Gratulacja dla Martynki!!!!!!!!!! zdrówka dla Was
---------- Wiadomość dodana o 22:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:16 ----------
Gratuluje!!!!!!!!!!! ale jesteś zdolna
---------- Wiadomość dodana o 22:20 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:18 ----------
Ja dopiero na półmetku mojej pracy magisterskiej, zazdroszczę, chciałabym juz mieć koniecpowodzenia u pani promotor, oby zaliczyła
![]()
Powodzenia przy ważeniu, na pewno coś zleciałoja mam ważenie w piątek, ciekawe ile uda mi się suwak przesunać....
---------- Wiadomość dodana o 22:24 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:22 ----------
zajrzyj na 96 stronę wątku, znajdziesz tam dietę do ściągnięcia. My nie możemy ci wysłać bo to karalne
---------- Wiadomość dodana o 22:27 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:24 ----------
jeśli ktoś chętny mi pomóc to proszę o głosiki na zdjęciawystarczy kliknąć na serduszko w prawym dolnym, rogu
![]()
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wszystkim za głosiki z góry bardzo dziękuje
Idę lulu, powodzenia jutro wszystkim co mają poranne ważenie, zaraz piszcie jak Wam poszło, oby jak największy spadekSłodkich snów
![]()
Ostatnio edytowane przez Michaszka24 ; 14-04-2010 o 22:32
Kokusia31; Ja jak grzeszyłam do tej pory to na całego ale efekt potem taki że zaczynałam kolejną turę z ponad kilogramową nadwyżką. Tym razem mam zamiar grzeszyć z głową
Z ta moja glowa to roznie bywa, ale nie chce zaprzepascic tych 10-ciu dni, tez bede starala sie robic to z umiarem, ale pomidorowa z makaronem musi byc !!!!
![]()
Wieczór za tydzień w sobotę zdam relacje jak było
Dziewczyny!
Mam poczucie ogromnego zażenowania w związku z tym co się dzieje w Polsce. Mam mieszane uczucia w związku z pochowkiem Pary Prezydenckiej której należy się największy szacunek i wyciszenie po śmierci. A tu kościół swoją decyją znów podzielił spoleczeństwo nasze. Nie idę bronić tych co protestują przeciwko pochówkowi bo uważam że skoro podjęto już taką decyzję to te prostesty są poprostu nie na miejscu. Obie strony są tu winne w tym sporze. Żenada cały świat na nas patrzy...
Przepraszam zatą wypowiedz ale musiałam, nie chce dominować tego fora takimi opiniami bo są miejsca gdzie można si ena ten temat wypowiedzieć ale chciałam się z wami podzielić moimi osobistymi przemyśleniami.
Co do dietki to wczoraj bezgrzesznie dziś prawie same dni białkowe będzie dobrze![]()
Ja ponownie bardzo proszę o głosy na Misię![]()
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Właśnie zjadłam śniadanko - ciemną bułkę z twarożkiem.
---------- Wiadomość dodana o 07:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:16 ----------
Ja uważam, że to przesada, żeby ich pochować na Wawelu. Nie twierdzę, że nie należy im się szacunek, ale stawiać ich na równi z królami Polski... To znaczy, że co, monarchię mamy czy jak? Też drażni mnie mówienie o nich jak o bohaterach, a jak ktokolwiek inny zginie w wypadku to już nie jest bohater. Denerwuje mnie ta sytuacja.
wielkie gratki za zajęcie 1 miejsca
gratulacje i szerokiej drogi za kółkiem
dziś ostatni dzień jutro ważenie ale jakoś nie liczę na zbytni spadek,coś nie za bardzo ta turka mi szłato chyba przez tą pogodę taka melancholijna,że często kusiło mnie do złego no i są skutki,może następna pójdzie mi lepiej
---------- Wiadomość dodana o 07:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:27 ----------
całkowicie się z wami zgadzam,zrobili z tego taką aferę że mnie to wkurza,oczywiście żal że zginęło tyle osób ale dlaczego robić z nich bohaterówprzecież co roku giną ludzie w katastrofach ale z nich się świętych nie robi,a najgorsze jest to że jak Kaczyński jeszcze żył to wiele osób na niego psiaczyło a teraz robią z niego świętego ,nasze społeczeństwo jest strasznie dwulicowe i to mnie najgorzej denerwuje,jeszcze brakuje żeby tym pociągiem wozili trumny po całej Polsce jak po śmierci Lenina,żeby każdy mógł się,pokłonić.I to wszystko za nasze pieniądze,a nie lepiej pomóc biednym niż takie ceregiele wyprawiać
![]()
Wiecie co a ja im nie bronię tego Wawelu. W końcu głowy prawie całego świata zadeklarowały chęć przyjazdu na pogrzeb więc chyba należało wybrać na to jakieś godne miejsce. A prezydent nie umarł ot tak porostu na rybach np tylko bądź co bądź w pracy. Leciał tam żeby reprezentować cały nasz kraj.
I to nie prawda że na Wawelu spoczywają tylko królowie polscy bo także inni wielcy Polacy. Bardzo mi się wczoraj podobała wypowiedz jednej dziewczyny z tłumu że przecież ci którzy spoczywają na Wawelu nie zawsze byli kryształowi i nie brakuje tam również postaci kontrowersyjnych a jednak pochowani są tam a nie gdzie indziej. Niestety po latach jak nasze dzieci czy wnuki będą się uczyć na historii o tej tragedii to pierwsze nazwisko jakie będzie wymieniane to będzie nazwisko prezydenta bo to przecież osoba najważniejsza w kraju. A to czy będziemy pamiętać pozostałe nazwiska to zależy tylko od nas samych. Bardzo mi się podobały wczoraj słowa premiera podczas powitania trumien z ciałami że naszym obowiązkiem jest o nich wszystkich pamiętać nie tylko dziś czy jutro ale na zawsze.
Wkurza mnie obłuda tych wszystkich protestujących bo jeszcze w sobotę wszyscy mówili tak to mój prezydent zginął a bronią mu miejsca do pochówku.
A już w ogóle wypowiedz Cimoszewicza w sprawie kandydowania na prezydenta jest moim zdaniem w tym czasie nie na miejscu.
---------- Wiadomość dodana o 08:51 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:50 ----------
sorki za wypracowanie ale powiedziałam tylko to co mi od wczoraj leży na sercu
Olo_Olo jesli chodzi o to co się teraz dzieje to rozmawiałam z wieloma ludźmi i wiele osób jest zażenowanych tą całą sytuacją..