Szafranowe Tango, mogę prosić na maila ONZ? podaje maila: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Z góry dziękuję!!
Szafranowe Tango, mogę prosić na maila ONZ? podaje maila: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Z góry dziękuję!!
Nie, niestety nie. Byłam dzisiaj u lekarza a ten mi rzecze, że mam pecha bo antybiotyk można stosować tylko przez 10 dni, powiedział, ze mam za mała dawkę, zwiększył ją i dowidzenia. Tzn. POWINNO mi być lepiej a jeśli tak nie będzie to mam się stawić w poniedziałek, oczywiście nie u niego bo jego nie będzie ;/
Właśnie taka jest rzeczywistość w Polsce. Nie wiem za co my tyle pieniędzy płacimy na służbę zdrowia. Będzie wszystko ok. Ja bym proponowała jakiś mały seans w saunie. Mówią, że sauną można wypocić chorobę.
---------- Wiadomość dodana o 22:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:39 ----------
Ja właśnie planowałam basen i saunę na niedzielę ale nastaje powoli "dzień kobiet" i d.... Fajnie byłoby się trochę zrelaksować i wypocić .
Muszę kończyć.
Rano muszę wstać i pozałatwiać sprawy, a popołudniu mały relaks i z dzieckiem do kina.
Miłej nocy.
Odezwę się jutro.
Ostatnio edytowane przez rene11 ; 21-05-2010 o 22:48
Witamjestem nowa, i mam prośbę... czy mógłby mi ktoś przesłać na maila tą dietę ze strony 96 na forum ? ja próbowałam ściągnąć i nie mogę. Bardzo proszę...
![]()
mój mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
No to popoludniu zaliczylam frytkii to w piatym dniu diety. Zalamka. Moim chlopcom sie zachcialo frytek, a potem nie jedli, no wiec ja skonczylam. Za kare musialam zrezygnowac z 2 posilkow. Tak szczerze mowiac nie wiedzialam jak to zrobic po tych frytkach, bo bylam jeszcze przed dwoma posilkami.
Zaglosowalam, ale nie bardzo wiem o co chodziMoze ktos cos wyjasni?
Do jutra.
---------- Wiadomość dodana o 18:08 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:53 ----------
Ok doczytalam sie o co chodzi z tym glosowaniem i obiecuje, ze bede glosowac codziennie.![]()
ja
oj chyba większość tak z nas ma, ja ostatnio trochę pobrykałam i wskoczyło mi około 3 klosików ale zrobiłam turkę (z pizzą w trakcie) i wszystko poszło. Wczoraj też zeżarłam pizze oczywiście waga pokazała 1,5 więcej ale mam to w nosie bo spadnieTy musisz sie trzymać i osiągnąć cel a potem pilnować wagi - dasz rade ja też wątpiłam i użalałam się nad sobą i pewnie nie raz jeszcze będę bo prawda jest taka że moje uda pozostawiają wiele do życzenia
ale nie jest źle. Nie poddawaj się
całe szczęście że się opamiętałaś.. nie wierzysz w diety "cud" i dobrze.. żadna dieta nie jest cudem trzeba się troszkę czasem napracowaća potem cieszyć się efektami a jakie są sama zobacz po naszych suwaczkach
święte słowa !!
Witam wszystkich dietkujących w piękny słoneczny i ciepły poranek.Muszę sie wam pochwalic że wczoraj poszło mi lepiej z piciem wody ,ale musiałam się strasznie pilnowac i pamiętac o piciu.
Ale dzisiaj rano stanełam na wagę i 77.6 bardzo się cieszę,to pewnie dzięki wodzie wag drgneła
Piszecie wszystkie że macie wielkie parcie na słodycze powiem wam że ja wogóle, sama się dziwię poniewasz jestem wielka wielbicielką słodkości .![]()
no proszę Cię przestań już tak długo tutaj jesteśmy ze w ogóle wstyd jakbym nie zapytała... A nie lepiej by było gdybyś jej zaserwowała coś na tą wątrobę ochronnego? Tak na wszelki wypadek.. w sumie wątróbkanam się odbudowuje i ona młodziutka ale po co obciążać.. pomyśl nad tym
![]()