Strona 151 z 2318 PierwszyPierwszy ... 51 101 141 149 150 151 152 153 161 201 251 651 1151 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,501 do 1,510 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Kasiek68 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    Kasiek - ty masz dorosłe córy??? A ja z twojego avatark ato myślałam że ty masz dwadzieścia kilka lat!!! Jak tylko mnie dodasz to zajrze to albumu
    no.... a ten mały brzdąc to taki ostatni, wyczekany....

---------- Wiadomość dodana o 08:33 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:28 ----------

Cytat Zamieszczone przez arkadiusz_ar Zobacz posta
    własnie strzeliły mi 3 dyszki na liczniku
    gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    z Dukanem od 18.01.2010 (-24 kg) IV faza od 11.03.2011
    Nie pozwólmy by nasze nowe ubrania stały się za ciasne!!!!

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

WITAM!

Arku - gratuluje!!!!!!!!!!

Ja nie mam sie czym chwalic - zastoj, bo znow upaly...
    wczoraj malo zjadlam, duzo pilam i malo siusialam, a dzis jestem opuchnieta...
    jak byl jeden dzien chlodniejszy po burzy, to mialam spory spadek, a tez znow goraco!!

Pytalyscie o praktyki - w laboratorium (no gdzie indziej moglabym chciec? ) w sporym zakladzie produkcyjnym, preznie sie rozwijajacy, przenosza sie teraz z Lodzi do Konstantynowa, do nowego, wiekszego budynku... bede kawalek dojezdzala, ale warto (nowe, dobrze wyposazone labolatorium )
    sama sobie zalatwilam (stad wiecej papierkow), bo te praktyki zlecane z uczelni to nie sa tak ciekawe... a tam bede wykonywala prawdziwa prace

Jolus - pisalas, ze kogos ubodlo... inaczej byloby zero jakiejkolwiek reakcji, czyli jest prawda w tym, co pisalas wczesniej

milego dnia wszystkim!

lola_ch jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Kasiek - no brzdąc jest śliczny...na tym zdjęciu z wakacji z rękami w kieszeniach - rewelacja

Ja też się uporałam z albumem - możecie zobaczyć jak wyglądam ja - i moja mała perełka No i moje postępy rzecz jasna

Ahetka - to jak przyjdzie jesień i skończą się upały to ty znikniesz dziewczyno! Ja mam wrażenie że ważę 100 kilo jak jest tak gorąco - ae to chyba nie tylko ja
    Miłego praktykowania

Który to już raz? Nieważne - ważne że z wami

Awatar Ahetka23
    Mieszka w
    Łódź

Wlasnie sie dowiedzialam, ze na allegro mozna kupic jedzenie dukanowe... wiedzialyscie o tym..?
    pierogi (15 szt. za 12 zl), kluseczki otrebowe, krokiety... ale czad! czyli juz sie ktos zajal marketingiem cateringiem, hehe

---------- Wiadomość dodana o 10:28 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:25 ----------

Kasiek - no brzdąc jest śliczny...na tym zdjęciu z wakacji z rękami w kieszeniach - rewelacja

Ja też się uporałam z albumem - możecie zobaczyć jak wyglądam ja - i moja mała perełka No i moje postępy rzecz jasna

Ahetka - to jak przyjdzie jesień i skończą się upały to ty znikniesz dziewczyno! Ja mam wrażenie że ważę 100 kilo jak jest tak gorąco - ae to chyba nie tylko ja
    Miłego praktykowania
    zaraz obejrze sobie zdjecia

nie znikne, spokojnie... ale prawdą jest, ze chudlo mi sie lepiej we wrzesniu nic w lipcu...

ja tez mam wrazenie, ze mam nogi z kamienia...

Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    Wlasnie sie dowiedzialam, ze na allegro mozna kupic jedzenie dukanowe... wiedzialyscie o tym..?
    pierogi (15 szt. za 12 zl), kluseczki otrebowe, krokiety... ale czad! czyli juz sie ktos zajal marketingiem cateringiem, hehe

---------- Wiadomość dodana o 10:28 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:25 ----------

nie znikne, spokojnie... ale prawdą jest, ze chudlo mi sie lepiej we wrzesniu nic w lipcu...

ja tez mam wrazenie, ze mam nogi z kamienia...
    Jedzenie dukanowe na allegro??? no ładnie...może wreszcie powstana sklepy z żywnością dla Dukanek I Dukanów To byłoby cudowne - wszystko w jednym miejscu

A co do upału - mi się wydaje że mam większy brzuch - nogi nawet nie...ale może masz rację - szybciej chudłam jak był maj Ale myślę że teraz po prostu zwolniło też, bo organizm się trochę przyzwyczaił. Grunt że spada - a spodziewałam się że końcówka będzie spadała wolniej

P.S. Godzina według instrukcji Arka jest prawidłowa u mnie
    A mam jeszcze pytanko natury technicznej...jak wy to robicie, że cytujecie kilka osób w jednym poście?

Awatar Ahetka23
    Mieszka w
    Łódź

Jedzenie dukanowe na allegro??? no ładnie...może wreszcie powstana sklepy z żywnością dla Dukanek I Dukanów To byłoby cudowne - wszystko w jednym miejscu

A co do upału - mi się wydaje że mam większy brzuch - nogi nawet nie...ale może masz rację - szybciej chudłam jak był maj Ale myślę że teraz po prostu zwolniło też, bo organizm się trochę przyzwyczaił. Grunt że spada - a spodziewałam się że końcówka będzie spadała wolniej

P.S. Godzina według instrukcji Arka jest prawidłowa u mnie
    A mam jeszcze pytanko natury technicznej...jak wy to robicie, że cytujecie kilka osób w jednym poście?
    widzialam zdjecia
    urocza coreczka
    a Ty na fotce - 11 kg wygladasz juz naprawde dobrze... jeszcze z max. 4 kg i bedziesz lasencja, po co az do 59 kg chcesz chudnac? zeby kosci wystawaly..?

malovana jest nieaktywny Znany na forum

Cześć

Jolu, Arku - ale z Was ranne ptaszki mnie to z łóżka nie można wyciągnąć, chociaż przez tą pogodę mam ostatnio problemy z zasypianiem, tak gorąco że ugotować się można,

melduję że waga na swoim miejscu, dokładnie z suwaczkiem...chociaż...a dobra to już nie będę tego pisać...66 i już

Cytat Zamieszczone przez Winners Zobacz posta
    Nie no jak dwie szefowe pozwolily na odstawienie otrebow, to jutro nie bedzie. Zobaczymy jak zareaguje
    uff no tak jak pozwalają to jest ok, a ja już się bałam że ochrzan dostane

Cytat Zamieszczone przez arkadiusz_ar Zobacz posta
    znowu spadek o 0,9kg, czyli na III fazie straciłem 2,2kg
    na razie sie nie martwie
    musze zebrać jakis zapas przed urlopem, na jakim, cos trza będzie zgrzeszyć
    jakiż ten protoczwartek, był męczący
    ale na szczęscie, juz sie skończył
    no proszę...jak komuś ładnie spada to i na utrwalaniu jeszcze się pozbędzie kg gratulacje Arku 3 dyszki to już wyczyn

perełka cudowna pierwsze zdjęcie i już się uśmiechnęłam do kompa, co za śliczności Ty też ślicznie wyglądasz, a aktualnie na pewno jeszcze lepiej bo już na suwaczku masz mniej niż na zdjęciu na plaży a do celu dotrzesz szybciej niż myślisz

19.09.2011

Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Dzięki dziewczynki - aż nie mogę się nadziwić że naprawdę schudłam...zaczynałam tą dietę, ale bez większych jakichś zapasów wiary. Niby wierzyłam, ale...a teraz wierzę że się uda
    Ahetko - ważyłam na swoim ślubie 58 kg i bardzo mi się to podobało Owszem, kości wystawały, ale tylko tu przy szyi z przodu, ale one zawsze mi trochę wystawały (nie wiem jak się nazywają), a w reszcie ciała było ok No, ale taką wagę osiągnęłam tylko na ślub i za dwa miesiące jo-jo takie że klękajcie narody Nigdy więcej tak bezmyślnego odchudzania...

Malovana - gratuluję dogonienia suwaczka Teraz będziesz go mogła spokojnie przesuwać

A co do aktualnego wyglądu...wszystko ładnie pięknie, ale brzuszka zgubić nie mogę - na ćwiczenia za gorąca choć cały czas mam zamiar zacząć...na razie smaruję balsamem ujędrniającym - ale nie słyszałam żeby oponka od tego znikała

Awatar Ahetka23
    Mieszka w
    Łódź

Malwa - gratuluje dogonienia szosteczek

Dzięki dziewczynki - aż nie mogę się nadziwić że naprawdę schudłam...zaczynałam tą dietę, ale bez większych jakichś zapasów wiary. Niby wierzyłam, ale...a teraz wierzę że się uda
    Ahetko - ważyłam na swoim ślubie 58 kg i bardzo mi się to podobało Owszem, kości wystawały, ale tylko tu przy szyi z przodu, ale one zawsze mi trochę wystawały (nie wiem jak się nazywają), a w reszcie ciała było ok No, ale taką wagę osiągnęłam tylko na ślub i za dwa miesiące jo-jo takie że klękajcie narody Nigdy więcej tak bezmyślnego odchudzania...

Malovana - gratuluję dogonienia suwaczka Teraz będziesz go mogła spokojnie przesuwać

A co do aktualnego wyglądu...wszystko ładnie pięknie, ale brzuszka zgubić nie mogę - na ćwiczenia za gorąca choć cały czas mam zamiar zacząć...na razie smaruję balsamem ujędrniającym - ale nie słyszałam żeby oponka od tego znikała
    a ile Ci wyszlo w tescie Dukana?
    moze juz o to pytalam i pewnie odpowiadalas, ale nie pamietam, sorki...
    po ciazy i z wiekiem zawsze trzeba ciut doliczyc
    a to co Ci wystawalo, to obojczyki chyba masz na mysli

malovana jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    Malwa - gratuluje dogonienia szosteczek

yyyyyy dzięki dziewczyny, ale ja go wcale nie goniłam, tak jak spadło tak jest cały czas od poniedziałku 66 zameldowałam po prostu że waga się utrzymuje więc wszystko jest ok ale dzięki, dzięki, dzięki.... sorki że Was zmyliłam poprawie się

19.09.2011

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów