Strona 12 z 49 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 14 22 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 487

Wątek: Beliska --- kluskom mówię nie!

Awatar beliska
    beliska jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Odp: Beliska --- kluskom mówię nie!

Dzięki za odwiedziny Omelko, za pocieszenie i pochwałę Aniu i malutki ochrzanik Teresko !
    W weekendzik byłam raczej grzeczna. W sobotę rano waga o dziwo pokazała 88,4 . O dziwo,bo parę godzin potem @ objawiła się w calej swojej okazałości. Upss może nie wypada.
    Ale, ale ... 15 -ego w sobotę minęły 2 miesiące mojej współpracy z p. Dukanem i jego wiernymi orędowniczkami, za co wszystkim bardzo dziekuję . Bo efekty co tu dużo mówić ( pisać) -widać tzw. gołym okiem, a i samopoczucie znacznie lepsze.
    Zrobiam pomiary , potem je tu sobie odnotuję, żeby zostało na potem. Dzisiaj rano waga pokazała 88,8 ale to i tak dobrze bo strasznie mnie suszy i piję wiaderko dziennie.
    Teraz wracam do pracy

CZĘŚĆ II od 26.04.2010r.

Tutaj jestem: Beliska --- kluskom mówię nie! - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    CIĘŻKO JEST LEKKO ŻYĆ...

Awatar ketoza
    ketoza jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdynia

Cytat Zamieszczone przez beliska Zobacz posta
    Dzięki za odwiedziny Omelko, za pocieszenie i pochwałę Aniu i malutki ochrzanik Teresko !
    W weekendzik byłam raczej grzeczna. W sobotę rano waga o dziwo pokazała 88,4 . O dziwo,bo parę godzin potem @ objawiła się w calej swojej okazałości. Upss może nie wypada.
    Ale, ale ... 15 -ego w sobotę minęły 2 miesiące mojej współpracy z p. Dukanem i jego wiernymi orędowniczkami, za co wszystkim bardzo dziekuję . Bo efekty co tu dużo mówić ( pisać) -widać tzw. gołym okiem, a i samopoczucie znacznie lepsze.
    Zrobiam pomiary , potem je tu sobie odnotuję, żeby zostało na potem. Dzisiaj rano waga pokazała 88,8 ale to i tak dobrze bo strasznie mnie suszy i piję wiaderko dziennie.
    Teraz wracam do pracy
    Piękny wynik, dwa miesiące i dwanaście kilo tłuszczu poszłoooooo, to jest 48 kostek smalczyku !!!
    Artykuł, który poleciłaś u mnie na wątku, bardzo ciekawy, Ja interesuję się psychologią trochę i kiedyś słyszałam o tym w ramach uczenia się o empatii i mechanizmach, ale nie wiedziałam że to ma aż tak dalekie konsekwencje i odpowiada za min. szaleństwo pewnych osób na moim wątku... pewnie nie tylko brak pobudzenia neuronów lustrzanych ma w tym swój udział

buźka
    ketoza

Wszystkie moje wypowiedzi są jedynie osobistymi opiniami i mają charakter czysto informacyjny. Nie należy ich traktować jak zaleceń. Nie ponoszę odpowiedzialności za sposób w jaki zostaną odebrane.
    W razie wątpliwości postępuj zgodnie z własnymi przekonaniami, bądź skontaktuj się ze specjalistą.
    MOJA HISTORIA część pierwsza, mnóstwo porad i ciekawostek o odchudzaniu. Polecam

Awatar beliska
    Mieszka w
    Szczecin

Cytat Zamieszczone przez ketoza Zobacz posta

Piękny wynik, dwa miesiące i dwanaście kilo tłuszczu poszłoooooo, to jest 48 kostek smalczyku !!!
    Artykuł, który poleciłaś u mnie na wątku, bardzo ciekawy, Ja interesuję się psychologią trochę i kiedyś słyszałam o tym w ramach uczenia się o empatii i mechanizmach, ale nie wiedziałam że to ma aż tak dalekie konsekwencje i odpowiada za min. szaleństwo pewnych osób na moim wątku... pewnie nie tylko brak pobudzenia neuronów lustrzanych ma w tym swój udział

buźka
    ketoza
    Dzięki Aniu za pochwałę jeszcze raz, chociaż lubię smalec własnej roboty, choć teraz jest szlabanik na wszystkie tego rodzaju frykasy .

A w tej drugiej kwestii ...Tak Aniu musiało być i generalnie boję się agresywnych ludzi , których jednak staram sie odróznić od tzw. choleryków. O ile z tymi drugimi radzę sobie całkiem nieźle to tych drugich unikam jak ognia. I wcale nie jestem jakieś "ciepłe kluchy", ale konfrontacja z agresorem nic nie wnosi- tego już się nauczyłam -ponieważ nie reaguje kompletnie na argumenty.
    Myślę sobie , że gdybyś nawet w tamtej sytuacji wycofala się uznając argumenty( merytorycznych tam za wiele, nota bene nie było wcale ) jakie tam padły, to i tak oberwałabyś tak czy siak.
    Nie "kumam" zresztą dokładnie skąd to się wzieło, ale zdaje się , z tego co zrozumiałam, ktoś na forum ogólnym poprosił o radę i tak się zaczęło?
    Już dziś to jest mało ważne, ale fala agresji , która narastała z posta na post była naprawdę porażająca. Zaskakujący był też zarzut do Ciebie , że własciwie to zmuszasz proteinki do spotkań z Tobą .
    Sorki, ale bardzo chętnie porozmawiałabym z Tobą w tzw. realu i wcale nie przeszkadza mi to , że wiesz o ludzkim ciele więcej niż ja i nie czułabym się wcale zmuszona do takiego kontaktu .
    W ogóle to wygląda jakbym Dukana w Szczecinie stosowała tylko ja.
    A nie sorki , pożyczyłam koleżance z pracy książkę i szykują się z córcią do starcia ze swoim sadełkiem.
    Na zakończenie moje od dawna jedno z ulubionych powiedzonek, może nazbyt dosadne i niezbyt subtelne, ale bardzo niestety życiowe :
    Kto się ch... urodził , ten nigdy skowronkiem nie będzie.

CZĘŚĆ II od 26.04.2010r.

CIĘŻKO JEST LEKKO ŻYĆ...

Awatar maszkuleczka
    maszkuleczka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

IZUNIU..... moje najszczersze gratulacje MA BELLE... Teraz przystępuj do ataku, żeby szybciutko wskczyła siódemeczka po tej ósemce, a z pewnością nowego powerka dostaniesz. Potem to już łatwo przyjdzie 6 i 5.... i aż do upragnionych cyfereczek . Poleciiii... jak wypłata z jednorękiego bandyty . Jeszcze raz gratuluję.... Brawo

PS. To o skowronku po prostu zabójcze... hihihihii.... Muszę zapamiętać
    Ostatnio edytowane przez maszkuleczka ; 18-08-2009 o 10:49
    MASZKULECZKA
    Dieta DUKANA od 03/01/2009: 91,1-70 kg

Tu jestem: MASZKULECZKA na Dukanie
    Tu jestem 2: CHRONODIETA-forum

Awatar beliska
    Mieszka w
    Szczecin

Cytat Zamieszczone przez maszkuleczka Zobacz posta
    IZUNIU..... moje najszczersze gratulacje MA BELLE... Teraz przystępuj do ataku, żeby szybciutko wskczyła siódemeczka po tej ósemce, a z pewnością nowego powerka dostaniesz. Potem to już łatwo przyjdzie 6 i 5.... i aż do upragnionych cyfereczek . Poleciiii... jak wypłata z jednorękiego bandyty . Jeszcze raz gratuluję.... Brawo

PS. To o skowronku po prostu zabójcze... hihihihii.... Muszę zapamiętać
    Dzięki Teresko!
    Będę się bardzo starała ( bo muszę Cię chociaż dogonić) !
    Zaraz zrobię sobie tu małe podsumowanko, bo wczoraj nie zdążyłam.
    A z jednorękiego bandyty jeszcze w życiu nic nie wygrałam.
    Na co dzień hazardem jest : co dziś w pracy się wydarzy ?
    Skowronka też lubię i ciesze się że i Tobie " przypadł do gustu" chi, chi.
    Pozdrawiam

CZĘŚĆ II od 26.04.2010r.

CIĘŻKO JEST LEKKO ŻYĆ...

Awatar maszkuleczka
    maszkuleczka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez beliska Zobacz posta
    Dzięki Teresko!
    Będę się bardzo starała ( bo muszę Cię chociaż dogonić) !
    Zaraz zrobię sobie tu małe podsumowanko, bo wczoraj nie zdążyłam.
    A z jednorękiego bandyty jeszcze w życiu nic nie wygrałam.
    Na co dzień hazardem jest : co dziś w pracy się wydarzy ?
    Skowronka też lubię i ciesze się że i Tobie " przypadł do gustu" chi, chi.
    Pozdrawiam
    IZUŚ.... zawsze kiedyś musi być ten pierwszy raz. Jeśli do tej pory nie wygrywałaś, to z każdym dniem szanse zwiększają się, przynajmniej trzeba w to wierzyć i nie zastanawiać się za bardzo nad prawdopodobieństwem.
    Ja tam jestem cierpliwa i poczekam na Ciebie, bo wiem, że mnie dogonisz.... lalalalala...
    Widzę, że co jak co, ale nuda Ci w pracy nie grozi.... hahahaha..... Jakoś dziwnie to mi coś przypomina...
    MASZKULECZKA
    Dieta DUKANA od 03/01/2009: 91,1-70 kg

Tu jestem: MASZKULECZKA na Dukanie
    Tu jestem 2: CHRONODIETA-forum

Awatar beliska
    Mieszka w
    Szczecin

Cytat Zamieszczone przez maszkuleczka Zobacz posta
    IZUŚ.... zawsze kiedyś musi być ten pierwszy raz. Jeśli do tej pory nie wygrywałaś, to z każdym dniem szanse zwiększają się, przynajmniej trzeba w to wierzyć i nie zastanawiać się za bardzo nad prawdopodobieństwem.
    Ja tam jestem cierpliwa i poczekam na Ciebie, bo wiem, że mnie dogonisz.... lalalalala...
    Widzę, że co jak co, ale nuda Ci w pracy nie grozi.... hahahaha..... Jakoś dziwnie to mi coś przypomina...
    Dobrze, to pogram w totka, boję sie , że bandyta strasznie bymnie wciągnął .
    I dziękuje, że chcesz na mnie poczekać, ale aż tak bardzo się mną nie przejmuj . Już za to , że Twoje doświadczenia ( i efekty)w dietowaniu tak mnie zainspirowały , że w ogóle spróbowałam będę Ci wdzięczna do końca życia, i piszę to bez mrużenia oka. O stawach -wdzięcznych-ledwie wspomnę.
    A praca, dobrze , że jest , ale chiałabym mieć kiedyś coś swojego małego. Nie chcę byc milionerką, ale chcialabym ,żeby na starość nikt mi nie mówił, że guzik wiem i mam się nie odzywać tylko pokornie robic co mi każą.
    A na koniec obrywać za to , że zrobiłam co mi kazali, choć mówiłam, że tak jest nieprawidłowo, niezgodnie z pzrepisami, normami i czymś tam jeszcze i pierwsza lepsza kontrola to wykaże . szkodaa gadać....

Ale chudnę i pozdrawiam

CZĘŚĆ II od 26.04.2010r.

CIĘŻKO JEST LEKKO ŻYĆ...

Awatar beliska
    Mieszka w
    Szczecin

Teraz podsumowanie z niedzieli!
    Dokładnie 2 miesiące trwania diety!
    Waga 88,6 kg w tym jest 33,5% tłuszczu
    pas 97 ( było miesiąc temu 102)
    biodra 108 (110)
    biust 108 (109)
    pod biustem 95 ( 97)
    udka 65 ( 66)
    łydka l. 42 ( 44) i p. 41 ( 44)
    ramię l 34 (36 ) i p. 35 ( 36)
    A i jeszcze zmierzyłam szyję jest 39 cm , a było 40.

Dzisiaj waga pokazała 88,4 tak jak w sobotę , potem w niedzielę i wczoraj było trochę więcej , ale @ ... to sobie przesunęłam suwaczek .

CZĘŚĆ II od 26.04.2010r.

CIĘŻKO JEST LEKKO ŻYĆ...

Awatar nanami5
    nanami5 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Tychy

Witam serdecznie.

Wpadłam się przywitać, no i oczywiście pogratulować wyników.

Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam.

Awatar Chesia
    Chesia jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szczecin

To ja Ania

Strona 12 z 49 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 14 22 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów