Strona 3051 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2051 2551 2951 3001 3041 3049 3050 3051 3052 3053 3061 3101 3151 3551 4051 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 30,501 do 30,510 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Halszka1000 wiesz co szczerze powiedziawsze to nie pamiętam ale pisałaś tu o jednym leku Euthyrox oo ile się nie myle ja btałam setkę a w takim razie chyba nie powinnam a może się myle?
    Gratuluje malejącej wagi mi też poleciała o 0,3 ale ja sie chyba denerwuje przyjazdem maleństwa jak już wiesz.. Po winku też mam niższą wage następnego dnia ale mnie strasznie wysikuje

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Halszka1000 wiesz co szczerze powiedziawsze to nie pamiętam ale pisałaś tu o jednym leku Euthyrox oo ile się nie myle ja btałam setkę a w takim razie chyba nie powinnam a może się myle?
    Gratuluje malejącej wagi mi też poleciała o 0,3 ale ja sie chyba denerwuje przyjazdem maleństwa jak już wiesz.. Po winku też mam niższą wage następnego dnia ale mnie strasznie wysikuje
    Ja biorę Euthyrox 100.
    Super ,ze Twoja waga także spada
    Zleci jeszcze więcej jak przyjedzie Twój M.
    Będzie się działo i będzie dużo gimnastyki

Awatar hala09
    hala09 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zamość

witam dziewczynki ,nie mialam czasu do was zglądać ,ale powiem wam że waga moja w czwartek po tygodniu diety hajowo-punktowej spadla o 1,10 kg ,ale mam do suwaćzka jeszcze brak 0,40 kg ,jak się ważylam to mialam78,9 kg może w tym tygodniu nadgonię bo tak dalej dietkuję ,cięzko ,bo to zima malo ruchu i organiam to taka machina że wie co jest dobre i sadelka nie chce oddać,pozdrawiam wszystkich tych co stracili troszka sadelka tych co nie moga,.troszka was poczytam teraz ,co sie dzieje.

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

dla martwiących się u Wikuli ok narazie nie dietkuje mąż wrócił i troszkę jest zajęta jak bedzie mieć czas to sama opowie[COLOR="Silver"]
    Halszka1000 no własnie taki brałam chyba w każdym razie brałam największa dawkę przez chyba pół roku i mocno przytyłam a potem miałam tę zmiane lekarki i ona sie załamała że ktoś mi w moim wieku i z moim schorzeniem dał największy hormon i dała mi najmniejszy a potem wogóle kazała przestać brać..Dziewczyny jesteście zboczuchy A zlecieć już wiele nie może będe źle wyglądać nie mogę popadać w skrajności..
    Ostatnio edytowane przez Hermenegida ; 19-02-2010 o 22:18

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar hala09
    Mieszka w
    Zamość

Cytat Zamieszczone przez efta1983 Zobacz posta
    dodatek jest odemnie sporo niższa... chyba sie jej dzis zapytam czy chce swoje spodnie sowrotem... __________________
    Ale z ciebie złośnica ,pamiętasz czasy jak to ona ci dawała jak sie czułaś,no no.

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Witojcie!!!! kurcze patrze dzien mnie nie bylo i co wy tu narobilyscie, ze czytalam was ponad godzine, a na bank wszsytkim nie odpisze a szkoda bo fajne posty byly. Wlasnie mija 6 dzien onzetu iiiiii oznajmiam Agus pije piffko , a wlasciwie konczy i zabiera sie za nastepne a co?! wyrzutow zero

megabit28 Witaj!!! a kucaj do woli a z czasem to nam troche ponawijaj bedzie milo i wesolo powodzenia w dietkowaniu aaa i nie wysylamy diet, bo grzywne wysoka przyfasola! to tak na przyszlosc

assirr Ciebie rowniez witam!! mam nadziej, ze pozostaniesz z nami na dluzej, zycze dobrych spadkow gatkow !!

Bromba40!!! Bomba, ze waga wreszcie ruszyla kazdy wynik dobry, gratulacje

LadyBoss witaj!! oj narobilo nam sie tu tych Lady powodzenia w dietkowaniu! czytac zaczniej kilka dni wczesniej, bo od poczatku to do konca roku nie dasz rady

Koko Koko, skoro takie dluzsze przerwy robia Ci dobrze (glupie mysli), to nie widze powodu, dla ktorych nie mialabys ich nie robic! wazne, ze w dol!!

niki1983 nie zazeraj smutkow!!! trzymaj sie mocno!wiem, ze silna z ciebie babka, dasz rade, mam nadzieje, ze humorek lepszy

LadyShadowFlame Jak ja ci dam "W dupie mam odchudzanie...", to zaraz po dupie dostaniesz!!! nie doluj sie buziak usmiechnij! my tu jestesmy i cie kochamy, a jego olej i nie czekaj, twoja histo dokladnie taka wypisz wymaluj, jak moja kiedys, tez mialam byc lekarstwem na jego zranione serce, nie chcialam, troche poczekalam, on sie nie mogl zdecydowac, czy wrocic do niej, czy byc ze mna, olalam...ale szybko otrzezwial i jest teraz moja mala Ala, fakt zjawila sie po 9 latach i nie pisz mi, ze sie nie podobasz !!!jestes sliczna dziewczyna, masz poczucie wlasnej wartosci! jeszcze im wszystkim pokazesz!!
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Awatar hala09
    Mieszka w
    Zamość

Cytat Zamieszczone przez Koko999 Zobacz posta
    Nie za bardzo zagmatwane, da się zrozumieć
    Koko co za matematyczna łamigłówka ,nie da się przyjaźnić na siłe bo trzy chce a czwarta be obojetnie czy to będzieA czyB,C ,D musi sie wybrać samemu przyjaciela ,przyjaćel to cos wiecej jak kolega czy znajomy ,przyjaćiel to na dobre i złe w życiu można mieć jednego,dwuch przyjacieli ,kolegów o duzo ,wiesz co mam na myśli.mozesz przeżyć wiele lat nie znaleść przyjaciela,pozdrawiam iżyczę ci takiego przyjaciela o jakim myślę ja,

Awatar hala09
    Mieszka w
    Zamość

Cytat Zamieszczone przez niki1983 Zobacz posta
    ooooo to może ja wypije całą butelkę i jutro będę miała 5 z przodu?
    taka dieta to mi się podoba
    Po lampeczce tego winka ,ja od dawna pisalasm że prawie co wieczór piję taka ok 100g winka ,mam swojego pełna piwniczkę do nowego mi starczy

Awatar apropos
    apropos jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Witajcie kochani!!!
    Ja tylko na chwilę,bo idę kibicować
    Justynie!
    Chciałam się tylko pochwalić ile ja się
    dzisiaj nasłuchałam że schudłam,że już
    starczy,że mam dłuższe nogi
    dobre przecież nie urosłam.Nogi zawsze miałam
    długie tak myślę,bo często miałam problem z
    kupieniem spodni. Podobno całkiem zmieniła
    mi się sylwetka i jestem jakby wyższa.
    To super bo podobają mi się wysokie kobiety
    ale skoro urosłam to problem,bo Miś jest mojego
    wzrostu i będę się z nim czuła jak mamusia z synkiem.
    Dobra idę ściskać kciuki.

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG

Awatar hala09
    Mieszka w
    Zamość

Cytat Zamieszczone przez Grubcio199717 Zobacz posta
    Ja dzisiaj jem mało dużo spaceruje z psem tylko posiłki jem o nierównych porach.
    Gratuluję pieska

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów