Strona 59 z 282 PierwszyPierwszy ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 581 do 590 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Scarlett0405 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Dziewczyny, powiem wam ze nie jestescie Same..U mnie to Samo..waga szybuje szybko w Gore,Ale zeby to potem spalic, to trzeba sie nameczyc.. :/ Jak sie mialo 27 lat, to wystarczylo dwa dni jesc mniej i juz efekty byly na wadze..a teraz ?
    A propo buraka, wczoraj cwiczylam zaledwie 35 minut, a buraczek ze mnie byl straszny

Scarlett0405 jest nieaktywny Nowy na forum

No nie wierze, Tyle sie rozpisalam i wszystko Mi skasowalo..:/
    Mamamai dzis sie zwazylam, Waze 64 kg..Ale okazalo sie, ze zgubilam troche % tluszczyku..jak Bede wazyc 59 to juz bedzie sukces.mam prawie 40 na karku i widze, ze schudnac jest teraz o wiele ciezej niz kiedys.zaczelam w tamtym tygodniu cwiczyc..30 minut cwiczen a ja czuje, jakbym miala 90 lat..kondycja zerowa, miesni malo

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Scarlett0405 Zobacz posta
    Mamamai dzis sie zwazylam, Waze 64 kg..Ale okazalo sie, ze zgubilam troche % tluszczyku..jak Bede wazyc 59 to juz bedzie sukces.mam prawie 40 na karku i widze, ze schudnac jest teraz o wiele ciezej niz kiedys.zaczelam w tamtym tygodniu cwiczyc..30 minut cwiczen a ja czuje, jakbym miala 90 lat..kondycja zerowa, miesni malo
    Scarlett a ile masz cm wzrostu?

Zielonomijest jest nieaktywny Znany na forum

Hej laski, cieszę się bardzo 0.8 kg za mną przez tydzień. Waga na dziś 72.5kg. Przycisne się jeszcze może do jutra jeszcze spadnie. A jak nie to w następnym tygodniu jadę z tematem. Dalej jestem średnio zadowolona z sylwetki, no ale trzeba ciężko pracować, bo samo się nic nie zrobi

Cytat Zamieszczone przez Scarlett0405 Zobacz posta
    Jeśli z telefonu dodaje emotikony lub daje enter to też mi ucina wiadomości. Zawsze daje opcje zaawansowane, bo szybką odpowiedź też mi czasem ucina. Nie wiem, czy to kwestia telefonu czy czegoś innego

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Zielonomijest Zobacz posta
    Hej laski, cieszę się bardzo 0.8 kg za mną przez tydzień. Waga na dziś 72.5kg. Przycisne się jeszcze może do jutra jeszcze spadnie. A jak nie to w następnym tygodniu jadę z tematem. Dalej jestem średnio zadowolona z sylwetki, no ale trzeba ciężko pracować, bo samo się nic nie zrobi
    No to ładnie pojechałaś z tematem. Gratulaski. Tez tak chcę, tyle ze ja więcej gadam niz robię.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Hejka
    ja się jutro zważe ok? bo dziś wyleciało mi to z głowy, całkiem zapomniałam.
    Co do ciuchów chcemy sie czuć dobrze, pewnie, wygodnie a ja się czuję tak w szerszych bluzkach nie obcisłych.
    Dziś u mnie 12 st to zakładam białą bluzę z kapturem luzną będę sie za tunikami rozglądała

Gratulacje super ze tak waga spadła Zielonomijest
    wszystkim gratulacje.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Ostatnio w piątki wydaje mi się że jest sobota zebym nie zapomniała iść do pracy

Dziękuję dziewczyny, baaaardzo. Cieszę się, że tutaj z Wami dziele się swoimi zmaganiami i rozterkami z tym związanymi. To była dobra decyzja. Pisząc tu muszę się przyznać sama przed sobą i przed Wami jak jest.

A co do Was laski to ja nawet jeszcze nie marze o tym, żeby mieć taką wagę jak Wy. Pamiętam jak schodziłam z 90kg to też dobrze szło potem było już ciężej. Teraz z 77 kg też jako tako idzie. A schodzić z 60 kg to jest z pewnością nie lada wyzwanie.

Strona 59 z 282 PierwszyPierwszy ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów