Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Biust. Czy mi schudnie ?? pomóżcie.

kizia156 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Toruń

Domyślnie Odp: Biust. Czy mi schudnie ?? pomóżcie.

Co do woreczkow z piersi: Macie jakis pomysl procz wcierania kremow na jedrnosc jak gubiac kilogramy zachowac ładny biust? Juz troszke schudlam i piersi oczywiscie tez mi troche zmalaly ale nie wiem co zrobic zeby w dalszych etapach odchudzania poprostu nie zrobił sie "pusty" brzydki...

Mil4gr0s jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

no w sumie też sie dołącze do pytania, chociaż jakoś nie mooge uwierzyć w to ,ze mój biust będzie kiedyś choć troche mniejszy

kizia156 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Toruń

Piers to tak naprawde woreczek z tluszczem i gdy chudniesz organizm tak jakby broniac sie wykorzystuje energie- tluszcz z miejsc w ktorych jest go najwiecej no a tak sie sklada ze tam nam sie najwiecej odklada dlatego tez piersi chudna zwykle jako pierwsze a pozniej reszta ciala Tyle wiem od kolezanki studiujacej medycyne, ale teraz martwie sie o ich jedrnosc gdy z nich ten tluszczyk zejdzie

Awatar trzykolory
    trzykolory jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

ja po schudnięciu 9 kg. w zeszłym roku zmieściłam się w stanik z 8 klasy podstawówki. Po prostu nie mam pytań.

anniaa jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Świdnica

Ja jak troche schudne to pierwsze co to biust mi spada, a żeby jeszcze miało z czego.. eh

Awatar Leonka36
    Leonka36 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Schudnie Ci ale tak jak dziewczyny piszą, trzeba bardzo sie starać żeby nie zwiotczał. Wcierać, masować, dobry stanik i oczywiście ćwiczena.. Ja schudłam 15 kg biust mi sporo zmalał, teraz mam 95 w biuście, noszę miseczkę D. Pływam żeby był kształtny.

nancy171119 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Lubin

Jesli to prawda co piszecie, ze biust zmniejsza sie podczasz chudniecia to dalyscie mi wielka nadzieje do powrotu do normalnego zycia. Mam 17 lat i od 1,5 roku mecze sie z rozm. D. Przez D. odechciewa mi sie zyc!. Prawie ciagle mam zly humor. Kiedyś z chceia biegalam, grlam w pilke(noga,kosz)a teraz?!?! nic nawet nie chce mi sie wychodzic z domu Chodzac na treningi karate zakladam na biustonosz sportowy top i obcisla bluzke zeby chociaz troche wygladaly na mniejsze i zeby mi nie przeszkadzaly w cwiczeniach. A na to jeszcze luznt t-shirt w minione wakacje kupilam sobie stroj kąpielowy i nosilam tylko przez 2-3 miesiace. Teraz jest juz na mnie (gora) zamala.....

annturx jest nieaktywny Nowy na forum

Mam takie pytanie: nie odchudzalam sie ale troche schudłam, głownie w biuscie niestety
    (stres i takie tam... )
    Jesli znowu przytyje to "przybiore" w biuscie - czy jest mozliwosc ze w innych partiach ciala a biust zostanie juz taki... ?? ...

walmal jest nieaktywny Nowy na forum

No właśnie sama mam taki problem. Mianowicie bardzo schudłam i jak wcześniej mialam spory biust to jak zrzuciłam wagę to poleciały mi rownież piersi. No i chciałabym je trochę powiekszyć. Wiem, ze na pewno nie uda mi sie ich powiekszyć do rozmiaru wcześniej ale jakby chociaż trochę się dało to byłoby ogolnie super. No i tak się zastanawiam czy jak wezmę tabletki to czy będzie powiekszenie? A jesli je odstawię? To czy przypadkiem biust nie wróci do poprzedniego rozmiaru? No bo kiedyś stosowałam krem na cellulit i dopóki go używałam to było spoko ale jak go odstawiłam to cellulit wrócił.

jagna344 jest nieaktywny Nowy na forum

Brałam tabletki - powiekszyły go jeden rozmiar. Po powiekszeniu tabletkami staram się regularnie masowac biust za pomocą serum. Ponoc to równiez dużo daje. Polecam spróbować. Efekt nie jest taki jak przy operacji, nie ma tutaj co obiecywać sobie cudów ale mi pasuje bo nie chciałam iść pod nóż.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni