Strona 202 z 2318 PierwszyPierwszy ... 102 152 192 200 201 202 203 204 212 252 302 702 1202 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,011 do 2,020 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

lola_ch jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Cytat Zamieszczone przez katrinka1984 Zobacz posta
    Ja ostatnio nie jestem twórcza w kuchni.
    Może jakiś sosik na bazie jogurtu sobie zrób do tego,albo placuszki dukanowe.
    No chyba tylko sos został, bo na śniadanie jadłam placuszki Uwielbiam je Szkoda że nie można więcej, bo mogłabym je szamać kilka razy dziennie
    Ostatnio edytowane przez lola_ch ; 30-07-2010 o 10:44

Który to już raz? Nieważne - ważne że z wami

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Hej Beti)

Fajnie, że "powróciłaś" A swoją drogą, masz jakiegoś pecha,że zjada Ci posty, ja bym się wkurzała od razu.

Jak dobrze jest mieć "rycerza portfelowego" przy sobie
    Ja miałam inaczej, poszłam do biedy i miałam z P. resztkę kaski bo wydaliśmy i chcieliśmy tam kupić arbuza, więc liczyliśmy dokładnie ile razem zapłacimy(bo wzieliśmy jeszcze szynkę itp) I wyszło że zapłacimy 15 zł. Wielka koleja za nami a babka przy kasie mówi 22 zł. Patrzymy tak na siebie i ja myślę, boże jaki wstyd, przecież więcej nie mamy i teraz tak głupio odchodzić bez zakupów. Ale mój arbuzowy rycerz zauważył, że Pani na kasie zamiast arbuza nabiła banany i dlatego tyle wyszło. Wycowała błąd a my wyszliśmy szczęśliwi z WIELKIM ARBUZEM

Co do przyjazdu, to nie lubię obiecywać, bo nie wiem jak to będzie.
    Dziękuję za zaproszenie, nawet się tego nie spodziewałam))
    Gorzej będzie jak siostra M, się nie wyprowadzi

Mam nadzieję, że wyniki okażą się dobre Beatko. Choć szkoda, że nie robiłaś sobie wcześniej wyników. A powiedz mi o jakie badania poprosiłaś?

---------- Wiadomość dodana o 10:59 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:57 ----------

Jeszcze o tych jogurtach. U mnie już ich nie ma w biedzie. Pani powiedziała, że to była akcja "jednorazowa" i że więcej raczej ich nie będzie. Zwiedziłam 3 biedronki w poszukiwaniu Jovi nigdzie ich nie było. SKANDAL!
    dziewczyna w kolejce za mna, na widok mojego M. z tekstem "nie zapomnialas czegos?", powiedziala: w koncu sie do czegos czasem moga przydac Ci mezczyzni
    jeszcze sie potem mojemu M. na zarty z kasjerka zebralo, bo cola nie chciala "wejsc"... i trzeba bylo "mocniej pociagnac" za etykietke, by kod kreskowy odslonic... kasjerka sie usmiechala... co ja z nim mam

raz naprawde nam kasy zabraklo przy kasie, bo akurat duze zakupy byly za ponad 100 zl i nie liczylam w pamieci, ile zaplacimy... bylam pewna, ze w razie czego M. ma swoj portfel przy sybie, jak z mojego braknie... a on nie mial i trzeba bylo wycofac jedna rzecz... :/

jak robie mniejsze zakupy i mi wychodzi na kasie duzo wiecej niz w pamieci, to kaze sprawdzac kasjerce, co wbila nie tak, albo co bylo drozsze niz cena na polce pokazywala... bo nie lubie, jak oszukuja tak klientow w wiekszych hipermarketach, bo np. cena byla nieaktualna, albo babka zamiast nektarynek w promocji wbija mi duzo drozsze brzoskwinie...

dobrze, ze Twoj P. obronil Waszego arbuza

no to peszek z tymi jogurtami... wczoraj wieczorem u mnie w stonce byly cale 2 palety wystawione i prawie nikt tego nie bral, przynajmniej ja tak zauwazylam, jak w sklepie bylam... ale to moze nowe palety akurat dolozyli

zawsze pozostaja jeszcze kefury jovi 0 % 1.7 zl za 400 g, lubie smak "malina z porzeczka"

nie no, chyba G. sie wyprowadzi do konca sierpnia...

a badania podstawowe, krew i mocz, na cholesterol oczywiscie, poprosilam na hormony tarczycy i prolaktyne... cos jeszcze dodatkowo powinnam byla?

---------- Wiadomość dodana o 11:51 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:44 ----------

Chodzi o surimi? No właśnie, jak ja patrzyłam, to one mają dużo cukru i w ogóle nie podoba mi się ich skład. Nie wiem czemu dukan na nie pozwala.
    moze we FR maja wiecej ryby w rybie
    tzn. mniej tych skrobiowych dadatkow, a wiecej miesa z ryby w tych paluszkach...

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    Kobietki, mam dziś na obiad w planach pieczone udko z indyka, ale tak samo to smutno mu...co można do niego zrobić - niestety jestem na PP więc dodatki warzywne odpadają, naleśnik był wczoraj więc skrobii też bym nie chciała...i tu sie kończa moje pomysły - macie jakiś???

wyniki na pewno beda u Ciebie dobre, skoro poprzednie byly, to te beda super

a do obiadku to tylko wlasnie sosik pozostaje... ja bym zrobila czosnkowo-jogurtowy z dodatkiej ziol

Awatar katrinka1984
    katrinka1984 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    zawsze pozostaja jeszcze kefury jovi 0 % 1.7 zl za 400 g, lubie smak "malina z porzeczka"

a badania podstawowe, krew i mocz, na cholesterol oczywiscie, poprosilam na hormony tarczycy i prolaktyne... cos jeszcze dodatkowo powinnam byla?
    Nie piłam jeszcze tych kefirów, muszę spróbować.

Co do badań, to na razie dobre zrobiłaś.
    Dopiero gdyby się okazało, że jest coś nie tak , to trzeba będzie porobić bardziej szczegółowe.

A robiłaś na cukier? Jeśli tak, to czy dobrze wyszło?

jak prolaktyna będzie za wysoka- to może być z dwóch powodów, albo od jajników albo od nadnerczy.Lub guz na przysadce. Ale to właśnie już są szczegółowe badania. Zresztą nie ma co straszyć. Bo na pewno tego nie masz.

Ja mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że nie ma się co martwić.
    Daj znać Beatko jak będziesz miała wyniki.

A powiedz prócz tego, że wolniej chudniesz masz jakieś niepokojące objawy, albo coś co u siebie zaobserwowałaś, co niekoniecznie jest "normalne"?
    mafialt lubi to.

I FAZA 30.04-8.05
    II FAZA 9.05- w trakcie

Awatar Ahetka23
    Mieszka w
    Łódź

Olu - cytowanie wielokrotne idzie Ci swietnie

Cytat Zamieszczone przez Winners Zobacz posta
    Kasia cos jak polaczenie gory z tego kompletu
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Z dolem z tego
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Tylko moja bluzeczka nie jest wcale dopasowana na brzuszku, zebym sie lepiej czula i kolor mojego to brazowy
    no fajne polaczenie by wyszlo

a w gole to uwazam, ze osoby przy kosci lepiej wygladaja wlasnie w dwyczesciowych kostiumach... jak sie czasem czlowiek wciska w jednoczesciowy, to tak bardzo obszernie sie wyglada, jak wszystko zakryte... a jak jest czlowiek opalony i plecy odkryte to tak jakos szczuplej mi sie wydaje... ale to moje odczucie tylko...

Dokładnie tak powinno być. nie przejmować się. Olać czy ktoś się gapi czy nie. Ale ja sama dla siebie bym się czuła w tym moim "wymarzonym" lepiej)

Zresztą powiem szczerze, że w tym roku nad morze jeżdżę prawie co weekend (tzn w ciepłe dni) i rzadko widzę na plaży naprawdę zgrabną kobietkę, dużo jest teraz większych kobiet i jakoś nie mają kompleksów.
    ja tez olewam, czy sie ktos patrzy... co prawda wazac 83 kg nie mialam wielkich fald, tylko lekkie boczki i brzuszek odstajacy, ale nosilam UWAGA bikini na sznureczkach, bez usztywnien, falbanek zakrywajacych... i robilam wrazenie na moim M. bo bikini takie czarnoczerwone, to zmysly pobudzalo
    a i na plazy widzialam grubsze ode mnie w dwuczesciowych z faldkami i sie nie przejmowaly, nikt sie z nich nie smial, nie gapil i bylo ok...

zgadza sie, ja tez zauwazylam, ze teraz wiecej tych pulchniejszy... a moze dlatego, ze coraz mniej sie wstydzi pokazywac... i dobrze... z reszta moda sie taka zrobila na te luzne tuniczki... czesto widze babeczki ukrywajace brzuszek pod luzna bluzeczka... a co sie beda wciaskaly i meczyly w obcislych...

pisze do Was z przerwami, bo cos w domu trzeba zawsze zrobic

juz ta godzina??? musze zmykac, bo bede miala goscia...

Awatar katrinka1984
    katrinka1984 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Tak w ogóle to wróciłam, bo nie mam co robić.
    Tzn krążę po mieszkaniu, ale jak coś to tu jestem

---------- Wiadomość dodana o 12:42 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:16 ----------

ja jeden strój mam taki.
    Ale czuję się w nim jak różowa landryna.
    Potrzebuję takiego jak sukienka , ale one są drogie skurczybyki.

I FAZA 30.04-8.05
    II FAZA 9.05- w trakcie

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Dziendoberek dziewczynki !!!!
    Oj podrobiczek moj kochany snil sie snil az wiory lecialy hihihihih
    Katrinka gratulacje!!!! ja sobie zawsze obieram jakis niezbyt dlugi cel zeby sie potem cieszyc ze go przekroczylam!!! najpierw bylo 5kilo mniej potem zeby byla siodemka z przodu, teraz czekam zeby pekla dyszka na minusie!!!
    juz niedlugo!!!
    Cola zwykla jest z cukrem, light ze slodzikiem a zero niewiem z czym ale zero dla mnie juz wogole smaku nie ma, jakbym wode pila. Zawsze pilam light bo znowu zwykla byla dla mnie za slodka...
    Dzis od rana mam dobre wiesci (finansowe) wiec humorek mi dopisuje, i nawet sama swiatlo w lazience naprawilam !!! jestem dumna z siebie baaaardzooooo!!! buziaczki dziewuszki....

ninka501 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Busko Zdrój

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    Ty tez jestes szczypiorek
    Oj Maleńka, nie wiesz co mówisz, mam fatalny brzuch i okropne wylewające się boczki, postaram się zrobić fotki i pokazać, staram się tak ubierać, żeby nie było widać, tuniki, bluzki a la kimono, ale nie zawsz się udaje

jakby uda spadły, to też bym się nie pogniewała

---------- Wiadomość dodana o 13:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:06 ----------

Katrinka, ja właśnie lubię takie kolory, sama mam różowy dwuczęściowy i dobrze się w nim czuje, gratuluje 2-cyfrowej wagi!ja też mam znowu mniej, jak na razie zauważyłam, że na p+w spadam więcej niż n pp, zobaczymy co będzie dalej, na razie jestem happpy

Do usłyszenia później
    mafialt lubi to.

cyfra61 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ruda Śląska

Witajcie

Biegnę, by się pochwalić że schudłam 200 gr i ważę już 99,9 kg (jak jakaś cena w sklepie )

ALE W KOŃCU waga nie jest trzycyfrowa.
    juhu, juhu, juhu
    Słońce świeci od rana więc pewnie będzie cieplutko
    buziaki
    biegnę zmienić suwak
    No to świetujemy

GRATULUJE ci serdecznie

Ja tylko na chwilę podbijam karte , zaraz lece do prasowania .

OLA a ja myslałam że ty taka cicha myszka jesteś , ale po wczorajszym to ....zmieniłam zdanie

NINKA ja jakbym wazyła tyle co ty to napewo wyszłabym w dwuczesciowym , dawaj fotki pokaz nam swoja buzkę i nie tylko

SYLWIA to z ciebie i elektryk jest ? A jaa w podrobach nie gustuje

CZESC BETY

---------- Wiadomość dodana o 15:21 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:20 ----------

No cio jest ? Ja nie podkreslałam
    Dobra mykam , bede pózniej

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

Awatar Ahetka23
    Mieszka w
    Łódź

Jola sie tak nie moze tego wyjazdu doczekac, ze mi esy pisze, ze sie cieszy i w ogole... och, kocham te zakrecona kobiete

Zajrzałam i jak zobaczyłam model "oswajamy duży biust" to padłam...przecież te modelki zapomniały wziąć biusty z domu
    dobre

rzeczywiscie nie widzialam zadnych duzych biustow w tym dziale...
    a i z biodrami... te dziewczyny takie chude... juz nawet nie zgrabne, tylko chude... wiadomo, ze na takich kostium ukrywajacy biodra zawsze bedzie dobrze wygladal - "chł... chł... chłyt martetingowy"

jedynie co, to ta ostatnia modelka... jak na taka przy kosci... to swietnie wygladala w tych kostiumach... bardzo ladna, zadbana kobieta
    nie tylko chudzi moga ladnie wygladac

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta
    Nie nadazam z czytanie , wiec zrobię sobie 10 minutową przerwę ...ale nie powiem wam na co
    a ja wiem, na co...

Będziesz jadła coś pysznego??
    a od kiedy to Jola rzuje tyton?

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    ale toz tam nic takiego na tej glowie nie mam, czego sie spodziewacie??? kolorowego piuropusza hihi??? to moze na koniec dietki hihihihhi
    no to sobie zaraz looknę fote

a pioropusz, owszem... do kostiumu karnalowego w rio takiego skąpego kostiumu, wiecie jakiego

ZUBILEWICZ w TVMETEO mówi ze w poniedziałek i we wtorek nad morzem piekna pgoda
    no to super

Sąsiad stary, ale może być jary

Tak jak ten z tej książki:

"STARY CZŁOWIEK I MORZE"(MOŻE)
    a moj M. koledze starszemu powtarza (zeby go podbudowac): stary, niedołeżny, ale wytrysk potezny

Sylwio - pióropuszek to może nie na głowie lepiej... <oj, źle ze mną...>
    ale sie usmialam

no to macie cholery... popatrzcie sobie na blada twarz... tylko kurde mialy byc widoczne w odwrotnej kolejnosci... a nie umiem zmienic...
    to kolacji dzis nie bedzie??? bo od komputera nie wstane??
    mam nadzieje,z e jednak zjadlas i nie padlas z glodu

---------- Wiadomość dodana o 15:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:22 ----------

Oo! Jola juz jest
    Ostatnio edytowane przez Ahetka23 ; 30-07-2010 o 15:12

Awatar Ahetka23
    Mieszka w
    Łódź

No tak to juz jest ANIU ze duzo czasu zajmuje to czytanie , juz sie boje ile mi zajmie to czytanie po powrocie z urlopu
    specjalnie nasmarujemy tyle, zebyc dwie doby miala samego czytania

Cytat Zamieszczone przez gurgulek78 Zobacz posta
    Po południu zabraliśmy dziewczynki do takiego zamku zabaw i po powrocie wieczorkiem oni zajadali się pizzą, a mamusia zrobiła sobie pyszną rybkę usmażoną na jednym jajku, do tego sosik
    gratuluje spadeczku i silnej woli zaznacz na suwaczku, co sobie bedziesz zalowala

Cytat Zamieszczone przez anka_z_lasu Zobacz posta
    nie nadążam! nie macie tu jakiś limitów w ilości postów na sekundę?
    no nie, hehe
    ale to chyba dobrze...

ja chyba spadam, bo mój P. zaraz przyjdzie wyszorowany
    oj, chyba sie dzialo

Cytat Zamieszczone przez gurgulek78 Zobacz posta
    A tu Was zaskoczę bo jak się poznalismy to on skończył Technikum Gastronomiczne i nawet przez chwilę pracował w takiej małej knajpce u nas.

I jak chodziłam na pizzę (jeszcze jako małolata) to on rysował mi serce z keczupu na tej pizzy. Ach... to były czasy....

Więc Mundur to był dopiero później. No ale masz rację. Gurgulka sznurem...
    romantyczne z tym sercem
    ja tez lubie w mundurach
    szczegolnie wojskowych

a dlaczego ja nie widzialam wczesniej tego o policjancie???? mi sie zawsze policjanci podobali... nawet mialam kilku znajomych takich ze hoho ale zonaci... no a na przyklad komisarz S. Wątroba to.... nie powiem bo wygwiazdkuje hihi ale mozna by zgrzeszyc oj mozna...
    czyli moto moto? czyt. ciacho ciacho ("Madagaskar II")
    "za wypiekami to ja nie przepadam, ale tu bym pochrupala" ("Polowanie na misia II")

OK jestes usprawiedliwiona Po cwiczeniach na drażku bedziesz miała jutro spadek
    no i dobrze Jolcia przewidziala

tylko drązki w glowie
    Ostatnio edytowane przez Ahetka23 ; 30-07-2010 o 15:13

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów