Strona 3548 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2548 3048 3448 3498 3538 3546 3547 3548 3549 3550 3558 3598 3648 4048 4548 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 35,471 do 35,480 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar g_osiek
    g_osiek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez kasienka0410 Zobacz posta
    Witam wszystkich
    ja tak tylko na chwileczkę się pochwalić
    pamietacie jak mówiłam, że niedługo mam egzamin na prawo jazdy????????????
    no więc miałam dzisiaj iiii ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!strasznie się cieszę zdałam za pierwszym razem

wpadnę do was później poczytać
    GRATULACJE !!!!!!

Awatar centymetr
    centymetr jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez Ilonta Zobacz posta
    Chleb orkiszowy ciemny jest w F&F, bo sama tam kupuję, tylko że nie jest to zbyt tani interes w porównaniu ze zwykłym pszennym chlebem.
    u mnie taki mały bochenek kosztuje 3 zł

Awatar kasienka0410
    kasienka0410 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leeds

Dziękuję wszystkim za gratki ojj opiłam ten mój sukces szampan już czekał w domku stos telefonów no i moja uchachana buzia kupiłam nawet mamie bukiet róż czerwonych aby jej podziękować!! bo za sponsorowała mi lekcje i wszystko i chyba pierwszy raz powiedziała że jest ze mnie dumna!! ahh cieszę się strasznie

Tak się zastanawiałam kiedy wrócić na dietkę bo już tęsknie za nią tylko troszke jak narazie brak motywacji na rozpoczęcie no i produktów też brak. trzeba na większe zakupy nawet iść
    wpadnę później

Awatar niki1983
    niki1983 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Myszków

Cytat Zamieszczone przez kokusia31 Zobacz posta
    Niki witaj ponownie. Jak tam wyniki konkursu? Które miejsce?
    Noooo przynajmniej jedna zauważyła że wróciłam

Martynka zajęła 1 miejsce
    Dziękujemy Wam za głosy
    Teraz jesteśmy chore.. ja już zdrowieje ale córunia nie za bardzo.Jutro jedziemy na kontrole i mam nadzieję,że będzie ok

I tura -> -1,5 kg
    II tura -> -0,5 kg
    III tura -> -1,0 kg

Awatar centymetr
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez kokusia31 Zobacz posta
    Zazdroszczę Ci że potrafisz jeździć na rolkach. Ja ostatnio próbowałam jeździć to strasznie komicznie to wyglądało i śmiechu mieliśmy co niemiara. Ostatecznie poruszałam się (bo jeżdżeniem tego nazwać nie można) pomagając sobie dwoma kijkami

---------- Wiadomość dodana o 17:20 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:09 ----------

Słuchajcie natchnęłam się ostatnio na taki tekst i strasznie mi się spodobał

"Ty nie jesteś upasiona, choć lepiej nabrać lekkości. Ale to nie Twoja wina - Po prostu masz grube kości. Ty nie jesteś wcale gruba, tylko linię złapać musisz. Bo nie mierzy się sukcesów krawiecką miarką mamusi. Nie jesteś gruba niewiasto, lecz w spokoju zostaw ciasto. Proszę częstuj się selerem, odpuść sobie z tym deserem. Już nie jesteś tłustą gąską, i wkrótce dotrzesz do celu, tylko powiedz nie przekąskom, a ujrzysz światło w tunelu."
    hehehe dobre to jest a ten kawałek"Nie jesteś gruba niewiasto, lecz w spokoju zostaw ciasto." no ekstra!!!a co do rolek ,to śmiech też odchudza trochę kalori na pewno spaliłaś trening czyni mistrza mnie nauczył przyjaciel jazdy na rolkach i łyżwach od rolek bardziej kocham lodowisko

---------- Wiadomość dodana o 21:26 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:17 ----------

Cytat Zamieszczone przez kasienka0410 Zobacz posta
    Witam wszystkich
    ja tak tylko na chwileczkę się pochwalić
    pamietacie jak mówiłam, że niedługo mam egzamin na prawo jazdy????????????
    no więc miałam dzisiaj iiii ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!strasznie się cieszę zdałam za pierwszym razem

wpadnę do was później poczytać
    gratulacje !!!!

Awatar centymetr
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Wpisy na blogu
    2

dzisiaj ostatni dzień dietki ,a jutro z rana ważenie:/ ale jakoś nie łudzę się ,że dużo spadłonie czuję się żebym schudła,wątpie żebym suwak dogoniła po tej turze.ale zobaczymy.a jutro zabieram mojego synka na lody w wafelku w końcu coś dobrego w tym tygodniu na pocieszenie, bo jakoś od poniedziałku same problemy a do tego moja @ przylazła niby dobrze bo woda zejdzie ,ale ... czy my musimy tak cierpieć?

Justina21 jest nieaktywny Nowy na forum

Smile Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

witam was wszystkich gorąco. bardzo mi sie spodobało to forum można się dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy.Najlepsze jest to że każdy pomaga sobie nawzajem udzielając informacji.Więc ja o nia też prosze, jeśli ktoś ma tą diete odchudzanie na zawołanie to bardzo prosze o wysłanie mi jej na adres [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] też chcę w końcu ją zacząć jak wszyscy.pozdrawiam i dziękuje z góry.

Awatar apropos
    apropos jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Witajcie kochani!!!
    Ja tylko na chwilę. Załatwię tylko to
    co rzuciło mi się w oczy.

NIKI cieszę się z Waszej wygranej!!!
    Dużo zdrówka życzę!!!

KASIENKA gratulacje za zdanie na prawko!!!
    Zdolniacha jesteś mi to zajęło 4 razy...
    Odrazu wskakuj za kółko i niech drzewa schodzą
    Ci z drogi!!!

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez beta242 Zobacz posta
    Jeżeli turbo opiera się na posiłkach większości białkowych to dlaczego nie można jogurtów i mleka.
    Popatrz sobie na skład na jogurcie ile czego jest to zrozumiesz, przecież to same Węglowodany
    Cytat Zamieszczone przez kwiatkowa87 Zobacz posta
    najciekawsze jest to ze ja w cm dalej lece co jest grane??? nie wiem co sie ze mna dzieje... ... czemu waga taka jest a ja mniejsza w obwodach... chce mi sie tylko plakac....... chociaz luzy mi sie w spodniach robia ....
    Nie osłabiaj mnie dziewczyno... czego Ty jeszcze chcesz wiele z nas marzy o czymś takim co sie Tobie przydarzyło.. Wolisz ważyć 64 kilo i wyglądac jak krowa czy 80 i być smukła i zgrabna ? Po co się odchudzasz żeby na wadze było widać czy w wyglądzie?

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar Gogasz
    Gogasz jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdansk

Cytat Zamieszczone przez beta242 Zobacz posta
    Witam .
    Dzisiaj 8 dzień mojej dietki jakoś daję rade niedługo ważenie ciekawa jestem bardzo narazie bardzo różnicy nie widzę .
    Ciągle dopytuję was o jakieś szczeguły diety sama ja zakupiłam legalnie i czytałam chyba 2 razy idalej tego nie mogę pojąc albo jestem taka tępa .Jeżeli turbo opiera się na posiłkach większości białkowych to dlaczego nie można jogurtów i mleka.
    Poniewaz zawieraja laktoze, a ona w naszym wieku odklada sie juz tylko w miszelinki i ciezko sie ich pozbyc

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów