Strona 13 z 14 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 132

Wątek: Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też :)

Awatar MinnieMin
    MinnieMin jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Tarnów

Domyślnie Odp: Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też

Tutaj nadal cisza...
    W sobote weszlam na wage i sie zalamalam bo nic nie drgnelo w dol w recz przeciwnie- w gore o 1 kg!
    I tego nie rozumiem bo staralam sie caly czas trzymac diete a tu taka "niespodzianka"
    Juz czasami mysle sobie ze ja chyba nigdy nie schudne. Ale jak patrze na swoje grubasne nogi to dalabym wszystko zeby sie tych centymetrow pozbyc ehhh...

Linkinka_Becia Guest

Domyślnie Odp: Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też

Minnie a ta waga to nie przez okres? może wody dużo piłaś? różnie to bywa, nie przejmuj się

Awatar MinnieMin
    MinnieMin jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Tarnów

To fakt pilam duzo wody przez te upaly, nawet na jedzenie nie mialam ochoty tylko wiecej pilam. To moze faktycznie dlatego.

Awatar Lily19
    Lily19 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Białystok

Daaaaaawno dawno tu nie zalądałam. Nie wiem czy ktoś jeszcze tu zajrzy czy nie ale mogę się pochwalić, nie zawaliłam a cały czas się jakoś trzymałam i ważę teraz 65.8 Muszę powiedzieć, żę jestem z siebie dumna bo tak drastycznie schudłam już dość dawno i szczerze to się bardzo bałam, że waga mi wróci. No i i mój cel, czyli 65 kg chyba mnie tak ostatecznie nie zadowoli więc mam nadzieję, że uda mi się jeszcze schudnąć

Awatar elutka24
    elutka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Durham
    Wpisy na blogu
    13

Smile Odp: Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też

Lilly zdradz nam prosze tajemnice jak udalo Ciu sie dojsc do celu,a przede wszystkim udalo Ci sie utrzymac wage??

Linkinka_Becia Guest

Cytat Zamieszczone przez Lily19 Zobacz posta
    Daaaaaawno dawno tu nie zalądałam. Nie wiem czy ktoś jeszcze tu zajrzy czy nie ale mogę się pochwalić, nie zawaliłam a cały czas się jakoś trzymałam i ważę teraz 65.8 Muszę powiedzieć, żę jestem z siebie dumna bo tak drastycznie schudłam już dość dawno i szczerze to się bardzo bałam, że waga mi wróci. No i i mój cel, czyli 65 kg chyba mnie tak ostatecznie nie zadowoli więc mam nadzieję, że uda mi się jeszcze schudnąć
    heeeeeeeeeeej . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . .. . . .. . .

Awatar Lily19
    Mieszka w
    Białystok

Hmmmm sama nie wiem jak mi się to udało Przede wszystkim chyba silna motywcja. Nie powiem zebym czasem nie pozwalala sobie na male co nieco. No ale po prostu pilnuję się, żeby nie przesadzac i jakos ta waga się utrzymała :P Teraz ciepło będzie więc dojdzie rower i częstsze spacerki

Becia a co u Ciebie?

Awatar elutka24
    elutka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Durham
    Wpisy na blogu
    13

Talking Odp: Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też

Lily w takim razie jestes jedna z nielicznych ktory sie udalo! Bo nie sztuka jest zgubic kg,ale sztuka nie miec jojo
    Gratuluje z calego serca i zycze dalszych sukcesow!!!

Linkinka_Becia Guest

Cytat Zamieszczone przez Lily19 Zobacz posta
    Becia a co u Ciebie?
    u mnie jak widać na suwaczku ciężko

Awatar Lily19
    Mieszka w
    Białystok

Dziękuję elutka mam nadzieję, że już mi ta waga nigdy nie wróci. A wiecie, przy robieniu porządków znalazłam stare spodnie. straszna satysfakcja jak się je nałoży

Oj Becia wierzę, że to się zmieni

Strona 13 z 14 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów