Witajcie
Biegnę, by się pochwalić że schudłam 200 gr i ważę już 99,9 kg (jak jakaś cena w sklepie)
ALE W KOŃCU waga nie jest trzycyfrowa.
juhu, juhu, juhu
Słońce świeci od rana więc pewnie będzie cieplutko
buziaki
biegnę zmienić suwak
Witajcie
Biegnę, by się pochwalić że schudłam 200 gr i ważę już 99,9 kg (jak jakaś cena w sklepie)
ALE W KOŃCU waga nie jest trzycyfrowa.
juhu, juhu, juhu
Słońce świeci od rana więc pewnie będzie cieplutko
buziaki
biegnę zmienić suwak
Dzis mam wolny dzien, dobry humorek po dlugiej kapieli, mimo brzydkiej pogody...
No to sie bierzemy powoli za nadrabianie
nawet nie wiecie, co ja wczoraj odwalilam... wyskoczylam w pospiechu do sklepu z torebka, ale bez portfela i komorki
pierwszy raz mi sei to zdarzylo
stalam juz przy kasie z produktami na tasmie zupelnie nieswiadoma, ze sie zblaznie, ale M. - moj rycerz zauwazyl w domu na polce portfel i szybko przybiegl na ratunek...
kasjerka powiedziala, ze wielu ludziom sie to zdarza...
chyba jestem zakrecona...![]()
Kasiu - kupilam dwa smaki tych jogurtow jovi ze stonki, na sprobowanie, pomarancza-mango i kokos-ananas, bo truskawka to wiadomo, jak smakujedobre, mniej kaloryczne i mniej WW niz w jogobelli light, ale dla mnie torszke za drogie, by kupowac je regularnie... moze to i dobrze, bo to produkt tolerowany
slicznie wygladasz, widac ogromna roznice
osoby, ktore "nie zauwazyly" na bank byly zdziwione, albo zazdrosne
pisze po raz trzeci wiec, mam nadzieje, ze Ty rozwazysz jeszcze raz przyjazd do Lodzi
moj M. pojedzie sobie na wies, bedzie chata wolna
siostra M. powinna sie wyprowadzic na bank do tego czasu, wiec bedzie, gdzie spacspokojnie moge przenocowac 2-3 osobki
Jola ma juz rezerwacje
Kochana, Ty sie zatrzymalas w miejscu na chwile... a ja juz od dluzszego czasu... i w ogole ciezko mi bylo chudnac od samego poczatku...
pisalam, ze musze zrobic badania, no i w przyszlym tygodniu beda... ciekawe, co lekarz powie... powinnam byla zrobic to juz duzo wczesniej...
tak, jak Basia pisala, szewc bez butow chodzi... wszystkich wysylalam, a sama nie chcialam dopuscic mysli do swiadomosci, ze moga byc jakies inne przyczyny tego, ze mam problemy z chudnieciem...
a wiadomo, co to moga hormony zrobic, sama dobrze wiesz...
wiedza na temat diety, czy sama dieta cud moga nie wystarczyc...
Ty juz masz opieke lekarza, dobrane leki i teraz chudniesz z predkoscia swiatla
(mam nadzieje, ze bol brzucha juz nie dokucza)
witamy!
ja jestem Betty
napiszesz cos wiecej o sobie?
tak patrze na suwaczek i widze, ze Ty do szczypiorkow nalezysz
no zaraz zerkne sobie nowe foteczki
a wlosy - podobno kobiety chca zmieniac fryzure, gdy chca zaznaczyc jakies zmiany w soim zyciu...jesli juz, to zetnij dopiero po slubie...
masz racje Basiu... nie bedziemy juz... mozliwe, ze to ich jedyna rozrywka, wiec nie bedziemy im tego odbierac... nie bedziemy juz reagowac, bo nas to nie rusza... niech sobie pisza co chca i tak sa bezsilne i zalosne... z reszta nawet nie czytam
ledwo tu daje rade doczytac do konca
co do muffinek... masz na mysli sernikowe? owszem, mozesz dodac startej marchewki... jest gdzies nawet przepis na sernik z marchewka... na stronie z przepisami...
Hej Beti)
Fajnie, że "powróciłaś"A swoją drogą, masz jakiegoś pecha,że zjada Ci posty, ja bym się wkurzała od razu.
Jak dobrze jest mieć "rycerza portfelowego" przy sobie
Ja miałam inaczej, poszłam do biedy i miałam z P. resztkę kaski bo wydaliśmy i chcieliśmy tam kupić arbuza, więc liczyliśmy dokładnie ile razem zapłacimy(bo wzieliśmy jeszcze szynkę itp) I wyszło że zapłacimy 15 zł. Wielka koleja za nami a babka przy kasie mówi 22 zł. Patrzymy tak na siebie i ja myślę, boże jaki wstyd, przecież więcej nie mamy i teraz tak głupio odchodzić bez zakupów. Ale mój arbuzowy rycerz zauważył, że Pani na kasie zamiast arbuza nabiła banany i dlatego tyle wyszło. Wycowała błąd a my wyszliśmy szczęśliwi z WIELKIM ARBUZEM
Co do przyjazdu, to nie lubię obiecywać, bo nie wiem jak to będzie.
Dziękuję za zaproszenie, nawet się tego nie spodziewałam))
Gorzej będzie jak siostra M, się nie wyprowadzi
Mam nadzieję, że wyniki okażą się dobre Beatko. Choć szkoda, że nie robiłaś sobie wcześniej wyników. A powiedz mi o jakie badania poprosiłaś?
---------- Wiadomość dodana o 10:59 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:57 ----------
Jeszcze o tych jogurtach. U mnie już ich nie ma w biedzie. Pani powiedziała, że to była akcja "jednorazowa" i że więcej raczej ich nie będzie. Zwiedziłam 3 biedronki w poszukiwaniu Jovi nigdzie ich nie było. SKANDAL!
z tego co pamietam, to light jest slodzona aspartamem, a w coli zero/pepsi max jest dodatkowo cylkaminian sodu i acesulfan potasu, a mniej aspartamu...
jedno i drugie ma po 1 kcal na szklanke... roznica moze byc dla niektorych w smaku (i/lub stopniu slodkosci), bo przeciez kazdy inaczej odbiera smak kubeczkami smakowymi/receprotami... no i nie kazdy chce pic tylko aspartam, to ma wybor...
we wszystkim CI bedzie ladnie
mam nadzieje, ze pogoda CI dopisze
zebys wiecej czasu spedzala na plazy, niz pod dachem na piffku
chlopcy podobno maja wieksze problemy z mowieniem...
moj brat tez mial problemy, do logopedy chodzil... jeszcze probelmy z "r", cwiczyl jezyk... ale nastapil przelom i nagle zaczal dobrze mowic tak z dnia na dzien wlasciwie...
![]()
![]()
![]()
Ty tez jestes szczypiorek
ja tez zaluje, jak zmienie fryzure, mimo, ze sama chcialam - taki paradoks...ale potem z kazdym nastepnym dniem jestem juz bardziej zadowolona
Slonce, bo waga tak moze skakac... ale wazne, ze bilans calkowity jest ujemny... a u Ciebie mimo wszystko jest mniej niz przedtem, wiec smialo zmieniaj suwaczek, za dzien, za dwa kolejny rekordzik bedzie pobity![]()
z Dukanem od 18.01.2010 (-24 kg) IV faza od 11.03.2011
Nie pozwólmy by nasze nowe ubrania stały się za ciasne!!!!
Bry moje kochane
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba to oblać!!!!!!!! Szklanice z colą zero w górę!!!!!!!!!!!
Ja idę dziś z małą do lekarza na kontrolę, to poproszę też o skierowanie - ostatnie wyniki mam z czerwca, a teraz w sierpniu zrobię znów - ciekawe co tam powychodziMam nadzieję że samo dobre, tak jak ostatnio
A co do zmiany fryzury to święta prawda...ja ściąłam włosy ostatnio dwa razy - po ślubie i po urodzeniu NinorkaZmiany trza zaznaczać
A na schudniętą sylwetkę zamierzam znów włosy zapuścić
Kobietki, mam dziś na obiad w planach pieczone udko z indyka, ale tak samo to smutno mu...co można do niego zrobić - niestety jestem na PP więc dodatki warzywne odpadają, naleśnik był wczoraj więc skrobii też bym nie chciała...i tu sie kończa moje pomysły - macie jakiś???
Buziaczki i gratulacje dla każdego grama spadku![]()