Strona 152 z 2318 PierwszyPierwszy ... 52 102 142 150 151 152 153 154 162 202 252 652 1152 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,511 do 1,520 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

lola_ch jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    a ile Ci wyszlo w tescie Dukana?
    moze juz o to pytalam i pewnie odpowiadalas, ale nie pamietam, sorki...
    po ciazy i z wiekiem zawsze trzeba ciut doliczyc
    a to co Ci wystawalo, to obojczyki chyba masz na mysli
    Nie, chyba nuie pisałam - w teście mi wyszło 60, ale marzy mi się 5 z przodu Ale jak dojdę do 60 to przechodzę na III - może tam mi spadnie jak Arkowi A to chodziło o obojczyki, fakt

Który to już raz? Nieważne - ważne że z wami

arkadiusz_ar Guest

Witam
    jestem po pracy
    wracając do domu, zrobilem zakupy, potrzebne na wyjazd
    bo cos u tych madziarów, trzeba jeść na basenach
    tylko teraz pozostaje upitracis i gotowe

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    Wlasnie sie dowiedzialam, ze na allegro mozna kupic jedzenie dukanowe... wiedzialyscie o tym..?
    pierogi (15 szt. za 12 zl), kluseczki otrebowe, krokiety... ale czad! czyli juz sie ktos zajal marketingiem cateringiem, hehe
    wiadomo od dawna
    pierogi robi nawet ktos udzielający sie na tym forum

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    A mam jeszcze pytanko natury technicznej...jak wy to robicie, że cytujecie kilka osób w jednym poście?
    pierwszy znaczek za slowem cytuj

Kasiek68 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    Kasiek - no brzdąc jest śliczny...na tym zdjęciu z wakacji z rękami w kieszeniach - rewelacja
    dzięki, a twoja malutka urocza
    z Dukanem od 18.01.2010 (-24 kg) IV faza od 11.03.2011
    Nie pozwólmy by nasze nowe ubrania stały się za ciasne!!!!

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez arkadiusz_ar Zobacz posta
    Witam
    jestem po pracy
    wracając do domu, zrobilem zakupy, potrzebne na wyjazd
    bo cos u tych madziarów, trzeba jeść na basenach
    tylko teraz pozostaje upitracis i gotowe

wiadomo od dawna
    pierogi robi nawet ktos udzielający sie na tym forum

pierwszy znaczek za slowem cytuj
    nawet wiem, kto

choc ja nie mam troszke zaufania do takich rzeczy zrobionych przez innych... jakim cudem ciasto na 10 sztuk pierogow odpowiada 3-em lyzkom otrab... zmielone 3 lyzki otrab to troche malo maki jak na 10 sztuk... chyba, ze to sa te najmniejsze pierozki z najmniejszej foremki wtedy sie nawet nie oplaca zamawiac za taka kase, tylko zrobic samemu... taniej i pewnosc, co tam jest...

a jesli chodzi o cytowanie wielu postow roznych osob naraz, to trzeba uzyc opcji obok tego "cytuj" - "cytuj wiele" - to taki znaczek dwoch karteczek... jak sie go zaznaczy, robi sie czerwony i mozna isc dalej czytac inne posty, zaznaczac kolejne...
    a jak juz chce sie pisac odpowiedz, to klika sie przy ostatnim cytowanym poscie opcje "cytuj" lub na dole po prostu "odpowiedz" i w oknie odpowiedzi otwieraja sie wszystkie zaznaczone wczesniej posty,
    komentarze mozna wpisywac pomiedzy te posty, pamietajac, by nie pisac w ich tresci - granice sa zaznaczone nawiasem kwadratowym i komenda QUOTE

---------- Wiadomość dodana o 14:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:26 ----------

Czy ja dobrze widzialam?? Mamy az 70 gosci na watku?

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

no toscie naprodukowaly jak mnie nie bylo!!!
    a ja znowu -600gr dzisiaj!!!! tak to lubie...
    Arku gratulacje, naprawde super wyczyn!!!
    urodzinki mam w sobote i bede grzeszyc alkoholowo, ciekawe ile za to zaplace...
    moze dzis bede miala wreszcie troche czasu poogladac te wasze fotki???
    mi tez zawsze obojczyki wystaja, nawet teraz jak waze prawie 80kg hihi, ale poza tym...
    Jolu (chyba juz tak moge mowic do mamuni?) czy juz nas adoptowalas?
    co by tu jeszcze....aaa!!! nareszcie dzis znowu warzywka!!! musze cos pomyslec na obiad chociaz niewiem kiedy to bedzie bo niedawno sie zwleklam z wyra i nawet nie mysle o jedzeniu, a jeszcze trzeba na jakies zakupy wyskoczyc, a dziecko jak pracuje zaniedbane straszliwie i caly dzien prawie w pizamie chodzi!!!!!!!!! no ale trudno, dwa dni w tygodniu niech sobie chodzi, inaczej sie nie da... teraz nie ma przedszkola to chociaz nie musze koniecznie wstawac tak wczesnie...
    no to chyba tyle na razie, pewnie wieczorkiem bedzie wiecej czasu...

Awatar Winners
    Winners jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mississauga

Hi.
    Znow klikam ze szkoly. Nie powiem, zebym sie przemeczala
    U mnie zastoju ciag dalszy.
    Wielkie gratki wszystkim spadeczkow Arek a Ty stawiaj cos za 30kg Taki wynik, to brzmi dumnie
    Jolu przemyslalam sprawe, ze Ty przeciez za mloda na to by mnie adoptowac. Siut

---------- Wiadomość dodana o 09:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:38 ----------

Ola ogladnelam zdjecia i ja mysle, ze wygladasz juz super, ale jeszcze pare kilo i bedziesz laska nie z tej ziemi. A ile przytylas w ciazy? Brzuszek mialas wiekszy niz ja z 2. Wyobrazam sobie jak Cie ludzie chwala
    Wlasnie zapomnialam sie wam pozalic, ze spotkalam dobra znajoma po kilku miesiacach i ....... czekalam na komplement, ze schudlam, a ona ani slowem. Zepsula mi humor

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

no wlasnie!!! mnie tez to nerwi strasznie!!! jak maja powiedziec ze przytylas to sie nie krepuja a tak to ani sloweczkiem!!! a jeszcze nie daj boze jak cos to spytaja niepewnie " a ty chora nie jestes???" !!!!!
    ale ja im jeszcze pokaze!!!! moja psiapsiola ktora mi bardzo kibicuje mowi ze to z zazdrosci .... i chyba ma racje!!!

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez Winners Zobacz posta
    Hi.
    Znow klikam ze szkoly. Nie powiem, zebym sie przemeczala
    U mnie zastoju ciag dalszy.
    Wielkie gratki wszystkim spadeczkow Arek a Ty stawiaj cos za 30kg Taki wynik, to brzmi dumnie
    Jolu przemyslalam sprawe, ze Ty przeciez za mloda na to by mnie adoptowac. Siut

---------- Wiadomość dodana o 09:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:38 ----------

Ola ogladnelam zdjecia i ja mysle, ze wygladasz juz super, ale jeszcze pare kilo i bedziesz laska nie z tej ziemi. A ile przytylas w ciazy? Brzuszek mialas wiekszy niz ja z 2. Wyobrazam sobie jak Cie ludzie chwala
    Wlasnie zapomnialam sie wam pozalic, ze spotkalam dobra znajoma po kilku miesiacach i ....... czekalam na komplement, ze schudlam, a ona ani slowem. Zepsula mi humor
    Kochana! wlasnie dlatego powinnas miec swietny humor!! Skoro nic nie powiedziala, tzn. ze zauwazyla i zazdrosci to jest najlepszy komplement hihi

---------- Wiadomość dodana o 18:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:55 ----------

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    no toscie naprodukowaly jak mnie nie bylo!!!
    a ja znowu -600gr dzisiaj!!!! tak to lubie...
    Arku gratulacje, naprawde super wyczyn!!!
    urodzinki mam w sobote i bede grzeszyc alkoholowo, ciekawe ile za to zaplace...
    moze dzis bede miala wreszcie troche czasu poogladac te wasze fotki???
    mi tez zawsze obojczyki wystaja, nawet teraz jak waze prawie 80kg hihi, ale poza tym...
    gratuluje - 600 g to duzy spadek

nataliafab Guest

Cytat Zamieszczone przez malovana Zobacz posta
    Nati nie smutaj jest ok ja też nie umiałam....nie ma się czym przejmować, każdy pisze jak mu wygodnie
    postaram się to robić bardziej przejrzyśie

nataliafab Guest

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta
    No kochana nie tak skromnie , znam kobitki które dla kasy wyfruneły z Polski zostawiając dzieci wiec dlatego mamy dla CIEBIE taki szacun .
    Ciesze się bardzo ze znalazłaś tu przyjaciół i nie pisz prosze ze może kiedyś zaliczymy cię do scisłego grona , bo ty już widze wsiąkłaś na całego ale pamietaj my uzalezniamy a nasze grono jest bardzo elastyczne . I własnie o takiej fantastycznej atmosferze pisałam na tamtym watku jak jedna z dziewczyn napisała ze powinnyśmy skakać tematycznie a nie tworzyć grupę , ale z mojego doswiadczenia wiem że to co my wszystkie tworzymy jest wiecej warte niz te wszystkie tematyczne stronki

Ja na naszej BEATCE poznałam sie już rok temu i dlatego tak sie jej czepiłam jak rzep psiego.....a nawet ja adoptowałam
    Fakt ma dziewczyna duza wiedzę i chęc pomagania innym ( podziwiam jej cierpliwość ), ale niestety czasami obraca sie to przeciwko niej , ale to juz tak jest ze niektórych niedouczonych magistrów kłuje w oczy wiedza studentki

No nie od kwietnia mezatka i ja dopiero teraz się dowiaduję GRATULACJE a za kare poprosimy jakies fotki .
    Ciesze się twoim spadeczkiem , a suwaczek zrób sobie nowy skopiuj go , otwórz sobie PROFIL na górze po prawej stronie i tam masz swój PODPIS stary wykasuj i wklej nowy .To PIKUŚ

MALWINKO
    cieszę się razem z tobą , bo wiem jak ci cięzko było zacząc dietkę , a ten twój WIELKI DZIEŃ jest w sierpniu ale sorki zapomniałam kiedy ?
    Widzę że szybko sie uczysz i dokładnie czytasz moje posty

KASIU ake się usmiałam CZOPKI DODUPNE i co wsadziłaś ?
    A dlaczego masz awersję do senesu ?

KASIEK
    ciesz sie ze masz chudą dupencje , a jak masz problem to nos ze soba poduszeczkę Pomyśl sobie że te wieko du...maja napewno miękko ale jak wyglądają

BASIU jak nie masz problemu z porcelanka to odstaw na parę dni i zobaczysz jak twój organizm reaguje , nie bój sie swiat się nie zawali

cyferko dziękuje fotki napewno dodam ale juz nie dzis jutro robie narazie rodzinna parapetówę i mam kupe roboty

a poza tym nie wiem co robić, dziś się dowiedzilaam ze w 1 fazie mozna jogurty na aspartamie, i ok ale nie widzialam ze np. typu jogobella light jabłokowa to grzech((((((( i czy to juz wszystko przepadlo? mam zacząć od nowa 1 fazę??? a na dodatek tego dzis zrobilam bialkowe nalesniki z serkiem homo i chyba się jakoś pomylilam bo jak bralam go bo budzi to dopiero skapowalam, ze to jest waniliowy min.5%tł((((( dosłowanie grzech za grzechem(( co ja mam robić??? no i oczywiście jak juz taki zrobilam to zjadlam prawie pol opakowania(((( więc jak mam zaczynac wsystko od nowa? a to juz byl 5 dzien((((((((

HELP HELP HELP HELP HELP HELP

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów