fuj...ale jak dla urody,hi,hi![]()
ile tego trzeba
łyknąć???
pozdrawiam!!!!!![]()
fuj...ale jak dla urody,hi,hi![]()
ile tego trzeba
łyknąć???
pozdrawiam!!!!!![]()
Witaj Syberio !!!masz teraz czas zajęty z tymi przetworami.
Przyjemne z pożytecznym - dietkowe jedzonko na zimę będzie gotowe.
Moje gratulacje !!!i mam na liczniku 5,2kgDawno mnie u Ciebie nie było a tu takie wieści
![]()
Ja w chwilowym dołku byłam jak to u każdej z nas.
Buziaczki![]()
Alez Syberio!!!!
jak to nie kofa
to że nie piszą się nie łączy automatycznie z tym drugim
lato jakoś tak działa że na forum nieco słabiej z pisaniem...
jakoś też słabiej z odchudzaniem ale nie u Ciebie!!!!
pozdrawiam Hasia
Hejka laskinie wiem jak waga bo na razie nie ważę się
bo ma zapomniałam ale postaram sie jutro zważyć
ale czuje że jest mnie troszeczkę mniej
dzis byłam z młodym na rezonansie i później w ccc ale przeceny że ho ho kupiła sobie fajowe buciki były za 80zł.a teraz kosztowały 24zł to sobie wzięłam
pozdrawiam was laski i spadam jutro wpadnę do was b dzis padam na pysk
![]()
same ciekawe rzeczy u Ciebie Syberiuszku....co z tym olejem,ile tego"łykasz".Az sie wierzyc nie chce ze tak ruszylas metabolizm...musze i ja sprobowac.......pozdrawiam![]()
Hej Syberiuś - chyba zacznę z tym olejem, bo codziennie chodzę po 8-10 km, a waga jak zaklęta nic a nic w dół nie chce spaśćA trenuję już 3,5 tygodnia.
Tu jestem: no to czas zacząć - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Najwyższa w życiu waga: 89,5 kg; Start z Dukanem: 10.11.2009 r; waga startowa: 83.7 kg do kwiecień 2010 r. - 66,9 kg (zaprzepaszczone );
Start z dietą wg. K. Gacy 26.05.2017 r.; waga startowa 87,6 kg
Syberiuś a Ty co się tak obijasz ?? Żadnych raporcików, żadnych informacji .... Dawaj tu i mów jak Ci idzie z tym olejem?? A może siedzisz w kąciku i podjadasz - hę ??? Dawaj do raportu bok nie, to ..
Tu jestem: no to czas zacząć - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Najwyższa w życiu waga: 89,5 kg; Start z Dukanem: 10.11.2009 r; waga startowa: 83.7 kg do kwiecień 2010 r. - 66,9 kg (zaprzepaszczone );
Start z dietą wg. K. Gacy 26.05.2017 r.; waga startowa 87,6 kg
Hejka laseczki! !!! Wiecie miał am teraz tyle latania że czasami zapomniałam o oleju i waga ta sama ale od dziś znów mam spokojniejsze dni to już przypilnuje!!!!dobrze że waga nie poszła w góre bo po drodze były 2 grille i osiemnastka męża chszesniaka !!!!
Teraz znów solidnie biorę sie za ten olej i od dziś jeżdżę rowerem!!!
POZDRAWIAM i lece zaprawić ogórki!!!!
HEJKA laski co to się porobiło z tym forum na nowej nie ma nas a stary ciężko odnaleść zaraz piszę zażaleniea tak u mnie po staremu waga tyż
ale nie za bardzo się staram bo utkwiłam w zaprawach w ogrudku itp a to jakiś grill a to jakaś impreza
ale trza się wziąść za siebie i wpadła do was po motywacje
pozdrawiam i lecę do was
![]()