Strona 3549 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2549 3049 3449 3499 3539 3547 3548 3549 3550 3551 3559 3599 3649 4049 4549 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 35,481 do 35,490 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar g_osiek
    g_osiek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez niki1983 Zobacz posta
    Noooo przynajmniej jedna zauważyła że wróciłam

Martynka zajęła 1 miejsce
    Dziękujemy Wam za głosy
    Teraz jesteśmy chore.. ja już zdrowieje ale córunia nie za bardzo.Jutro jedziemy na kontrole i mam nadzieję,że będzie ok
    Gratulacje

A wiecie co ja zrobiłam chyba właśnie skończyłam prace magisterską, jutro idę do mojej prani promotor ciekawe co na to powie bo nie byłam u niej od miesiąca

A z dietką jestem na półmetku I tury TURBO

Awatar Michaszka24
    Michaszka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ryczywół
    Wpisy na blogu
    7

Dziękujemy Wam za głosy
    Teraz jesteśmy chore.. ja już zdrowieje ale córunia nie za bardzo.Jutro jedziemy na kontrole i mam nadzieję,że będzie ok
    Gratulacja dla Martynki!!!!!!!!!! zdrówka dla Was

---------- Wiadomość dodana o 22:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:16 ----------

Cytat Zamieszczone przez kasienka0410 Zobacz posta
    Witam wszystkich
    ja tak tylko na chwileczkę się pochwalić
    pamietacie jak mówiłam, że niedługo mam egzamin na prawo jazdy????????????
    no więc miałam dzisiaj iiii ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!strasznie się cieszę zdałam za pierwszym razem

wpadnę do was później poczytać
    Gratuluje!!!!!!!!!!! ale jesteś zdolna

---------- Wiadomość dodana o 22:20 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:18 ----------

Cytat Zamieszczone przez g_osiek Zobacz posta
    Gratulacje

A wiecie co ja zrobiłam chyba właśnie skończyłam prace magisterską, jutro idę do mojej prani promotor ciekawe co na to powie bo nie byłam u niej od miesiąca

A z dietką jestem na półmetku I tury TURBO
    Ja dopiero na półmetku mojej pracy magisterskiej, zazdroszczę, chciałabym juz mieć koniec powodzenia u pani promotor, oby zaliczyła

Awatar Michaszka24
    Michaszka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ryczywół
    Wpisy na blogu
    7

Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    dzisiaj ostatni dzień dietki ,a jutro z rana ważenie:/ ale jakoś nie łudzę się ,że dużo spadłonie czuję się żebym schudła,wątpie żebym suwak dogoniła po tej turze.ale zobaczymy.a jutro zabieram mojego synka na lody w wafelku w końcu coś dobrego w tym tygodniu na pocieszenie, bo jakoś od poniedziałku same problemy a do tego moja @ przylazła niby dobrze bo woda zejdzie ,ale ... czy my musimy tak cierpieć?
    Powodzenia przy ważeniu, na pewno coś zleciało ja mam ważenie w piątek, ciekawe ile uda mi się suwak przesunać....

---------- Wiadomość dodana o 22:24 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:22 ----------

Cytat Zamieszczone przez Justina21 Zobacz posta
    witam was wszystkich gorąco. bardzo mi sie spodobało to forum można się dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy.Najlepsze jest to że każdy pomaga sobie nawzajem udzielając informacji.Więc ja o nia też prosze, jeśli ktoś ma tą diete odchudzanie na zawołanie to bardzo prosze o wysłanie mi jej na adres [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] też chcę w końcu ją zacząć jak wszyscy.pozdrawiam i dziękuje z góry.
    zajrzyj na 96 stronę wątku, znajdziesz tam dietę do ściągnięcia. My nie możemy ci wysłać bo to karalne

---------- Wiadomość dodana o 22:27 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:24 ----------

jeśli ktoś chętny mi pomóc to proszę o głosiki na zdjęcia wystarczy kliknąć na serduszko w prawym dolnym, rogu
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    wszystkim za głosiki z góry bardzo dziękuje

Idę lulu, powodzenia jutro wszystkim co mają poranne ważenie, zaraz piszcie jak Wam poszło, oby jak największy spadek Słodkich snów
    Ostatnio edytowane przez Michaszka24 ; 14-04-2010 o 22:32

Awatar Gogasz
    Gogasz jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdansk

Kokusia31; Ja jak grzeszyłam do tej pory to na całego ale efekt potem taki że zaczynałam kolejną turę z ponad kilogramową nadwyżką. Tym razem mam zamiar grzeszyć z głową

Z ta moja glowa to roznie bywa , ale nie chce zaprzepascic tych 10-ciu dni, tez bede starala sie robic to z umiarem, ale pomidorowa z makaronem musi byc !!!!

Awatar Olo_Olo
    Olo_Olo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez kokusia31 Zobacz posta
    Olu powodzenia w przygotowaniach i potem na wieczorku panieńskim
    Wieczór za tydzień w sobotę zdam relacje jak było
    Dziewczyny!
    Mam poczucie ogromnego zażenowania w związku z tym co się dzieje w Polsce. Mam mieszane uczucia w związku z pochowkiem Pary Prezydenckiej której należy się największy szacunek i wyciszenie po śmierci. A tu kościół swoją decyją znów podzielił spoleczeństwo nasze. Nie idę bronić tych co protestują przeciwko pochówkowi bo uważam że skoro podjęto już taką decyzję to te prostesty są poprostu nie na miejscu. Obie strony są tu winne w tym sporze. Żenada cały świat na nas patrzy...
    Przepraszam zatą wypowiedz ale musiałam, nie chce dominować tego fora takimi opiniami bo są miejsca gdzie można si ena ten temat wypowiedzieć ale chciałam się z wami podzielić moimi osobistymi przemyśleniami.
    Co do dietki to wczoraj bezgrzesznie dziś prawie same dni białkowe będzie dobrze

Do wesela się zagoi-wszystko!

Awatar Koko999
    Koko999 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Ja ponownie bardzo proszę o głosy na Misię

Właśnie zjadłam śniadanko - ciemną bułkę z twarożkiem.

---------- Wiadomość dodana o 07:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:16 ----------

Cytat Zamieszczone przez Olo_Olo Zobacz posta
    Mam mieszane uczucia w związku z pochowkiem Pary Prezydenckiej której należy się największy szacunek i wyciszenie po śmierci.

Ja uważam, że to przesada, żeby ich pochować na Wawelu. Nie twierdzę, że nie należy im się szacunek, ale stawiać ich na równi z królami Polski... To znaczy, że co, monarchię mamy czy jak? Też drażni mnie mówienie o nich jak o bohaterach, a jak ktokolwiek inny zginie w wypadku to już nie jest bohater. Denerwuje mnie ta sytuacja.

Walczę od 12.2009
    Cel obecny: 85

Moja historia

renia_33 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Myszków

Dziękujemy Wam za głosy
    wielkie gratki za zajęcie 1 miejsca
    Cytat Zamieszczone przez kasienka0410 Zobacz posta
    Witam wszystkich
    ja tak tylko na chwileczkę się pochwalić
    pamietacie jak mówiłam, że niedługo mam egzamin na prawo jazdy????????????
    no więc miałam dzisiaj iiii ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!strasznie się cieszę zdałam za pierwszym razem

wpadnę do was później poczytać
    gratulacje i szerokiej drogi za kółkiem
    dziś ostatni dzień jutro ważenie ale jakoś nie liczę na zbytni spadek,coś nie za bardzo ta turka mi szłato chyba przez tą pogodę taka melancholijna,że często kusiło mnie do złego no i są skutki,może następna pójdzie mi lepiej

---------- Wiadomość dodana o 07:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:27 ----------

Cytat Zamieszczone przez Koko999 Zobacz posta
    Ja ponownie bardzo proszę o głosy na Misię

Właśnie zjadłam śniadanko - ciemną bułkę z twarożkiem.

---------- Wiadomość dodana o 07:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:16 ----------

Ja uważam, że to przesada, żeby ich pochować na Wawelu. Nie twierdzę, że nie należy im się szacunek, ale stawiać ich na równi z królami Polski... To znaczy, że co, monarchię mamy czy jak? Też drażni mnie mówienie o nich jak o bohaterach, a jak ktokolwiek inny zginie w wypadku to już nie jest bohater. Denerwuje mnie ta sytuacja.
    całkowicie się z wami zgadzam,zrobili z tego taką aferę że mnie to wkurza,oczywiście żal że zginęło tyle osób ale dlaczego robić z nich bohaterówprzecież co roku giną ludzie w katastrofach ale z nich się świętych nie robi,a najgorsze jest to że jak Kaczyński jeszcze żył to wiele osób na niego psiaczyło a teraz robią z niego świętego ,nasze społeczeństwo jest strasznie dwulicowe i to mnie najgorzej denerwuje,jeszcze brakuje żeby tym pociągiem wozili trumny po całej Polsce jak po śmierci Lenina,żeby każdy mógł się,pokłonić.I to wszystko za nasze pieniądze,a nie lepiej pomóc biednym niż takie ceregiele wyprawiać

Awatar Ilonta
    Ilonta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    u mnie taki mały bochenek kosztuje 3 zł
    A u mnie jest na wagę i bardzo mi to pasuje, bo jem mało chleba. Zazwyczaj ten w bochenkach mi pleśnieje, a nie lubię chleba z lodówki.

Awatar kokusia31
    kokusia31 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mińsk Mazowiecki

Cytat Zamieszczone przez Olo_Olo Zobacz posta
    Wieczór za tydzień w sobotę zdam relacje jak było
    Dziewczyny!
    Mam poczucie ogromnego zażenowania w związku z tym co się dzieje w Polsce. Mam mieszane uczucia w związku z pochowkiem Pary Prezydenckiej której należy się największy szacunek i wyciszenie po śmierci. A tu kościół swoją decyją znów podzielił spoleczeństwo nasze. Nie idę bronić tych co protestują przeciwko pochówkowi bo uważam że skoro podjęto już taką decyzję to te prostesty są poprostu nie na miejscu. Obie strony są tu winne w tym sporze. Żenada cały świat na nas patrzy...
    Przepraszam zatą wypowiedz ale musiałam, nie chce dominować tego fora takimi opiniami bo są miejsca gdzie można si ena ten temat wypowiedzieć ale chciałam się z wami podzielić moimi osobistymi przemyśleniami.
    Co do dietki to wczoraj bezgrzesznie dziś prawie same dni białkowe będzie dobrze
    Cytat Zamieszczone przez Koko999 Zobacz posta

Wiecie co a ja im nie bronię tego Wawelu. W końcu głowy prawie całego świata zadeklarowały chęć przyjazdu na pogrzeb więc chyba należało wybrać na to jakieś godne miejsce. A prezydent nie umarł ot tak porostu na rybach np tylko bądź co bądź w pracy. Leciał tam żeby reprezentować cały nasz kraj.
    I to nie prawda że na Wawelu spoczywają tylko królowie polscy bo także inni wielcy Polacy. Bardzo mi się wczoraj podobała wypowiedz jednej dziewczyny z tłumu że przecież ci którzy spoczywają na Wawelu nie zawsze byli kryształowi i nie brakuje tam również postaci kontrowersyjnych a jednak pochowani są tam a nie gdzie indziej. Niestety po latach jak nasze dzieci czy wnuki będą się uczyć na historii o tej tragedii to pierwsze nazwisko jakie będzie wymieniane to będzie nazwisko prezydenta bo to przecież osoba najważniejsza w kraju. A to czy będziemy pamiętać pozostałe nazwiska to zależy tylko od nas samych. Bardzo mi się podobały wczoraj słowa premiera podczas powitania trumien z ciałami że naszym obowiązkiem jest o nich wszystkich pamiętać nie tylko dziś czy jutro ale na zawsze.

Wkurza mnie obłuda tych wszystkich protestujących bo jeszcze w sobotę wszyscy mówili tak to mój prezydent zginął a bronią mu miejsca do pochówku.

A już w ogóle wypowiedz Cimoszewicza w sprawie kandydowania na prezydenta jest moim zdaniem w tym czasie nie na miejscu.

---------- Wiadomość dodana o 08:51 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:50 ----------

sorki za wypracowanie ale powiedziałam tylko to co mi od wczoraj leży na sercu

OD MASZKARONA DO LACHONA

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Olo_Olo jesli chodzi o to co się teraz dzieje to rozmawiałam z wieloma ludźmi i wiele osób jest zażenowanych tą całą sytuacją..

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów