Strona 142 z 282 PierwszyPierwszy ... 42 92 132 140 141 142 143 144 152 192 242 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,411 do 1,420 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Neska Ty to chyba cały dzień na pełnych obrotach miłych wakacjii
    Mamma no nie wiem czy faktycznie mogłam spalić jeszcze raz tyle kcal co Ty, byłam dłużej na spacerze ale się zatrzymywałam też, czy to chwilę na ławeczce, czy jakieś pićku hehe..
    Molly to z reguły tak jest z tym snem, kiedy można pospać to się nie da. Ja za to dziś pospalam, przed 9 my wstali..

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Myślę że moja waga to efekt all inclusive i lodówki która mrozi a nie chłodzi. Przez to nie jem np sałatki do pracy bo nie mam jej w lodówce i innych zdrowych rzeczy. Jem co mi mąż ugotuje albo ostatnio zjemy na mieście. No i mało ruchu przez ten ból. Ale wczoraj poszliśmy na tańce ze znajomymi. Zespół kubański grał była impreza otwarta bez biletów było super. I nic mnie nie bolało a 1.5 godziny tańczyłam. Może alkohol to sprawił nie wiem
    Potem było chodzenie po knajpach ale byłam dzielna zupa rybna i focacia. Po razie pierwszy w zyciu na Mazurach jadłam zupę rybną i było super.

A ta impreza mega starsi ludzie 70 i młodzi wszyscy razem się bawili. Najpierw pokaz salsy potem nauka kroków a potem tańce dowolne. Niektórzy staruszkowie to sami przyszli i tańczyli. Ale było też dużo młodych i z dziećmi. Extra.
    Dzisiaj tylko kanapki i mnóstwo pracy bo dostałam ogórki robie w curry dla męża obiad dla córki bo ja jadę po młodsza do siostry i mnóstwo aronii do umycia i zamrożenia. Powinnam posprzątać ale nie mam już czasu. Mąż wczoraj wstępnie posprzatał.
    Teraz mam mega intensywny czas w pracy więc nie mam sił i czasu nawet na pilates ale od października bo będę już obrobiona obiecuję sobie zaplanować z domownikami 2 razy w tygodniu cwiczenia. Mam kartę z firmy za 50 zł i kluby pod nosem. Moje dzieci ćwiczą mąż gra w piłkę a ja nic. A kiedyś byłam mega wysportowana.

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Anatab a mierzysz się czasem? Ile masz w udach, jeśli mogę zapytać. O mierzyłam dziś talię brzuch i uda. Bez szału. Ale chyba dużo wyszło w udzie. 56 cm. Sama nie wiem ale to chyba za dużo. Brzuch i talia o comment. Figura jabłka i wszystko w temacie.

Ja tak z ciekawości zmierzyłam się na udzie i mam 63. Ale jestem wyższa..

MamaMai jak myślisz że masz szerokie uda to mnie nie widziałaś mam 62 właśnie się zmierzyłam. Tylko ja mam naprawdę szerokie uda. 112 mam w udach razem i to moje najszersze miejsce. Jutro na czczo się zmierze w brzuchu i talii. Dzisiaj jestem z siebie zadowolona. Zamiast kolacji zjadłam warzywa. Jutro się też zważę jeszcze raz.

No to ja w talii mam 84 cm, a na brzuchu 89. Liczę że chociaż dzięki ćwiczeniom w talii spadnie no i w udach, jeśli pochodzę na kijkach. Odnośnie brzucha na nic wielkiego nie liczę.

Słuchajcie trzymam się od trzech dni nie chodzi mi tu o dietę, ale nie podjadam żadnych zbędnych rzeczy, jem standardowe posiłki. Dziś kawałek sernika bo byliśmy na obiedzie u teściów i to tyle.. I pomimo okresu czuje się lżej.
    Molly jak miałaś te bóle brzucha to Ci pisałam o siemieniu lnianym i sama to wtedy wyszperałam z końca półki i od tamtej pory piłam codziennie rano. Weszło mi już to w nawyk i kilka dni temu się skończyło i jakoś mi tego brakuje. Muszę jutro kupić znów, mam takie wrażenie, że jest po tym dużo lepsza przemiana materii..

Dzisiaj miałam w miarę dobry dzień jeżeli chodzi o jedzenie nie podjadałam. Obwodów nie mierzyłam bo wieczorem zjadłam na kolację surowe ogórki i borówki i mam wzdety brzuch. Udało mi się godzinę pojeździć rowerem i nic mnie nie boli.

Kropcia super, gratuluję tym bardziej że w weekend trudniej trzymać dietę, bynajmniej ja tak mam. No właśnie....Od piątku wpada u mnie czekolada i inne zakazane rzeczy. Muszę się wziąć w garść bo mimo spalanych kalorii przy takim jedzeniu postępów nie zrobię. Anata cieszę się że po rowerku nic ci nie dolega. Miłego wieczoru.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów