Strona 3362 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2362 2862 3262 3312 3352 3360 3361 3362 3363 3364 3372 3412 3462 3862 4362 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 33,611 do 33,620 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar demonka2
    demonka2 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cześć dziewczynki i chłopaczku

Je je je dziś ostatni dzień I tury Już normalnie nie mogę się doczekać jutra Grzeszków troszkę było zobaczymy jak przełożą się na wagę Dziś lecę na 2 godzinki z psinką do lasu a później rowerek bo super pogoda jest

Trzymajcie się

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Dzien dobry Kochani moi! witajcie dziewczynki i chlopaku fajnie miec znow rodzynka w naszym gronie ja wczoraj grzeczna o dziwo i to bardzo bylam troche mniej plynow tylko wypilam niz zwykle, jutro wazenie...az sie boje wejsc na wage...bo wiem, ze nie bedzie nic fajnego marny wynik...chcialam podziekowac za wszsytkie mile komentarze wco do moich zdjec oj co ja bez was bym zrobila? jestescie takim moim motorem...potraficie pocieszyc jak nikt inny zaproszenia z NK zaakceptowane, jakies chyba tez wyslalam czekam na nastepne fajnie jest was blizej poznac

Halszka dzieki za zupke zjadlam, chuda byla tylko na piersi gotowana, a piers to dla corci, nie dla mnie trzymam kciuki za dzisiejsza wiadomosc, oby byla po twojej mysli, szczerze ci tego zycze!

Nemanja witaj w naszym gronie Piotrze!!!wiesz jak przeczytalam twoje menu to mnie az w brzuchu zaczelo burczec...jesz zdecydowanie za malo...ja na pierwszy dzien jem : salatke owocowa, jakas salatke z kapusty pekinskiej, warzywa na patelnie, a na wieczor zostawiam sobie zawsze bialka, tu akurat wb : np piers kurczaka z warzywami bialko jest lepiej zostawiac sobie na ostatni posilek, organizm wtedy musi ostro sie wziac do roboty i przyspiesza spalanie a owoce najlepiej jesc do poludnia zycze powodzenia pisz koniecznie co i jak
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar Sabionka
    Mieszka w
    Gdańsk

KASIIA84 fajnie, ze pogrzeszylas sobie na oszukancu, a Peppe zazdrosny, bo mu sie taka laska zrobilas, ze boi sie, ze mu ktos cie sprzed nosa mu sprzatnie a blondynki na poludniu maja brane wybawialas sie i dobrze i wcale ci duzo nie wzroslo powodzenia w nowej turze

kokusia31 Boze, straszna ta historia..wspolczuje strasznie twojejsiostrze..moja kolezanka stracila meza w wieku 25lat..po roku malzenstwa...mial slabe serce od urodzenia, jakas wade..zaszla w ciaze, swietowali swoja pierwsza rocznice slubu, nagle on sie przewrocil i juz nie wstal...strasznie, to przezyla...to byla milosc jej zycia...minelo juz 5lat i dalej nie moze sie pogodzic z jego odejsciem...
    Fajnie, ze mimo grzeszkow waga ci spada i gratuluje wagi mniejszej od Mezusia !!!!

Ilonta
    suknia byla sliczna, to fakt, ale na pewno ta ktora teraz wybralas jest rownie piekna i tak bedziesz piekna panna mloda wyslalam ci zaproszenie na NK mam nadzieje, ze przyjmiesz

RESTART 21.03.2011

Awatar Sabionka
    Mieszka w
    Gdańsk

g_osiek nie no ty i czekolada? nie wierze! nalesniki za mna tez chodza i pierogi i jutro je robie u mnie tez bedzie slaby spadek

apropos Wiesz, ja tam uwazam, ze NK to fajna sprawa, mozemy tam sie poogladac i blizej poznac Slicznie wyladalas w dniu slubu, dzieci twoje cudne a cyborgim to nie jestem po prostu moj M kiedys duzo jezdzil i ja z nim a tesciu, jednym slowem KOchany jest jak milo...z facetami to wogole ciezko, by cos zauwazyli...kiedys zmienialm kolor wlosow i moj M dopiero po 3 dniach sie zorientowal, ze cos nie tak ale z tym chudnieciem i wmawianiem, ze jest sie chora, to znana sprawa kiedys jak bardzo schudlam, do 62 kg..az mi kosci na dekolcie nieladnie sterczaly, to rodzina na badania mnie wysylala

RESTART 21.03.2011

Awatar Olo_Olo
    Olo_Olo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Chłopaka też witam, zapomniałam się:|

---------- Wiadomość dodana o 08:29 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:23 ----------

Sabionka widziałam twoje zdjęcia. Wyglądasz na bardzo sympatyczną dziewczynkę duże oczy pełne usta kuszące Co do figury to jesteś ten typ co ja ja mam "silne" uda łydki i moja zmora kostki z dziada pradziada i nie ejsten jedną z tych lasek co to mają chude nogi a mowią że grube ja mam grube kości i nogi a szczególnie kostki i to jest najgorsze bo najgorzej to ukryć... Ty pewnie masz szczupłe mam taką nadzieję.

Do wesela się zagoi-wszystko!

Awatar Sabionka
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez Olo_Olo Zobacz posta
    Chłopaka też witam, zapomniałam się:|

---------- Wiadomość dodana o 08:29 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:23 ----------

Sabionka widziałam twoje zdjęcia. Wyglądasz na bardzo sympatyczną dziewczynkę duże oczy pełne usta kuszące Co do figury to jesteś ten typ co ja ja mam "silne" uda łydki i moja zmora kostki z dziada pradziada i nie ejsten jedną z tych lasek co to mają chude nogi a mowią że grube ja mam grube kości i nogi a szczególnie kostki i to jest najgorsze bo najgorzej to ukryć... Ty pewnie masz szczupłe mam taką nadzieję.
    eh...no wlasnie mam ten sam bol, jestem tzw grubokoscista..po mamusi...kuzwa...zawsze wazylam wiecej od rowiesnikow, mimo, ze bylam szczupla...mialam kolezanke w podstawowce...mialysmy identyczne wymiary, wzrost, biodra, talie, i piersi tez, ona wazyla np 48kg, ja 52kg...i wiem, ze niestety nigdy nie bede wygladala tak jakbym chciala..

RESTART 21.03.2011

Awatar Olo_Olo
    Olo_Olo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Sabionka Zobacz posta
    eh...no wlasnie mam ten sam bol, jestem tzw grubokoscista..po mamusi...kuzwa...zawsze wazylam wiecej od rowiesnikow, mimo, ze bylam szczupla...mialam kolezanke w podstawowce...mialysmy identyczne wymiary, wzrost, biodra, talie, i piersi tez, ona wazyla np 48kg, ja 52kg...i wiem, ze niestety nigdy nie bede wygladala tak jakbym chciala..
    No dokładnie to samo miałam, zawsze jak mówiłam ile waże np u lekarza to był cięzko zdziwiony...no cóz u mnie w domu ma to moja mama wcześniej babcia a jeszcze wcześniej pradziadek który rozpoczął to nieszczęście w naszej rodzinie...no cóż największy problem mam latem kiedy trzeba pokazać nogi bo jakbym jeszcze miała szczupłe kostki to by nie było problemu a tak niestety ale jak troszkę odkryje nogi to wyglądają na poteżne. Miałąm być chlopcem więc mama mi nie wymodliła szczupłych kostek hehe

Do wesela się zagoi-wszystko!

Awatar Sabionka
    Mieszka w
    Gdańsk

Kochani ja sie chwilowo pozegnam

ide mala poubierac, sama cos zjesc i lecimy na spacerek z rana,

bo cos mi tu w tv deszczem i wiatrem strasza

takze milego dzionka moi drodzy !!!

RESTART 21.03.2011

Awatar KasiaN4
    KasiaN4 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez demonka2 Zobacz posta
    Cześć dziewczynki i chłopaczku

Je je je dziś ostatni dzień I tury Już normalnie nie mogę się doczekać jutra Grzeszków troszkę było zobaczymy jak przełożą się na wagę Dziś lecę na 2 godzinki z psinką do lasu a później rowerek bo super pogoda jest

Trzymajcie się
    Życzę dużych spadków Jutro :-)

A tak poza tym WItam wszystkich z ranka.
    U mnie dzisiaj pogoda pochmurna i wiatr strasznie zimny, to i humorek do Bani.
    Czy my się w końcu doczekamy słoneczka???????
    Bokiem już mi ta pogoda wychodzi.

Awatar Nemanja
    Nemanja jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Witam wszystkie Panie

Co ja tutaj wyczytałem, że jajeczniczke można z szynką jeść? nieźle ;p

A na śniadanko jajko na twarto jest złe? bo piszecie, że lepiej zjeść rano owoca a potem białko więc już nie wiem czy może źle się stosuje do diety ;p

2 dzień:

9:00 - 1 jajko na twardo (bo wcale głodny nie jestem)

Jeszcze jedno takie pytanko czy można pominąć jakiś posiłek jeśli się nie jest głodnym? Domyślam się, że absolutnie nie ale wole zapytać

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów