnie nie przemawial. Moze kiedys sie przelamie. Mnie teraz wciagnely 6-minutowki i jak je zaczne, to moglabym tak wszystkie na raz pociagnac, ale zazwyczaj po szesciu odpuszczam, bo nie chce na drugi dzien cierpiec z przetrenowania

Forum JestemFit.pl - Zapraszam do siebie

Awatar anette272
    Mieszka w
    Zabrze

Powiem Wam tak na marginesie-że to ciekawe jak człowiek ma zaburzone własne postrzeganie siebie-do czasu aż nie zrobiłam zdjęć i nie zobaczyłam, że naprawdę jestem szczupła wydawało mi się, że jest odwrotnie.Mimo, iż wiedziałam że centy w obwodach lecą to w dalszym ciągu nie podobało mi się to co widziałam w lustrze.Dopiero jak zrobiłam te zdjęcia i na własne oczy zobaczyłam że jest ok-no i z Waszym dobrym słowem na temat tego jak wyglądam, stwierdziłam że jest fajnie. Dlatego walczę dalej . Buźka :*
    kejkum lubi to.

Awatar Leencia
    Mieszka w
    Galway

Anette faktycznie chyba cos w tym jest, wiec moze i ja powinnam sobie cyknac jakas fotke, bo 10kg temu, to w ogole chowalam sie przed aparatem i ostatnio probowalam znalezc jakies zdjecie, zeby wlasnie sie porownac i nic! Uwierzcie nie mam zadnego po za takimi od pasa w gore. Moze jeszcze za jakies 5 kg tez kupie sobie takie legginsy panterkowe i uwierze w siebie, tak jak Ty Naprawde super wygladasz kochana!
    Ciezko mi sie bylo dzisiaj zabrac za trening po 2-dniowej przerwie, ale w koncu sie zmobilizowalam i pprzed sekunda skonczylam skalpel 2 Az chce sie zyc!!!
    anette272 lubi to.

Awatar anette272
    Mieszka w
    Zabrze

Leencia dziękuję za dobre słowo -to mobilizuje jeszcze bardziej . Ty też walcz dzielnie-młodziutka jesteś (prawie 8 lat młodsza ode mnie)-więc jak takiej starej d***e się udało-to i Tobie się uda . Narób sobie zdjęć teraz-jak porównasz za miesiąc, potem dwa będziesz widzieć jak wielka jest różnica w wyglądzie. I nie waż się-ja się ważę raz na miesiąc, w zupełności wystarczy.
    Ach ale coś czego ja Ci zazdroszczę-tego że mieszkasz w Irlandii.....ach
    Buźka.Trzymaj się i nie poddawaj

Awatar bimbek27
    bimbek27 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Leencia - co cwiczyłas przez ten miesiac, ze masz takie piekne spadki?! )

Też mam serdelkowe uda. w ogóle wyglądam jak parówka ;D ale walcze... pół roku ;/

anette - piękne nogi!

Dzień z jakimkolwiek ruchem, zaliczone gdy co najmniej 20min. (od 10.02)

Awatar lenka33
    lenka33 jest nieaktywny Nowy na forum

Cześć! Odwiedzam Wasz wątek sporadycznie i czytam jakimi uwagami dzielicie się na temat ćwiczeń z Ewą. Przede wszystkim gratuluję Wam wytrwałości no i wspaniałych efektów.
    Swą przygodę z Ewą zaczęłam na początku lipca wykonując ćwiczenia z płyty z lipcowego SHAPE. Teraz już drugi tydzień trenuję SKALPEL 1. Efekty po pierwszym miesiącu zadowalające Postanowiłam trwać w tym dalej. Mam do Was pytanie czy, któraś z Was przy skalpelu czuła, że obciąża on kolana? Ostatnio zauważyłam pewien dyskomfort i zastanawiam się czy to może być związane z tymi ćwiczeniami.

Awatar Leencia
    Mieszka w
    Galway

Anette, nie ma za co dziekowac! Pochwaly sie naleza za ciezka prace, a przeciez wszystkie tu jestesmy z tego samego powodu, a wiec nie pozostaje nic innego jak sie wzajemnie wspierac i motywowac Jesli chodzi o wazenie, to chyba juz choroba i nie sadze zebym mogla to zmienic. Ja waze sie raz w tygodniu, wiec i tak nie ma tragedii A co do Irlandii, to w tym roku naprawde jest czego zazdroscic, bo pogoda byla, a raczej jest, super cale wakacje co w tym klimacie jest rzadkoscia.

Bimbek, ja cwicze minimum 4 razy w tygodniu, jak sie postaram to zdarza sie nawet 6. Byl chyba jeden tydzien, kiedy zaliczylam tylko dwa treningi, ale nadrabialam spacerami z dziecmi. Ogolnie przeplatam treningi z przewaga Ewy. Cwicze turbo, skalpel 2, czasami skalpel zwykly. Do tego mel b i fitness blender 1000kcal od czasu do czasu. Tak wygladal ostatni miesiac mniej wiecej, a teraz dolaczylam do mojego zestawu 6-minutowki.

Lenka z kolanami nie ma zartow. Ja mam jedno po 3 operacjach i powiem Ci ze tez sie obawialam tych treningow, ale jakos daje rade i na szczescie nic mi nie dolega. Ja to raczej to moje chore kolano traktowalam wiecznie jako wymowke od aktywnosci fizycznej, ale ciesze sie ze jakos sie pozbieralam. Jesli masz watpliwosci, to moze skonsultuj to z lekarzem, bo o kontuzje nie jest trudno.
    Ostatnio edytowane przez Leencia ; 21-08-2013 o 22:59

Strona 48 z 51 PierwszyPierwszy ... 38 46 47 48 49 50 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów