Strona 272 z 282 PierwszyPierwszy ... 172 222 262 270 271 272 273 274 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,711 do 2,720 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Molly, a znasz to?ślady na piasku
    We śnie szedłem brzegiem morza z Panem
    oglądając na ekranie nieba całą przeszłość mego życia.
    Po każdym z minionych dni zostawały na piasku
    dwa ślady mój i Pana.
    Czasem jednak widziałem tylko jeden ślad
    odciśnięty w najcięższych dniach mego życia.
    I rzekłem:
    “Panie postanowiłem iść zawsze z Tobą
    przyrzekłeś być zawsze ze mną;
    czemu zatem zostawiłeś mnie samego
    wtedy, gdy mi było tak ciężko?”
    Odrzekł Pan:
    “Wiesz synu, że Cię kocham
    i nigdy Cię nie opuściłem.
    W te dni, gdy widziałeś jeden tylko ślad
    ja niosłem Ciebie na moich ramionach.

Wierzę że tak jest z Toba. Myślę że mimo trudnych momentów z pomocą Bożą doszłaś do tego etapu w życiu,do tych decyzji, żeby otworzyć się na ludzi. W gruncie rzeczy nawet nie wiesz jak jesteś silna, to ty pokonałas tak duzo trudnych momentow w swoim życiu,mnóstwo natrętnych okropnych myśli i walczysz dalej. Uwierz że dasz radę i dla Ciebie przyjdą dobre zmiany w życiu
    Molly8 lubi to.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez MammaMai Zobacz posta
    Molly, a znasz to?ślady na piasku
    We śnie szedłem brzegiem morza z Panem
    oglądając na ekranie nieba całą przeszłość mego życia.
    Po każdym z minionych dni zostawały na piasku
    dwa ślady mój i Pana.
    Czasem jednak widziałem tylko jeden ślad
    odciśnięty w najcięższych dniach mego życia.
    I rzekłem:
    “Panie postanowiłem iść zawsze z Tobą
    przyrzekłeś być zawsze ze mną;
    czemu zatem zostawiłeś mnie samego
    wtedy, gdy mi było tak ciężko?”
    Odrzekł Pan:
    “Wiesz synu, że Cię kocham
    i nigdy Cię nie opuściłem.
    W te dni, gdy widziałeś jeden tylko ślad
    ja niosłem Ciebie na moich ramionach.

Wierzę że tak jest z Toba. Myślę że mimo trudnych momentów z pomocą Bożą doszłaś do tego etapu w życiu,do tych decyzji, żeby otworzyć się na ludzi. W gruncie rzeczy nawet nie wiesz jak jesteś silna, to ty pokonałas tak duzo trudnych momentow w swoim życiu,mnóstwo natrętnych okropnych myśli i walczysz dalej. Uwierz że dasz radę i dla Ciebie przyjdą dobre zmiany w życiu
    Piękne.
    Dziękuję. I dziękuje za miłe słowa

Awatar Molly8

Molly masz racje nic nie musisz zmieniać. Jest super. Masz w sobie coś intrygującego. Przede wszystkim masz cudne oczy, spojrzenie. Przyciągasz "trudnych typów" właśnie tymi oczami. Wierzą ci, ufają, lecz nie doceniaja a jak zapanują to niszczą i dominują. Problem raczej tkwi w osobowości, nie, źle powiedziałam, w braku własnej wartości WYŁĄCZNIE!!!!! Popracuj nad tym, uwierz w siebie, oczywiście miej instynkt samozachowawczy w relacjach z facetami ale też daj się im poznać taka jaka jesteś. A jak trafisz na tego jedynego to myślę że przelamuesz swoją aseksualność. Próbuj do skutku. I pracuj nad głową, nad złymi myślami, niepotrzebnymi lękami, kompleksami i czarnowidztwem.
    Dziękuje.
    Tak bede walczyć dalej

Awatar Molly8

Molly, zjadłam ciacho,dwa duże kawałki,ale też zjadłam pół śniadania żeby trochę zbić kalorie. Niewielka to pocieszna bo lepiej było nie jeść ciacha a zjeść śniadanie ale co zrobić wszyscy dookoła jedli,nawet koleżanka która przez miesiąc była na mega restrykcyjnej diecie
    ja też wczoraj zjadlam w pracy kawałek domowego ciasta

Awatar Molly8

Molly masz racje nic nie musisz zmieniać. Jest super. Masz w sobie coś intrygującego. Przede wszystkim masz cudne oczy, spojrzenie. Przyciągasz "trudnych typów" właśnie tymi oczami. Wierzą ci, ufają, lecz nie doceniaja a jak zapanują to niszczą i dominują. Problem raczej tkwi w osobowości, nie, źle powiedziałam, w braku własnej wartości WYŁĄCZNIE!!!!! Popracuj nad tym, uwierz w siebie, oczywiście miej instynkt samozachowawczy w relacjach z facetami ale też daj się im poznać taka jaka jesteś. A jak trafisz na tego jedynego to myślę że przelamuesz swoją aseksualność. Próbuj do skutku. I pracuj nad głową, nad złymi myślami, niepotrzebnymi lękami, kompleksami i czarnowidztwem.
    MammaMai,to niesamowite ze zobaczylas mnie na zdjeciu i wiedzialas to wszystko co napisalaś..

Molly nie mów że ważysz 53 kg?

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Hej dziewczyny
    Jak tam dieta ? Bo u mnie bardzo ciężko. Niby w ruchu jestem cały czas bo taka mam pracę ale co z tego jak daje sobie pozwolenie na jedzenie więcej bo przecież się ruszam. Takie błędne koło a wieczory są najgorsze.
    Molly ale super wyglądasz i wagi też zazdroszczę. Sama taka miałam ale to już przeszłość,bardzo szybko mi niestety wracają kg. Szkoda że w drugą stronę tak szybko nie jest. Miłego dnia

Awatar Molly8

MammaMai-nie, ważę 54,5 kg.

Neskaa- dziękuje
    A z dietą średnio ale zjadłam coś nieświeżego i zle sie czuje problemy żoładkowe

Molly nie nie nie!!! Znowu to robisz. Zakładasz już na starcie że wszyscy faceci są beee a ty na pewno nie poznasz nikogo. Skąd to wiesz? Skąd takie podejście?

Zamykasz się Molly na poznawanie facetów. Masz swoją strefę komfortu i nie chcesz z niej wyjść. Ja to rozumiem, że nicbrew swojej naturze. Ale żebyś była pewna tego, że za jakiej 10-15 lat po prostu nie będziesz tego żałować

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów