Strona 201 z 2318 PierwszyPierwszy ... 101 151 191 199 200 201 202 203 211 251 301 701 1201 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,001 do 2,010 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar katrinka1984
    katrinka1984 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Witajcie

Biegnę, by się pochwalić że schudłam 200 gr i ważę już 99,9 kg (jak jakaś cena w sklepie )

ALE W KOŃCU waga nie jest trzycyfrowa.
    juhu, juhu, juhu
    Słońce świeci od rana więc pewnie będzie cieplutko
    buziaki
    biegnę zmienić suwak

I FAZA 30.04-8.05
    II FAZA 9.05- w trakcie

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Dzis mam wolny dzien, dobry humorek po dlugiej kapieli, mimo brzydkiej pogody...
    No to sie bierzemy powoli za nadrabianie

nawet nie wiecie, co ja wczoraj odwalilam... wyskoczylam w pospiechu do sklepu z torebka, ale bez portfela i komorki
    pierwszy raz mi sei to zdarzylo
    stalam juz przy kasie z produktami na tasmie zupelnie nieswiadoma, ze sie zblaznie, ale M. - moj rycerz zauwazyl w domu na polce portfel i szybko przybiegl na ratunek...
    kasjerka powiedziala, ze wielu ludziom sie to zdarza...
    chyba jestem zakrecona...

Kasiu - kupilam dwa smaki tych jogurtow jovi ze stonki, na sprobowanie, pomarancza-mango i kokos-ananas, bo truskawka to wiadomo, jak smakuje dobre, mniej kaloryczne i mniej WW niz w jogobelli light, ale dla mnie torszke za drogie, by kupowac je regularnie... moze to i dobrze, bo to produkt tolerowany

Cytat Zamieszczone przez Winners Zobacz posta
    Dodalam zdjecia w calej krasie
    slicznie wygladasz, widac ogromna roznice
    osoby, ktore "nie zauwazyly" na bank byly zdziwione, albo zazdrosne

Cytat Zamieszczone przez katrinka1984 Zobacz posta
    w Łodzi to dla mnie strasznie daleko, nawet nie będę miała się gdzie zatrzymać. Kiedyś miałam w Bełchatowie chłopaka, a teraz to nie mam tam żadnych znajomych.

Ja też w miejscu stoję, a nawet na górze zwyżkowej, więc spoko luz. Poza tym Ty już jesteś schudnięta i do tego masz fajne cycki
    pisze po raz trzeci wiec, mam nadzieje, ze Ty rozwazysz jeszcze raz przyjazd do Lodzi
    moj M. pojedzie sobie na wies, bedzie chata wolna
    siostra M. powinna sie wyprowadzic na bank do tego czasu, wiec bedzie, gdzie spac spokojnie moge przenocowac 2-3 osobki
    Jola ma juz rezerwacje

Kochana, Ty sie zatrzymalas w miejscu na chwile... a ja juz od dluzszego czasu... i w ogole ciezko mi bylo chudnac od samego poczatku...
    pisalam, ze musze zrobic badania, no i w przyszlym tygodniu beda... ciekawe, co lekarz powie... powinnam byla zrobic to juz duzo wczesniej...
    tak, jak Basia pisala, szewc bez butow chodzi... wszystkich wysylalam, a sama nie chcialam dopuscic mysli do swiadomosci, ze moga byc jakies inne przyczyny tego, ze mam problemy z chudnieciem...
    a wiadomo, co to moga hormony zrobic, sama dobrze wiesz...
    wiedza na temat diety, czy sama dieta cud moga nie wystarczyc...
    Ty juz masz opieke lekarza, dobrane leki i teraz chudniesz z predkoscia swiatla
    (mam nadzieje, ze bol brzucha juz nie dokucza)

Cytat Zamieszczone przez anka_z_lasu Zobacz posta
    Cześć dziewczyny i chłopaki, przyjmujecie początkujących na pokład?

Jestem Anka, dietę zaczęłam kilka dni temu. Chciałam na wakacje coś zrzucić, ale trochę mi się przeciągnęło.. Na razie bardzo mi się podoba, spadło mi już troszkę - tylko nie wiem czy to zasługa diety czy codziennego biegania.. w każdym razie nie wnikam, byle leciało dalej

pozdrawiam wszystkich wyjadaczy!
    witamy!
    ja jestem Betty
    napiszesz cos wiecej o sobie?
    tak patrze na suwaczek i widze, ze Ty do szczypiorkow nalezysz

Cytat Zamieszczone przez malovana Zobacz posta
    tak Kasiu to ja ale już mam dosyć tych włosów, zastanawiam się nad krótszymi a dlaczego szkoda że mini? no to zaraz wrzucę do albumu...
    no zaraz zerkne sobie nowe foteczki
    a wlosy - podobno kobiety chca zmieniac fryzure, gdy chca zaznaczyc jakies zmiany w soim zyciu... jesli juz, to zetnij dopiero po slubie...

Hi.
    To znowu ja.
    Przestancie wojowac dziewczyny!!!!!! Nie reagujcie na zaczepki, bo to karma dla trutnii. Ja nawet nie wiem o kim ani o czym piszecie, ale sie mozna domyslec, ze z kims sie nie lubicie. Niestety zle mi sie to czyta Zasmiecanie watku bzdurami totalnymi i jakies takie dziecinne mi sie to wydaje. Sorry jak kogos urazilam ale to moje zdanie.

Dziewczyny czy myslicie ze muffinki by mi wyszly gdybym dodala do tego standardowego przepisu dukanowego marchwi???? Tak mnie cos ciagnie do eksperymentu.
    Pa pa
    masz racje Basiu... nie bedziemy juz... mozliwe, ze to ich jedyna rozrywka, wiec nie bedziemy im tego odbierac... nie bedziemy juz reagowac, bo nas to nie rusza... niech sobie pisza co chca i tak sa bezsilne i zalosne... z reszta nawet nie czytam
    ledwo tu daje rade doczytac do konca

co do muffinek... masz na mysli sernikowe? owszem, mozesz dodac startej marchewki... jest gdzies nawet przepis na sernik z marchewka... na stronie z przepisami...

Awatar Ahetka23
    Mieszka w
    Łódź

Witajcie

Biegnę, by się pochwalić że schudłam 200 gr i ważę już 99,9 kg (jak jakaś cena w sklepie )

juhu, juhu, juhu
    buziaki
    biegnę zmienić suwak

gratuluje!!!!!!

Awatar katrinka1984
    Mieszka w
    Szczecin

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    Dzis mam wolny dzien, dobry humorek po dlugiej kapieli, mimo brzydkiej pogody...

nawet nie wiecie, co ja wczoraj odwalilam... wyskoczylam w pospiechu do sklepu z torebka, ale bez portfela i komorki
    pierwszy raz mi sei to zdarzylo
    stalam juz przy kasie z produktami na tasmie zupelnie nieswiadoma, ze sie zblaznie, ale M. - moj rycerz zauwazyl w domu na polce portfel i szybko przybiegl na ratunek...
    kasjerka powiedziala, ze wielu ludziom sie to zdarza...
    chyba jestem zakrecona...

Kasiu - kupilam dwa smaki tych jogurtow jovi ze stonki, na sprobowanie, pomarancza-mango i kokos-ananas, bo truskawka to wiadomo, jak smakuje dobre, mniej kaloryczne i mniej WW niz w jogobelli light, ale dla mnie torszke za drogie, by kupowac je regularnie... moze to i dobrze, bo to produkt tolerowany

pisze po raz trzeci wiec, mam nadzieje, ze Ty rozwazysz jeszcze raz przyjazd do Lodzi
    moj M. pojedzie sobie na wies, bedzie chata wolna
    siostra M. powinna sie wyprowadzic na bank do tego czasu, wiec bedzie, gdzie spac spokojnie moge przenocowac 2-3 osobki
    Jola ma juz rezerwacje

Kochana, Ty sie zatrzymalas w miejscu na chwile... a ja juz od dluzszego czasu... i w ogole ciezko mi bylo chudnac od samego poczatku...
    pisalam, ze musze zrobic badania, no i w przyszlym tygodniu beda... ciekawe, co lekarz powie... powinnam byla zrobic to juz duzo wczesniej...
    tak, jak Basia pisala, szewc bez butow chodzi... wszystkich wysylalam, a sama nie chcialam dopuscic mysli do swiadomosci, ze moga byc jakies inne przyczyny tego, ze mam problemy z chudnieciem...
    Ty juz masz opieke lekarza, dobrane leki i teraz chudniesz z predkoscia swiatla
    (mam nadzieje, ze bol brzucha juz nie dokucza)

masz racje Basiu... nie bedziemy juz... mozliwe, ze to ich jedyna rozrywka, wiec nie bedziemy im tego odbierac... nie bedziemy juz reagowac, bo nas to nie rusza... niech sobie pisza co chca i tak sa bezsilne i zalosne... z reszta nawet nie czytam
    ledwo tu daje rade doczytac do konca
    Hej Beti)

Fajnie, że "powróciłaś" A swoją drogą, masz jakiegoś pecha,że zjada Ci posty, ja bym się wkurzała od razu.

Jak dobrze jest mieć "rycerza portfelowego" przy sobie
    Ja miałam inaczej, poszłam do biedy i miałam z P. resztkę kaski bo wydaliśmy i chcieliśmy tam kupić arbuza, więc liczyliśmy dokładnie ile razem zapłacimy(bo wzieliśmy jeszcze szynkę itp) I wyszło że zapłacimy 15 zł. Wielka koleja za nami a babka przy kasie mówi 22 zł. Patrzymy tak na siebie i ja myślę, boże jaki wstyd, przecież więcej nie mamy i teraz tak głupio odchodzić bez zakupów. Ale mój arbuzowy rycerz zauważył, że Pani na kasie zamiast arbuza nabiła banany i dlatego tyle wyszło. Wycowała błąd a my wyszliśmy szczęśliwi z WIELKIM ARBUZEM

Co do przyjazdu, to nie lubię obiecywać, bo nie wiem jak to będzie.
    Dziękuję za zaproszenie, nawet się tego nie spodziewałam))
    Gorzej będzie jak siostra M, się nie wyprowadzi

Mam nadzieję, że wyniki okażą się dobre Beatko. Choć szkoda, że nie robiłaś sobie wcześniej wyników. A powiedz mi o jakie badania poprosiłaś?

---------- Wiadomość dodana o 10:59 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:57 ----------

Jeszcze o tych jogurtach. U mnie już ich nie ma w biedzie. Pani powiedziała, że to była akcja "jednorazowa" i że więcej raczej ich nie będzie. Zwiedziłam 3 biedronki w poszukiwaniu Jovi nigdzie ich nie było. SKANDAL!

I FAZA 30.04-8.05
    II FAZA 9.05- w trakcie

Awatar Ahetka23
    Mieszka w
    Łódź

Dziewczyny a z ta cola to jak jest cola zero czy cola light. Dzis kupilam sobie obie, bo nie wiedzialam na ktora sie zdecydowac. Ma to jakies znaczenie?
    z tego co pamietam, to light jest slodzona aspartamem, a w coli zero/pepsi max jest dodatkowo cylkaminian sodu i acesulfan potasu, a mniej aspartamu...
    jedno i drugie ma po 1 kcal na szklanke... roznica moze byc dla niektorych w smaku (i/lub stopniu slodkosci), bo przeciez kazdy inaczej odbiera smak kubeczkami smakowymi/receprotami... no i nie kazdy chce pic tylko aspartam, to ma wybor...

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta
    Dobra , ja na chwilke się urwe z forum ...ide szukać stroju kąpielowego , sprawdzałam w necie pogoda nad BAŁTYKIEM się poprawia , wiec moze mi sie uda zamoczyć
    we wszystkim CI bedzie ladnie
    mam nadzieje, ze pogoda CI dopisze
    zebys wiecej czasu spedzala na plazy, niz pod dachem na piffku

To mnie pocieszylas, bo moi tez za duzo nie mowia, tzn recytuja calymi zdaniami tylko nie wiem o co im chodzi Ale ja sobie dodatkowo tlumacze, ze im sie troche chrzani przez dwa jezyki, bo w domu caly czas polski, w tv angielski i w przedszkolu tez angielski. Rozumieja wszystko, ale z mowieniem to wydaje mi sie ze mogloby byc lepiej.
    chlopcy podobno maja wieksze problemy z mowieniem...
    moj brat tez mial problemy, do logopedy chodzil... jeszcze probelmy z "r", cwiczyl jezyk... ale nastapil przelom i nagle zaczal dobrze mowic tak z dnia na dzien wlasciwie...

Cytat Zamieszczone przez ninka501 Zobacz posta
    Ahetko, to dla Ciebie

Ty tez jestes szczypiorek

Cytat Zamieszczone przez Kasiek68 Zobacz posta
    no to wszystko wyjaśnia, ja też wodniczek i całe życie szukam swojej fryzury i po tyyyyyyyyyyyylu latach znalazłam, ale jak ścięłam to na drugi dzień płakałam, że to zrobiłam
    ja tez zaluje, jak zmienie fryzure, mimo, ze sama chcialam - taki paradoks... ale potem z kazdym nastepnym dniem jestem juz bardziej zadowolona

Cytat Zamieszczone przez gosia3735 Zobacz posta
    Witajcie , ja tak na chwile , dzieki Beatko za rade pozniej wyprobuje(cytaty) , no i oczywiscie wyprobuje swego aloesa . Olu dlaczego Ci zle z nami , mnie sie wydawalo , ze b. tu pasujesz , mloda mama z bejbikiem ,jest z kim pogadac.
    A suwaczka dobrze , ze nie zmienilam - chyba cholery dostane dzis waga wskazala 77,2 co jest? dzien w dol , a nast. dzien w gore?? Naprawde zaczyna mnie zloscic. Do wieczorka musze mezowi zrobic kopytka papa.
    Slonce, bo waga tak moze skakac... ale wazne, ze bilans calkowity jest ujemny... a u Ciebie mimo wszystko jest mniej niz przedtem, wiec smialo zmieniaj suwaczek, za dzien, za dwa kolejny rekordzik bedzie pobity

Kasiek68 jest nieaktywny Znany na forum

Dla mnie wyglada ok, a wy co myslicie jak na uderzeniowke? Jedynie to zapytalam o ilosci nabialu, czy nie je za duzo. Zobaczymy co mi odpisze. Pa pa __________________
    ja bym jeszcze z uderzeniówki wyrzuciła te paluszki krabowe, niestety dużo "dodatków" tam może być

---------- Wiadomość dodana o 11:06 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:01 ----------

ale w końcu waga nie jest trzycyfrowa. Juhu, juhu, juhu
    gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    z Dukanem od 18.01.2010 (-24 kg) IV faza od 11.03.2011
    Nie pozwólmy by nasze nowe ubrania stały się za ciasne!!!!

Awatar katrinka1984
    Mieszka w
    Szczecin

Cytat Zamieszczone przez Kasiek68 Zobacz posta
    ja bym jeszcze z uderzeniówki wyrzuciła te paluszki krabowe, niestety dużo "dodatków" tam może być
    Chodzi o surimi? No właśnie, jak ja patrzyłam, to one mają dużo cukru i w ogóle nie podoba mi się ich skład. Nie wiem czemu dukan na nie pozwala.

Kasiu...
    Pamiętasz o tej flegamince?

I FAZA 30.04-8.05
    II FAZA 9.05- w trakcie

malovana jest nieaktywny Znany na forum

Cześć dziewuszki

po wczorajszym wieczorze jeszcze mam uśmiech na twarzy
    Syla - i jak ? śnił Ci się ten Wątroba??

Witajcie

juhu, juhu, juhu
    buziaki
    biegnę zmienić suwak
    Kasiula gratuluję!!!

19.09.2011

lola_ch jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Bry moje kochane

Witajcie

juhu, juhu, juhu
    Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba to oblać!!!!!!!! Szklanice z colą zero w górę!!!!!!!!!!!

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta

a wlosy - podobno kobiety chca zmieniac fryzure, gdy chca zaznaczyc jakies zmiany w soim zyciu... jesli juz, to zetnij dopiero po slubie...
    Ja idę dziś z małą do lekarza na kontrolę, to poproszę też o skierowanie - ostatnie wyniki mam z czerwca, a teraz w sierpniu zrobię znów - ciekawe co tam powychodzi Mam nadzieję że samo dobre, tak jak ostatnio

A co do zmiany fryzury to święta prawda...ja ściąłam włosy ostatnio dwa razy - po ślubie i po urodzeniu Ninorka Zmiany trza zaznaczać A na schudniętą sylwetkę zamierzam znów włosy zapuścić

Kobietki, mam dziś na obiad w planach pieczone udko z indyka, ale tak samo to smutno mu...co można do niego zrobić - niestety jestem na PP więc dodatki warzywne odpadają, naleśnik był wczoraj więc skrobii też bym nie chciała...i tu sie kończa moje pomysły - macie jakiś???

Buziaczki i gratulacje dla każdego grama spadku

Który to już raz? Nieważne - ważne że z wami

Awatar katrinka1984
    Mieszka w
    Szczecin

Ja ostatnio nie jestem twórcza w kuchni.
    Może jakiś sosik na bazie jogurtu sobie zrób do tego,albo placuszki dukanowe.
    Uciekam , bo trzeba trochę pożyć w realnym świecie
    Do później
    .

I FAZA 30.04-8.05
    II FAZA 9.05- w trakcie

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów