Ostatnio edytowane przez lola_ch ; 30-07-2010 o 10:44
dziewczyna w kolejce za mna, na widok mojego M. z tekstem "nie zapomnialas czegos?", powiedziala: w koncu sie do czegos czasem moga przydac Ci mezczyzni
jeszcze sie potem mojemu M. na zarty z kasjerka zebralo, bo cola nie chciala "wejsc"... i trzeba bylo "mocniej pociagnac"za etykietke, by kod kreskowy odslonic... kasjerka sie usmiechala... co ja z nim mam
raz naprawde nam kasy zabraklo przy kasie, bo akurat duze zakupy byly za ponad 100 zl i nie liczylam w pamieci, ile zaplacimy... bylam pewna, ze w razie czego M. ma swoj portfel przy sybie, jak z mojego braknie... a on nie mial i trzeba bylo wycofac jedna rzecz... :/
jak robie mniejsze zakupy i mi wychodzi na kasie duzo wiecej niz w pamieci, to kaze sprawdzac kasjerce, co wbila nie tak, albo co bylo drozsze niz cena na polce pokazywala... bo nie lubie, jak oszukuja tak klientow w wiekszych hipermarketach, bo np. cena byla nieaktualna, albo babka zamiast nektarynek w promocji wbija mi duzo drozsze brzoskwinie...
dobrze, ze Twoj P. obronil Waszego arbuza
no to peszek z tymi jogurtami... wczoraj wieczorem u mnie w stonce byly cale 2 palety wystawione i prawie nikt tego nie bral, przynajmniej ja tak zauwazylam, jak w sklepie bylam... ale to moze nowe palety akurat dolozyli
zawsze pozostaja jeszcze kefury jovi 0 %1.7 zl za 400 g, lubie smak "malina z porzeczka"
nie no, chyba G. sie wyprowadzi do konca sierpnia...
a badania podstawowe, krew i mocz, na cholesterol oczywiscie, poprosilam na hormony tarczycy i prolaktyne... cos jeszcze dodatkowo powinnam byla?
---------- Wiadomość dodana o 11:51 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:44 ----------
moze we FR maja wiecej ryby w rybie
tzn. mniej tych skrobiowych dadatkow, a wiecej miesa z ryby w tych paluszkach...
wyniki na pewno beda u Ciebie dobre, skoro poprzednie byly, to te beda super
a do obiadku to tylko wlasnie sosik pozostaje... ja bym zrobila czosnkowo-jogurtowy z dodatkiej ziol![]()
Nie piłam jeszcze tych kefirów, muszę spróbować.
Co do badań, to na razie dobre zrobiłaś.
Dopiero gdyby się okazało, że jest coś nie tak , to trzeba będzie porobić bardziej szczegółowe.
A robiłaś na cukier? Jeśli tak, to czy dobrze wyszło?
jak prolaktyna będzie za wysoka- to może być z dwóch powodów, albo od jajników albo od nadnerczy.Lub guz na przysadce. Ale to właśnie już są szczegółowe badania. Zresztą nie ma co straszyć. Bo na pewno tego nie masz.
Ja mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że nie ma się co martwić.
Daj znać Beatko jak będziesz miała wyniki.
A powiedz prócz tego, że wolniej chudniesz masz jakieś niepokojące objawy, albo coś co u siebie zaobserwowałaś, co niekoniecznie jest "normalne"?
Olu - cytowanie wielokrotne idzie Ci swietnie
no fajne polaczenie by wyszlo
a w gole to uwazam, ze osoby przy kosci lepiej wygladaja wlasnie w dwyczesciowych kostiumach... jak sie czasem czlowiek wciska w jednoczesciowy, to tak bardzo obszernie sie wyglada, jak wszystko zakryte... a jak jest czlowiek opalony i plecy odkryte to tak jakos szczuplej mi sie wydaje... ale to moje odczucie tylko...
ja tez olewam, czy sie ktos patrzy... co prawda wazac 83 kg nie mialam wielkich fald, tylko lekkie boczki i brzuszek odstajacy, ale nosilam UWAGA bikini na sznureczkach, bez usztywnien, falbanek zakrywajacych... i robilam wrazenie na moim M.bo bikini takie czarnoczerwone, to zmysly pobudzalo
a i na plazy widzialam grubsze ode mnie w dwuczesciowych z faldkami i sie nie przejmowaly, nikt sie z nich nie smial, nie gapil i bylo ok...
zgadza sie, ja tez zauwazylam, ze teraz wiecej tych pulchniejszy... a moze dlatego, ze coraz mniej sie wstydzi pokazywac... i dobrze... z reszta moda sie taka zrobila na te luzne tuniczki... czesto widze babeczki ukrywajace brzuszek pod luzna bluzeczka... a co sie beda wciaskaly i meczyly w obcislych...
pisze do Was z przerwami, bo cos w domu trzeba zawsze zrobic
juz ta godzina??? musze zmykac, bo bede miala goscia...
Tak w ogóle to wróciłam, bo nie mam co robić.
Tzn krążę po mieszkaniu, ale jak coś to tu jestem
---------- Wiadomość dodana o 12:42 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:16 ----------
ja jeden strój mam taki.
Ale czuję się w nim jak różowa landryna.
Potrzebuję takiego jak sukienka , ale one są drogie skurczybyki.![]()
Dziendoberek dziewczynki !!!!
Oj podrobiczek moj kochany snil sie snil az wiory lecialy hihihihih
Katrinka gratulacje!!!! ja sobie zawsze obieram jakis niezbyt dlugi cel zeby sie potem cieszyc ze go przekroczylam!!! najpierw bylo 5kilo mniej potem zeby byla siodemka z przodu, teraz czekam zeby pekla dyszka na minusie!!!
juz niedlugo!!!
Cola zwykla jest z cukrem, light ze slodzikiem a zero niewiem z czym ale zero dla mnie juz wogole smaku nie ma, jakbym wode pila. Zawsze pilam light bo znowu zwykla byla dla mnie za slodka...
Dzis od rana mam dobre wiesci (finansowe) wiec humorek mi dopisuje, i nawet sama swiatlo w lazience naprawilam !!!jestem dumna z siebie baaaardzooooo!!!
buziaczki dziewuszki....
![]()
Oj Maleńka, nie wiesz co mówisz, mam fatalny brzuch i okropne wylewające się boczki, postaram się zrobić fotki i pokazać, staram się tak ubierać, żeby nie było widać, tuniki, bluzki a la kimono, ale nie zawsz się udaje
jakby uda spadły, to też bym się nie pogniewała
---------- Wiadomość dodana o 13:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:06 ----------
Katrinka, ja właśnie lubię takie kolory, sama mam różowy dwuczęściowy i dobrze się w nim czuje, gratuluje 2-cyfrowej wagi!ja też mam znowu mniej, jak na razie zauważyłam, że na p+w spadam więcej niż n pp, zobaczymy co będzie dalej, na razie jestem happpy
Do usłyszenia później
No to świetujemy![]()
![]()
![]()
GRATULUJE ci serdecznie
Ja tylko na chwilę podbijam karte , zaraz lece do prasowania .
OLA a ja myslałam że ty taka cicha myszka jesteś , ale po wczorajszym to ....zmieniłam zdanie
NINKA ja jakbym wazyła tyle co ty to napewo wyszłabym w dwuczesciowym , dawaj fotki pokaz nam swoja buzkę i nie tylko
SYLWIA to z ciebie i elektryk jest ? A jaa w podrobach nie gustuje
CZESC BETY
---------- Wiadomość dodana o 15:21 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:20 ----------
No cio jest ? Ja nie podkreslałam
Dobra mykam , bede pózniej
Jola sie tak nie moze tego wyjazdu doczekac, ze mi esy pisze, ze sie cieszy i w ogole... och, kocham te zakrecona kobiete
dobre![]()
![]()
rzeczywiscie nie widzialam zadnych duzych biustow w tym dziale...
a i z biodrami... te dziewczyny takie chude... juz nawet nie zgrabne, tylko chude... wiadomo, ze na takich kostium ukrywajacy biodra zawsze bedzie dobrze wygladal - "chł... chł... chłyt martetingowy"
jedynie co, to ta ostatnia modelka... jak na taka przy kosci... to swietnie wygladala w tych kostiumach...bardzo ladna, zadbana kobieta
nie tylko chudzi moga ladnie wygladac
a ja wiem, na co...
a od kiedy to Jola rzuje tyton?![]()
no to sobie zaraz looknę fote
a pioropusz, owszem... do kostiumu karnalowego w rio![]()
takiego skąpego kostiumu, wiecie jakiego
no to super![]()
a moj M. koledze starszemu powtarza (zeby go podbudowac): stary, niedołeżny, ale wytrysk potezny
ale sie usmialam![]()
mam nadzieje,z e jednak zjadlas i nie padlas z glodu
---------- Wiadomość dodana o 15:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:22 ----------
Oo!Jola juz jest
![]()
Ostatnio edytowane przez Ahetka23 ; 30-07-2010 o 15:12
specjalnie nasmarujemy tyle, zebyc dwie doby miala samego czytania
gratuluje spadeczku i silnej wolizaznacz na suwaczku, co sobie bedziesz zalowala
no nie, hehe
ale to chyba dobrze...
oj, chyba sie dzialo
romantyczne z tym sercem
ja tez lubie w mundurach
szczegolnie wojskowych
czyli moto moto?czyt. ciacho ciacho
("Madagaskar II")
"za wypiekami to ja nie przepadam, ale tu bym pochrupala"("Polowanie na misia II")
no i dobrze Jolcia przewidziala
tylko drązki w glowie![]()
Ostatnio edytowane przez Ahetka23 ; 30-07-2010 o 15:13