Witam
jestem po pracy
wracając do domu, zrobilem zakupy, potrzebne na wyjazd
bo cos u tych madziarów, trzeba jeść na basenach
tylko teraz pozostaje upitracis i gotowe
wiadomo od dawna
pierogi robi nawet ktos udzielający sie na tym forum
pierwszy znaczek za slowem cytuj
nawet wiem, kto
choc ja nie mam troszke zaufania do takich rzeczy zrobionych przez innych... jakim cudem ciasto na 10 sztuk pierogow odpowiada 3-em lyzkom otrab... zmielone 3 lyzki otrab to troche malo maki jak na 10 sztuk... chyba, ze to sa te najmniejsze pierozki z najmniejszej foremkiwtedy sie nawet nie oplaca zamawiac za taka kase, tylko zrobic samemu... taniej i pewnosc, co tam jest...
a jesli chodzi o cytowanie wielu postow roznych osob naraz, to trzeba uzyc opcji obok tego "cytuj" - "cytuj wiele" - to taki znaczek dwoch karteczek... jak sie go zaznaczy, robi sie czerwony i mozna isc dalej czytac inne posty, zaznaczac kolejne...
a jak juz chce sie pisac odpowiedz, to klika sie przy ostatnim cytowanym poscie opcje "cytuj" lub na dole po prostu "odpowiedz" i w oknie odpowiedzi otwieraja sie wszystkie zaznaczone wczesniej posty,
komentarze mozna wpisywac pomiedzy te posty, pamietajac, by nie pisac w ich tresci - granice sa zaznaczone nawiasem kwadratowym i komenda QUOTE
---------- Wiadomość dodana o 14:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:26 ----------
Czy ja dobrze widzialam?? Mamy az 70 gosci na watku?![]()
no toscie naprodukowaly jak mnie nie bylo!!!
a ja znowu -600gr dzisiaj!!!! tak to lubie...
Arku gratulacje, naprawde super wyczyn!!!
urodzinki mam w sobote i bede grzeszyc alkoholowo, ciekawe ile za to zaplace...
moze dzis bede miala wreszcie troche czasu poogladac te wasze fotki???
mi tez zawsze obojczyki wystaja, nawet teraz jak waze prawie 80kg hihi, ale poza tym...
Jolu (chyba juz tak moge mowic do mamuni?) czy juz nas adoptowalas?
co by tu jeszcze....aaa!!! nareszcie dzis znowu warzywka!!! musze cos pomyslec na obiad chociaz niewiem kiedy to bedzie bo niedawno sie zwleklam z wyra i nawet nie mysle o jedzeniu, a jeszcze trzeba na jakies zakupy wyskoczyc, a dziecko jak pracuje zaniedbane straszliwie i caly dzien prawie w pizamie chodzi!!!!!!!!!no ale trudno, dwa dni w tygodniu niech sobie chodzi, inaczej sie nie da... teraz nie ma przedszkola to chociaz nie musze koniecznie wstawac tak wczesnie...
no to chyba tyle na razie, pewnie wieczorkiem bedzie wiecej czasu...
Hi.
Znow klikam ze szkoly. Nie powiem, zebym sie przemeczala
U mnie zastoju ciag dalszy.
Wielkie gratki wszystkim spadeczkowArek a Ty stawiaj cos za 30kg
Taki wynik, to brzmi dumnie
Jolu przemyslalam sprawe, ze Ty przeciez za mloda na to by mnie adoptowac. Siut
---------- Wiadomość dodana o 09:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:38 ----------
Ola ogladnelam zdjecia i ja mysle, ze wygladasz juz super, ale jeszcze pare kilo i bedziesz laska nie z tej ziemi. A ile przytylas w ciazy? Brzuszek mialas wiekszy niz ja z 2. Wyobrazam sobie jak Cie ludzie chwala
Wlasnie zapomnialam sie wam pozalic, ze spotkalam dobra znajoma po kilku miesiacach i ....... czekalam na komplement, ze schudlam, a ona ani slowem. Zepsula mi humor![]()
no wlasnie!!! mnie tez to nerwi strasznie!!! jak maja powiedziec ze przytylas to sie nie krepuja a tak to ani sloweczkiem!!! a jeszcze nie daj boze jak cos to spytaja niepewnie " a ty chora nie jestes???" !!!!!
ale ja im jeszcze pokaze!!!! moja psiapsiola ktora mi bardzo kibicuje mowi ze to z zazdrosci .... i chyba ma racje!!!![]()
Kochana! wlasnie dlatego powinnas miec swietny humor!!Skoro nic nie powiedziala, tzn. ze zauwazyla i zazdrosci
to jest najlepszy komplement hihi
---------- Wiadomość dodana o 18:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:55 ----------
gratuluje - 600 gto duzy spadek
![]()
cyferko dziękujefotki napewno dodam ale juz nie dzis jutro robie narazie rodzinna parapetówę i mam kupe roboty
a poza tym nie wiem co robić, dziś się dowiedzilaam ze w 1 fazie mozna jogurty na aspartamie, i ok ale nie widzialam ze np. typu jogobella light jabłokowa to grzech((((((( i czy to juz wszystko przepadlo? mam zacząć od nowa 1 fazę??? a na dodatek tego dzis zrobilam bialkowe nalesniki z serkiem homo i chyba się jakoś pomylilam bo jak bralam go bo budzi to dopiero skapowalam, ze to jest waniliowy min.5%tł
((((( dosłowanie grzech za grzechem
(( co ja mam robić??? no i oczywiście jak juz taki zrobilam to zjadlam prawie pol opakowania
(((( więc jak mam zaczynac wsystko od nowa? a to juz byl 5 dzien
((((((((
HELP HELP HELP HELP HELP HELP