Strona 3701 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2701 3201 3601 3651 3691 3699 3700 3701 3702 3703 3711 3751 3801 4201 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 37,001 do 37,010 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

irmina jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Szafranowe Tango, mogę prosić na maila ONZ? podaje maila: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Z góry dziękuję!!

rene11 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Jelenia góra

Jest na stronie 3706.[

I tura:1kg(nie pamiętałam wagi wyjściowej) , II tura:2,8kg

annaanonim jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez rene11 Zobacz posta
    annaanonim
    Witam
    Jak tam zdrówko ?
    Koniec choroby.
    Nie, niestety nie. Byłam dzisiaj u lekarza a ten mi rzecze, że mam pecha bo antybiotyk można stosować tylko przez 10 dni, powiedział, ze mam za mała dawkę, zwiększył ją i dowidzenia. Tzn. POWINNO mi być lepiej a jeśli tak nie będzie to mam się stawić w poniedziałek, oczywiście nie u niego bo jego nie będzie ;/

I TURA -3,3 kg
    II TURA -1,5 kg (infekcja)

rene11 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Jelenia góra

Cytat Zamieszczone przez annaanonim Zobacz posta
    Nie, niestety nie. Byłam dzisiaj u lekarza a ten mi rzecze, że mam pecha bo antybiotyk można stosować tylko przez 10 dni, powiedział, ze mam za mała dawkę, zwiększył ją i dowidzenia. Tzn. POWINNO mi być lepiej a jeśli tak nie będzie to mam się stawić w poniedziałek, oczywiście nie u niego bo jego nie będzie ;/
    Właśnie taka jest rzeczywistość w Polsce. Nie wiem za co my tyle pieniędzy płacimy na służbę zdrowia. Będzie wszystko ok. Ja bym proponowała jakiś mały seans w saunie. Mówią, że sauną można wypocić chorobę.

---------- Wiadomość dodana o 22:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:39 ----------

Ja właśnie planowałam basen i saunę na niedzielę ale nastaje powoli "dzień kobiet" i d.... Fajnie byłoby się trochę zrelaksować i wypocić .

Muszę kończyć.
    Rano muszę wstać i pozałatwiać sprawy, a popołudniu mały relaks i z dzieckiem do kina.
    Miłej nocy.
    Odezwę się jutro.
    Ostatnio edytowane przez rene11 ; 21-05-2010 o 22:48

I tura:1kg(nie pamiętałam wagi wyjściowej) , II tura:2,8kg

mana19 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Witam jestem nowa, i mam prośbę... czy mógłby mi ktoś przesłać na maila tą dietę ze strony 96 na forum ? ja próbowałam ściągnąć i nie mogę. Bardzo proszę...

mój mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Winners
    Winners jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mississauga

No to popoludniu zaliczylam frytki i to w piatym dniu diety. Zalamka. Moim chlopcom sie zachcialo frytek, a potem nie jedli, no wiec ja skonczylam. Za kare musialam zrezygnowac z 2 posilkow. Tak szczerze mowiac nie wiedzialam jak to zrobic po tych frytkach, bo bylam jeszcze przed dwoma posilkami.
    Zaglosowalam, ale nie bardzo wiem o co chodzi Moze ktos cos wyjasni?
    Do jutra.

---------- Wiadomość dodana o 18:08 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:53 ----------

Ok doczytalam sie o co chodzi z tym glosowaniem i obiecuje, ze bede glosowac codziennie.

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez shizuka Zobacz posta
    Czy któraś z Was brała Therm Line?
    ja
    Cytat Zamieszczone przez Gitarowa Zobacz posta
    Masz rację... ale różnie bywa.. czasem czuję w sobie taką siłę że choćby mi wysypali w pokoju worek słodkości to mogłabym patrzeć na nie i ich nie ruszać... a czasami nie daje rady i tak mi się czegoś chce że szukam po domu choćby kawałka czekolady a jak nie ma to robię sobie jakiś kisiel czy budyń - byle by coś zjeść...
    Takie wahania nastrojów jakbym w ciąży była
    oj chyba większość tak z nas ma, ja ostatnio trochę pobrykałam i wskoczyło mi około 3 klosików ale zrobiłam turkę (z pizzą w trakcie) i wszystko poszło. Wczoraj też zeżarłam pizze oczywiście waga pokazała 1,5 więcej ale mam to w nosie bo spadnie Ty musisz sie trzymać i osiągnąć cel a potem pilnować wagi - dasz rade ja też wątpiłam i użalałam się nad sobą i pewnie nie raz jeszcze będę bo prawda jest taka że moje uda pozostawiają wiele do życzenia ale nie jest źle. Nie poddawaj się
    Cytat Zamieszczone przez mademollise Zobacz posta
    własnie miałam chwilę załamania . zostałam wyśmiana, że wierze w diety-cud .
    własnie po tym załamaniu poszłam zjesc jogurt, prawie zjadłam kremówkę, ktora była w lodówce.. ale opamiętałam się .
    całe szczęście że się opamiętałaś.. nie wierzysz w diety "cud" i dobrze.. żadna dieta nie jest cudem trzeba się troszkę czasem napracować a potem cieszyć się efektami a jakie są sama zobacz po naszych suwaczkach
    Cytat Zamieszczone przez Gitarowa Zobacz posta
    w internecie pełno diet (choćby Ducan czy Hay) więc myślę że każdy kto chce schudnąć, nie ważne jaką dietę wybierze, to jeśli będzie konsekwentny to mu się uda..
    święte słowa !!

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar beta242
    beta242 jest nieaktywny Znany na forum

Witam wszystkich dietkujących w piękny słoneczny i ciepły poranek.Muszę sie wam pochwalic że wczoraj poszło mi lepiej z piciem wody ,ale musiałam się strasznie pilnowac i pamiętac o piciu.
    Ale dzisiaj rano stanełam na wagę i 77.6 bardzo się cieszę,to pewnie dzięki wodzie wag drgneła
    Piszecie wszystkie że macie wielkie parcie na słodycze powiem wam że ja wogóle, sama się dziwię poniewasz jestem wielka wielbicielką słodkości .

Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez fatbody Zobacz posta
    nie bede laczyla bialek i weglow....
    Przejdź sobie na Haya

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez beata5555 Zobacz posta
    Herm dziękuje za pamięć dostała mocniejsze leki i czekamy co z tego wejdzie, na szczęście jej wątroba funkcjonuje prawidłowo.
    no proszę Cię przestań już tak długo tutaj jesteśmy ze w ogóle wstyd jakbym nie zapytała... A nie lepiej by było gdybyś jej zaserwowała coś na tą wątrobę ochronnego? Tak na wszelki wypadek.. w sumie wątróbka nam się odbudowuje i ona młodziutka ale po co obciążać.. pomyśl nad tym

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów