Strona 1030 z 2033 PierwszyPierwszy ... 30 530 930 980 1020 1028 1029 1030 1031 1032 1040 1080 1130 1530 2030 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,291 do 10,300 z 20321
Like Tree8685Lubią to

Wątek: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część 49

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Jak to dobrze, że Anulka do kompa się dorwała.Zawszeć będzie nam weselej jak więcej osób się poodzywa.
    Coś nam Pieczareczka zamilkła.Oby to tylko odpracowanie nieobecnosci, a nie insze , więksiejsze problemy były przyczyną.
    Ja zgoniłam Browni z balkonu, bo cały Bozy dzień ten kot chciałby wietrzyć tyłek na zimnym dworze.
    W odpowiedzi kocura wlazła mi na kolana i spi już drugą godzinę.Pić i jeść mi sie już zachciało.

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Anulka do kompa się nie dorwała,ale znowu na starociu synowym trenuje
    I nawet jakimś cudem wi-fi hasłowo znalazłła byłła
    RASTI4949 lubi to.

Awatar kania79

hahanka lubi to.

Awatar kania79

I się zwzięłam i piszę,a przy wysyłaniu dzieje się cóś i fyr,fyr fyrrr i pooleciało
    Zaś ale zaważcie,żem znaki polskie okiełznała i ....

Awatar kania79

...więc już nie będzie kłopotu z rozczytaniem kto komu co zrobił na wieczorek zapoznawczy udając się,

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    23

Nocne heloł

Ja z drogi prosto do Was Kumcie miłe ...
    Poczytała sobie ... podumała nad osoczem bogatopłytkowym ... moze ono by mi się do urodności przydało? Wszak dni płyną i do okrągłych urodzin coraz bliżej
    Ani na Krupówkach macham ...
    No i wsie Kumcie do serca tulam, bo 3 dni mnie nie było i się stęskniłam...
    Jak troche pośpię i okrzepnę w domowych pieleszach, to o wyprawie napiszę ...
    Na razie buziakuję rozgłośnie
    RASTI4949 lubi to.

Awatar kania79

Dzień dobry...
    Witaj powrócona kasiu...
    Uświadomcie mnie czy ,,jestem.fit,,
    Zmienił szatę graficzną,czy jażem
    Sama przy wczorajszych próbach
    Wysyłania wiadomości naozrabiała?

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Jestes Aniu fit. I w pisaniu i we wszystkim!

Ja rowniez witam powrocona z wojazy Kasie. Dobrze, ze jestes...

A moje najstarsze dziecie znowu wyfrunelo. Tym razem do Afryki. Jeszcze go tam nie bylo...
    Ten to dopiero ma pieprz w tylku...
    Tym razem... Nairobi, Kenia. A w planach Tanzania i Zanzibar. Dostal trzy tygodnie urlopu w tej swojej krakowskiej pracy i szaleje...

TinnGO and RASTI4949 like this.

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Dzień dobry. Miesiąc jeszcze tylko pracy przede mną. Aż strach sie bać co to bedzie w domu zamkniona od ludzi oddzielona, Może zacznę miaueczeć zamiast mówić .
    Cytat Zamieszczone przez kania79 Zobacz posta
    Anulka do kompa się nie dorwała,ale znowu na starociu synowym trenuje
    I nawet jakimś cudem wi-fi hasłowo znalazłła byłła
    No i nie święci garnki lepią. Bardzo nas cieszą postępy koleżanki w dziedzinie środków powszechnej obecnie komunikacji.
    Wczoraj byłam w kościele na dziecinnej mszy i ksiądz zachęcał dzieciaki do uczenia się i odrabiania lekcji mówiąc im , że jak nie będą szli z wiedzą do przodu to mogą za niedługo nie umieć skasować biletu w tramwaju bo nie będzie biletów tylko jakieś czynności z udziałem elektroniki do zrobienia.
    I to jest prawda, moje koleżanki , które oszczędzają i nie maja internetu w domu wydaja sie i mnie mało ciekawe i po prostu głupie i nieciekawe.
    Ja nie muszę umieć napisać programu i zreperować komputera (w windzie też mam wiedzieć tylko co nacisnąć), ale konto w banku, bankomat, karta płatnicza i telefon komórkowy( i to generacji" smyrafon" )to obecnie pakiet podstawowy.No i trzeba nadążać.
    Ja nie jestem telefonomanką , jak widziałaś Aniu w zestawieniu z obu Kasiami (a nawet trzema i bo Ogródeczkowa rychtyk taka sama wsiąknięta w ekran) czy obecnymi nastolatkami (ja mam to w wykonaniu 13 letniej Ali czy nawet 4 letniego Jasia- tablet).
    Ale telefon już przegryzłam , chciał nie chciał musiał.
    Zawszec jednak wolę czytać na papierze.
    Ta książka , którą kupiłam na medytacji mindfulness "Odwaga bycia nielubianym" wspaniała. Co chwila łapię się , że bym chciała wam ten czy tamten fragment przepisać, a za chwilę widzę nowy jeszcze bardziej trafiony.
    Tytuł jest trochę mylący, w każdym razie ja go źle odczytałam, ale treść - mistrzostwo świata.
    Ja nie mam wykształcenia humanistycznego i takie rzeczy jak filozofia były dla mnie zawsze trudne.
    Ale w tej ksiązce zestawiona jest filozofia etiologiczna Freuda z filozofią Adlera. Freud i jego tezy przyczynowo-skutkowe, psychologia anaalityczna zdominowała współczesny świat.
    O Adlerze ja pierwszy raz usłyszałam. Szczęka mi opadła, bo książka jest napisana łopatologicznie, do średnio inteligentnego laika trafia bez problemu.
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Ostatnio edytowane przez TinnGO ; 20-11-2017 o 08:55

Awatar kania79

Więc

Uprawnienia umieszczania postów