Strona 46 z 51 PierwszyPierwszy ... 36 44 45 46 47 48 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 503
Like Tree47Lubią to

Wątek: ćwiczę i chudnę z Ewą Chodakowską - Część 5

Awatar Beata022
    Beata022 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    woj.Lubelskie

Domyślnie Odp: ćwiczę i chudnę z Ewą Chodakowską - Część 5

1/2 skalpela zaliczona,zrobilam tylko do cwiczen na nogi i tylek dalej nie dalam rady tak mnie rozbolała glowa,jutro postaram się nadrobić resztę z dnia dzisiejszego
    1.09.2014 Początek

Awatar Leencia
    Leencia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Galway

Faktycznie Beata te poczatki sa najtrudniejsze. Organizm musi sie przyzwyczaic do zmian w stylu odzywiania. Ja tez mialam problemy na poczatku szczegolnie ze slodkosciami, a teraz nawet nie mam zbytnio na nie ochoty. Jedyne co podjadam to gorzka czekolade od czasu do czasu. Kiedys jako przekaske jadlam batonik zbozowy z miodem, a teraz nie moge tego przelknac, bo jest za slodki, a wiec to dla mnie mega sukces Nie poddawaj sie, a szybko zaobaczysz zmiany. Cierpliwosci!

Bimbek to mialas noc pelna wrazen i emocji. Najwazniejsze, ze wszystko dobrze sie skonczylo.

Ja czekam teraz jakies pol godziny, az obiad mi sie porzadnie ulozy i biore sie za skalpel 2 albo 6-minutowki. A co do sciagania treningow, to ja mam skalpel 2 z chomika, a nie wiecie moze skad wytrzasnac szok trening?

Forum JestemFit.pl - Zapraszam do siebie

Awatar flyleaf
    flyleaf jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    dzierżoniów

hej u mnie dzisiaj tylko killer, kurde i to strasznie ciężko mi to szło! zabrałam się za skakankę, ale kolana i piszczele mnie zaczęły boleć więc dziś ją sobie podarowałam, przy killerze też mnie bolało podczas skakania, ale jakoś wytrzymałam. w ogóle jakaś osłabiona jestem, nie miałam w ogóle powera

Awatar Leencia
    Mieszka w
    Galway

Fly tez tak mialam z tymi piszczelami, az nie moglam po schodach schodzic. Na sczezscie teraz sie uspokoilo i jest oki. Ja dzisiaj 6-minutowki, zreszta wczoraj tez. Spodobalo mi sie i chyba teraz przy nich zostane na troche...do nastepnych zmian.
    A jak u Was cwiczonka?
    Aha zapomnialam sie pochwalic. Dzsiaj byl mnie dzien mierzenie i w miesiac ubylo mnie 15cm! Yuupppiiiii

Awatar alessana
    alessana jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

15 cm w miesiąc ożeszku!
    pojechałaś po bandzie Leencia
    jak tam dietowo? Nadal 2/5? Mówiłaś chyba, ze już z teg zrezygnowałaś, o ile dobrze pamiętam?

Awatar anette272
    anette272 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zabrze

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Wyżej link do zdjęcia jak wyglądam teraz Na dniach wkleję jaka byłam kuleczka -a że się za bardzo nie lubiłam toż tych zdjęć nie darzę szczególnym sentymentem i mam je tylko na laptopie(którego wziął mąż za granicę).
    Powiem Wam, że żałuję, że nie trafiłam tu wcześniej bo czytanie takiego forum jest baaaardzo motywujące i nawet jak człowiekowi się zdarzy nagrzeszyć ( a i mnie się zdarzało ) to wie, że to nie koniec świata . Swoją przygodę z odchudzaniem zaczynałam od wagi 93 kg, a więc masakra-dzisiaj jest 66 -w biodrach 92/93 a było 112.....ech .
    Leencia gratuluję spadków obwodowych-mnie cieszą one bardziej niż spadek wagi
    kejkum lubi to.

Awatar kejkum
    kejkum jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    93

ale dzis bylam wykonczona w ogole nie mialam sily. ledwo machnelam total f. kurcze tego cwiczenia z noga do boku i wyskok to po prostu nie kapuje- to graniczy z niemozliwoscia to cwiczenie poprawnie wykonac. jakos mi sie te nogi we wszystkie strony wyginaja. slyszalam ze takie totalne zmeczenie i zero powera moze byc zwiazane z przyjmowaniem zelaza- wie ktos cos o tym? bo ja mialam nadzieje ze przyjmujac zelazo w koncu poczuje sie lepiej a tu nic.
    Na Dukanie znow od 26.11.2012
    1.02.2012 Dieta 1400 kcal
    1.07.2013 Montignac

https://forum.jestemfit.pl/blogs/kejkum/

Awatar Leencia
    Mieszka w
    Galway

Anette super wygladasz! ja tez startowalam ze sporej wagi, bo ponad 80kg a przy wzroscie 164, to dosc sporo. Dzisiaj jest sporo mniej na wadze, a w centymetrach jeszcze wiecej. Przez ostatni miesiac na wadze nic nie spadlo i balam sie mierzenia dzisiejszego, mimo ze czulam ze ciuchy sa nieco luzniejsze. Ja na samiutkim poczatku mialam 86 w talii, teraz jest 75. Biodra 105 a teraz 92. najgorzej z tymi udami. Dziewczyny sie tu zalamuja przy 55 centymerach, a ja dalej mam 62. Fakt, ze to i tak juz 6cm mniej, ale nadal sa moja zmora. Nigdy nie byly super smukle, ale po ciazach to juz w ogole ich nie moge poznac. Mam nadzieje, ze za jakies kolejne 5 miesiecy cwiczen bede sie mogla pochwalic takze tymi nieszczesnymi udami

Alesana dietkowo dopiero ruszylo sie w tym tygodniu, bo powrocilam na 5:2. Tak to trzymalam diete nie powiem, ale waga stala, wiec postanowilam znowu sprobowac Mosleya i efekty widac od razu. Zobaczymy czy dalej pojdzie tak fajnie, bo do szostki z przodu juz bardzo blisko!

Kejkum nie wiem za bardzo jak to jest z tym zelazem, wiec nic nie moge doradzic w tej sprawie

Awatar Alien71
    Alien71 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wielkopolska

Leencia - ja też się załamują udami - 60 cm i nie chce dalej iść.
    Ja mam problem z kupowaniem spodni - ie wiem jak u Ciebie to wygląda???

Awatar alessana
    alessana jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

leencia
    no to wyczekujemy szóstki! A ja z wami! Dzisiaj trzeci dzień na orbitreku (waga szybuje w dół, sama z siebie ) Z drugiej strony po postoju 5-tygodniowym NAJWYŻSZY CZAS!

alien
    ja przy wadze 68kg też miałam 60cm w udzichach. Od tego czasu bez ćwiczeń spadły 2cm, ale teraz śmigam na orbim w nadziei, że ruszy się więcej I spodnie to u mnie prawdziwa udręka. Bo wszystko pasuje, tylko nogi mam jak serdelki i o rurkach mogę pomarzyć, bo ciężko się nie przecisnę zwyczajnie przez nogawki... Mam nadzieję, że rzeczywiście stracę na obwodach dzięki ćwiczeniom, a nie zyskam dzięki umięśnieniu

Strona 46 z 51 PierwszyPierwszy ... 36 44 45 46 47 48 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów