Ja dziewczynki zapisalam się na siłownie 3 razy w tygodniu![]()
będę miala ułożony trening![]()
Ja dziewczynki zapisalam się na siłownie 3 razy w tygodniu![]()
będę miala ułożony trening![]()
Cześć
Dawno mnie nie byo ale nie zapomniałam o Was :P Zajrzę wieczorkiem![]()
JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW
rano zjadłam płatki kakaowe, ale tylko troche potem zjadłam 2 jajka i z 6 kiełbasek i 2 mandarynki 2 kawy. Dużo latania mam dziś i przez najbliższe 2 dni syna urodziny a biedak sie rozchorował. Jeszcze dziś zjem coś lekkiego i napije się troszkę więcej czegoś![]()
Witam a ja już mam limit dietowy przekroczony i koniec z wieczornym memłaniem buzią
Podjadłam za dużo jak przyszłam wygłodzona do domu![]()
margA JA coś też dzisiaj słabo z ruchem tylko 30 min rowerkowania i o 200 kcal za dużo też dziś pojadłam, i zmęczenie całotygodniowe daje mi się dzisiaj we znaki oby jutro był lepszy dzień![]()
Marga masz kopala...mam nadzieje, ze pomogło? Prosze wziac doope w troki i być grzeczną
Bendzi mzoę to tez jest trochę spowodowane tym, ze ostatnio moze zbyt mocno się forsowałaś, dobrze jest ćwiczyć, ale lepiej nie przesadzać , a poza tym nie jadłas kolacji i organizm odreagowała teraz.
U mnie ok, dieta ok, było też 30 min steperka, na wadze trochę mniej więc jestem zadowolona.
Właśnie odtransporowałam dzieci na ferie i została chata wolna!!! Mąż na desce ja bólem łba z łóżku - kiedy to się skończy?! Dietka super, bez wpadziochów żadych. Jestem z siebie bardzo dumna... Bardzo, bardzoCzekam na moc aspiryny i może co poćwiczę wkońcu jak katar pozwoli.
[rul=http://straznik.dieta.pl/][/url]
Witajcie kochane...zapraszam na poranną kawkę..
Przepraszam was że ostatnio was zaniedbałam ale mam troche problemów i nawet pisać mi się nie chce..;(...
ale co tam..
Najważniejsze że widze ze robi się fajna grupa..
MADZIULEK zachęcam do częstrzego wpadania do nas i pisania.....mile widziane wszystkie przejawy aktywacji na fo..
I mówię to do wszystkich dziewczynek...kochane udzielajmy się bo wtedy na naszym topicu zrobi się bardziej domowo..
A zatem JUTRO" SĄDNY DZIEŃ"........hehe
PODAJEMY OBECNĄ WAGĘ ORAZ WAGĘ KTÓRĄ CHCEMY OSIĄGNĄĆ ZA 9 TYGODNI....ŻYCZĘ KAŻDEJ POWODZENIA..
BUZIAM MONA..![]()