Strona 3550 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2550 3050 3450 3500 3540 3548 3549 3550 3551 3552 3560 3600 3650 4050 4550 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 35,491 do 35,500 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar kokusia31
    kokusia31 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez niki1983 Zobacz posta
    Noooo przynajmniej jedna zauważyła że wróciłam

Martynka zajęła 1 miejsce
    Dziękujemy Wam za głosy
    Teraz jesteśmy chore.. ja już zdrowieje ale córunia nie za bardzo.Jutro jedziemy na kontrole i mam nadzieję,że będzie ok
    Gratuluję pierwszego miejsca i zdrówka życzę.

Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    dzisiaj ostatni dzień dietki ,a jutro z rana ważenie:/ ale jakoś nie łudzę się ,że dużo spadłonie czuję się żebym schudła,wątpie żebym suwak dogoniła po tej turze.ale zobaczymy.a jutro zabieram mojego synka na lody w wafelku w końcu coś dobrego w tym tygodniu na pocieszenie, bo jakoś od poniedziałku same problemy a do tego moja @ przylazła niby dobrze bo woda zejdzie ,ale ... czy my musimy tak cierpieć?
    Centymetr i jak tam? Suwak dogoniony? Mam nadzieję że tak i humorek już trochę lepszy

Cytat Zamieszczone przez Justina21 Zobacz posta
    witam was wszystkich gorąco. bardzo mi sie spodobało to forum można się dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy.Najlepsze jest to że każdy pomaga sobie nawzajem udzielając informacji.Więc ja o nia też prosze, jeśli ktoś ma tą diete odchudzanie na zawołanie to bardzo prosze o wysłanie mi jej na adres [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] też chcę w końcu ją zacząć jak wszyscy.pozdrawiam i dziękuje z góry.
    Justina branie nas pod włos Ci nic nie da bo nie pomagamy leniwcom którym nie chce się przeczytać kilku stron wstacz

Cytat Zamieszczone przez g_osiek Zobacz posta
    Gratulacje

A wiecie co ja zrobiłam chyba właśnie skończyłam prace magisterską, jutro idę do mojej prani promotor ciekawe co na to powie bo nie byłam u niej od miesiąca

A z dietką jestem na półmetku I tury TURBO
    Gosiu powodzenia u promotorki

Cytat Zamieszczone przez Gogasz Zobacz posta
    Z ta moja glowa to roznie bywa , ale nie chce zaprzepascic tych 10-ciu dni, tez bede starala sie robic to z umiarem, ale pomidorowa z makaronem musi byc !!!!
    Godasz to zupełnie jak z moją Narazie zaplanowałam na sobotę tylko szarlotkę bo mężowy już od jakiegoś czasu o nią jęczy

OD MASZKARONA DO LACHONA

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez Koko999 Zobacz posta
    Ja uważam, że to przesada, żeby ich pochować na Wawelu. Nie twierdzę, że nie należy im się szacunek, ale stawiać ich na równi z królami Polski... To znaczy, że co, monarchię mamy czy jak? Też drażni mnie mówienie o nich jak o bohaterach, a jak ktokolwiek inny zginie w wypadku to już nie jest bohater. Denerwuje mnie ta sytuacja.
    dokładnie - jest to przegięcie.. mam nadzieję że ktoś zrobi z tym porządek

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez Gogasz Zobacz posta
    Bede w ciagu kilku dni u mnie w centrum, widzialam pare dni temu kilka rzeczy ktore moglyby ci sie podobac, zrobie fotki i Ci podesle.
    Dzieki wiesz ja nie mam mozliwosci calego Gdanska obskoczyc, jak cos ciekawego znajdziesz, to slij
    Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    [/COLOR]Sabionka ja też uwielbiam ryż jaką dietkę będziesz sobie robiła?[COLOR="Silver"]
    Wiesz dieta nazywa sie ryzowa hehe jest niby taka jednoskaldnikowa, ale wlasciwie nia nie jest, bo jesz owoce, mieso i ryby..z reszta mam tu jadlospis, sama zobacz:
    [url="http://diety.bgv.pl/29"]Diety odchudzaj
    Ostatnio edytowane przez Sabionka ; 15-04-2010 o 08:09
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez renia_33 Zobacz posta
    całkowicie się z wami zgadzam,zrobili z tego taką aferę że mnie to wkurza,oczywiście żal że zginęło tyle osób ale dlaczego robić z nich bohaterówprzecież co roku giną ludzie w katastrofach ale z nich się świętych nie robi,a najgorsze jest to że jak Kaczyński jeszcze żył to wiele osób na niego psiaczyło a teraz robią z niego świętego ,nasze społeczeństwo jest strasznie dwulicowe i to mnie najgorzej denerwuje,jeszcze brakuje żeby tym pociągiem wozili trumny po całej Polsce jak po śmierci Lenina,żeby każdy mógł się,pokłonić.I to wszystko za nasze pieniądze,a nie lepiej pomóc biednym niż takie ceregiele wyprawiać
    no tak - oni sa lepsi od nas my zwykły plebs !! Tak jak już wcześniej pisałam - niedługo go beatyfikują!! Wczoraj znajoma mi przeczytała jeden artykuł i w nim było że przeciwko Kaczyńskiemu było 73 % Polaków a teraz wszyscy za nim płaczą i krzyczą jaki on wspaniały Jeśli chodzi o to czy to za nasze pieniążki czy nie to już nawet nie patrze nie wiele zrobili żeby poprawić naszą sytuację finansowa i napewno nic nie zrobią w przyszłości!!

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar KasiaN4
    KasiaN4 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Słuchajcie jeżeli Kaczyńskich chowają na Wawelu, to dlaczego Kaczorowski spocznie w Warszawie?
    Przecież też był na służbie i na pewno bardziej się zasłużył dla Państwa niż Kaczory.

Świeć Panie nad ich Duszami .

Mieszka w
    Rzeszów

kokusia31 każdy ma prawo do swojego zdania dlatego mamy protesty a Polska to prawda obłudny i żenujący kraj!!

Awatar Ola2631
    Ola2631 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Witajcie. Ja również uważam, że pochowanie Pary Prezydenckiej na Wawelu to lekka przesada. Protestować w tej sprawie nie mam zamiaru bo to żenujące. Ktoś podjął taką decyzję ale ja się z nią osobiście nie zgadzam. Szacunek jak najbardziej, dla wszystkich, którzy tak zginęli reprezentując polskie społeczeństwo.
    Wiecie a mnie się wydaje, że to wszystko co dzieje się w Polsce to wyrzuty sumienia Polaków za to jak Prezydent jako głowa państwa był przez nich traktowany. A to co
    Herme napisała o tym, że niedługo go beatyfikują to też prawda. Stała się straszna tragedia bez wątpienia, ale nasz naród za bardzo unosi się patosem. Zresztą uważam, że pewne rzeczy wypada czasem przeżyć w cichości własnego domu i serca!

Wracając do spraw naszego forum, chcę się pochwalić, że pogoniłam nadwyżkę świąteczną i nawet zjechałam poniżej. Zmieniam suwaczek wraz z każdym spadkiem ale obiecałam sobie, że w następnej turze zmienię po 9 dniach. Nie będę się też codziennie ważyć. Wszystkim tym, którym waga stoi w miejscu na własnym przykładzie zaręczam, że ruszy!! Dziewczyny na pradę warto zaczekać czasem.
    Wiecie jaka ja mam satysfakcję, że tyle schudłam?? Jestem z siebie dumna a to wszystko dzięki WAM!! Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

I etap 93 = > 80 - walczę!!!
    II etap 80 => 70 - motylem będę....

Mieszka w
    Rzeszów

Sabionka dzieki za linka - ja strasznie lubie ryż gorzej z moim maleństwem zupełnie go nie rozumiem
    Ola może jestem jakąs nie czuła i mało patriotyczna ale już nawet wiadomości nie włączam na onet nie wchodze ...
    Wracając do diety to mega motywujace jak sie schudnie a najbardziej cieszy jak jednak ma się troche "pod górkę" a ja miaam bo wage miałam dobrą ale ze tak powiem nierównomiernie mi się tłuszczyk rożłozył i to czego chcialam się pozbyć na koniec zostało walczyłam około 4 miesięcy z udami tylko i wyłącznie na ture nie spadało nic albo tylko 0,20 (i to była radocha) długo robiam oszukańce (moje najdłuższe 2 miesiace prawie) i w jednej turce tak waga ruszyła że pogoniłam było to zdaje się 1,7

Awatar Ola2631
    Ola2631 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Nie powiem, bo bardzo ciekawie wygląda ta dieta ryżowa. I właśnie postanowiłam, że jak schudnę na ONZ do 70 kg zrobię sobie taką dietę ryżową. Chciałabym ważyć około 67 kg żeby wiecie...... mieć jakiś zapas..... i nie wychodzić ponad 70 kg.... Poprzysięgłam sobie, że już nigdy nie dopuszczę do takiego nadbagażu jaki miałam. Nie wliczający sytuacji wyjątkowej jaką może być ciąża of kors.

I etap 93 = > 80 - walczę!!!
    II etap 80 => 70 - motylem będę....

Mieszka w
    Rzeszów

Ja od wczoraj na mojej "ala ONZ" mam 0,30 mniej więc do mojej wagi brakuje mi 0,10 a do suwaczka 0,6 uwielbiam ONZ kurcze szykuje mi sie grill w sobote i obiad u mamy a tam raz się zyje w końcu jest ONZ

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów