Dziękuję wszystkim za gratki![]()
![]()
ojj opiłam ten mój sukces
szampan już czekał w domku
stos telefonów no i moja uchachana buzia
kupiłam nawet mamie bukiet róż czerwonych aby jej podziękować!! bo za sponsorowała mi lekcje i wszystko
i chyba pierwszy raz powiedziała że jest ze mnie dumna!!
ahh cieszę się strasznie
Tak się zastanawiałam kiedy wrócić na dietkę bo już tęsknie za niątylko troszke jak narazie brak motywacji na rozpoczęcie no i produktów też brak. trzeba na większe zakupy nawet iść
wpadnę później![]()
hehehe dobre to jesta ten kawałek"Nie jesteś gruba niewiasto, lecz w spokoju zostaw ciasto." no ekstra!!!a co do rolek ,to śmiech też odchudza
trochę kalori na pewno spaliłaś
trening czyni mistrza
mnie nauczył przyjaciel jazdy na rolkach i łyżwach
od rolek bardziej kocham lodowisko
---------- Wiadomość dodana o 21:26 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:17 ----------
gratulacje!!!!
dzisiaj ostatni dzień dietki ,a jutro z rana ważenie:/ ale jakoś nie łudzę się ,że dużo spadłonie czuję się żebym schudła,wątpie żebym suwak dogoniła po tej turze.ale zobaczymy.a jutro zabieram mojego synka na lody w wafelku
w końcu coś dobrego w tym tygodniu na pocieszenie, bo jakoś od poniedziałku same problemy a do tego moja @ przylazła
niby dobrze bo woda zejdzie ,ale ... czy my musimy tak cierpieć?
witam was wszystkich gorąco.bardzo mi sie spodobało to forum można się dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy.Najlepsze jest to że każdy pomaga sobie nawzajem udzielając informacji.Więc ja o nia też prosze, jeśli ktoś ma tą diete odchudzanie na zawołanie to bardzo prosze o wysłanie mi jej na adres [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] też chcę w końcu ją zacząć jak wszyscy.pozdrawiam i dziękuje z góry.
Witajcie kochani!!!
Ja tylko na chwilę. Załatwię tylko to
co rzuciło mi się w oczy.
NIKI cieszę się z Waszej wygranej!!!
Dużo zdrówka życzę!!!
KASIENKA gratulacje za zdanie na prawko!!!
Zdolniacha jesteś mi to zajęło 4 razy...
Odrazu wskakuj za kółko i niech drzewa schodzą
Ci z drogi!!!
Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG
Popatrz sobie na skład na jogurcie ile czego jest to zrozumiesz, przecież to same Węglowodany
Nie osłabiaj mnie dziewczyno... czego Ty jeszcze chcesz wiele z nas marzy o czymś takim co sie Tobie przydarzyło.. Wolisz ważyć 64 kilo i wyglądac jak krowa czy 80 i być smukła i zgrabna ? Po co się odchudzasz żeby na wadze było widać czy w wyglądzie?