Pozdrowienia z Sandomierza :) Załącznik 39592
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wersja do druku
Pozdrowienia z Sandomierza :) Załącznik 39592
no prosze , jaka laseczka :)
Super Agnieszko:great:
Dziewczyny kochane! Sorry! Już dziś nie dam rady...
Jutro rano napisze! Na 100 %!
Agnieszko ... po prostu brak słów uznania! Super wyglądasz! Naprawdę!
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
hej, wstajemy, kawka podana
Załącznik 39595
dzisiaj nawet kawa ziewa
Dzien dobry! Maniusiu...ziewa ta kawka czy nie ziewa, ale zaraz ja sobie chlipne, bo ledwo na oczy widze. :p
Jednakze zgodnie z obietnica, wstalam i tutaj sie melduje.
Taaa... no wiec uslyszalam na rozmowie mnostwo pochwal, glaskow dla duszy...ale jednoczesnie powiedziano mi wprost, ze mimo najszczerszych checi zostawienia mnie w dziale przez obie szefowe, zarzad nie zgadza sie na zatrudnienie zadnej dodatkowej osoby.
Od dwoch lat ten odcinek pracy robia kolejni praktykanci (za darmo rzecz jasna!), w zwiazku z czym "gora" nie widzi potrzeby placenia komukolwiek za to samo.
No, a ze praktykanci bywaja rozni-i z wielu byla niewielka pociecha...to oczywiscie inna para kaloszy.
Poza tym glownym problemem jest, ze nawet gdy trafi sie rzutki i umny praktykant, to podobnie jak ja na poczatku, ma zwiazane rece-bo nie ma dostepu do niczego konkretnego w komputerze, poza rodzielaniem poczty jedynie. Co powoduje sytuacje, ze roboty jest mnostwo, pracownicy w pietke gonia... a praktykant siedzi i dlubie w nosie.
Ja w tej chwili juz sie absolutnie nie nudze, bo znalezli jakies obejscie tej patologicznej sytuacji i wchodze do systemu przez internet.
Przez ostatnie tygodnie wiec pracowalam jak dzika, zeby sie wykazac- no ale jak widzicie nie wiele mi to dalo...
Teraz postanowilam troche wiec zwolnic tempo, bo od pracy praktycznie przez osiem godzin w jednej pozycji, zaczely mi dokuczac bole karku i glowy. Najpierw myslalam, ze to moze te hormony, bo cos tam w ulotce bylo o takich skutkach ubocznych, ale hormony odstawilam (te masc zelowa) a bole pozostaly... :bad:
Podjelam zatem decyzje chronienia lepiej swego zdrowia, robienia wiekszych przerw...no i intensywniejszego szukania czegos innego.
Bede wysylac civi ile sie da teraz od czerwca i mam wielka nadzieje w przeciagu najblizszych szesciu tygodni znalezienia nowej roboty. Wezme sobie tez po 5 czerwca kilka dni chorobowego zeby troche zlapac oddech po tych zwariowanch ostatnich dwoch tygodniach.
Podroze, spotkania sa przyjemnoscia ale i dodatkowym dla mnie stresem organizacyjnym, wiec czuje jak powoli wychodzi ze mnie powietrze.
Nie ma co sie zastanawiac, musze przycisnac hamulec- bo znowu smutno to moze sie skonczyc.
Na koniec ...wesola historia. Dziewuszki- jesli ktorakolwiek zazdrosci babeczkom z okladek czasopism ich urody- ponizej zamieszczam dwa moje zdjecia. Jedno bez retuszu a drugie ulepszone... Niech zyje Fotoshop!!!:mdr:
Każda kobieta jest ładna...jak ja taka zrobić fotoshopem! ;) https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2e6bed6edd.jpg
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Cudownie pusta starówka Sandomierza ...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...671338fa0e.jpg
Pieknie w Sandomierzu
Kasiu, bez fotoszopa tez jesteś piekna. Szkoda, że nie udało sie zostac w tej pracy, zycze żebyś szybko nowa znalazła. A opinie pamiętaj wziąć z tej, na pewno dobra będzie
Kasiu
nie wiem czy to cię pocieszy ale u nas firmy też nauczyly się korzystać z darmowych praktykantów:pI coś co miało być korzystne dla obu stron stało sie farsą wykorzystywaną przez cwaniakow.
Na pewno uda ci się znależć coś odpowiedniego:)A zdrowie trzeba chronić i o siebie dbać,szczególnie jak zasoby powoli się wyczerpują.
Na moje oko oba zdjęcie są retuszowane,tylko to biometryczne ręcznie przez fachowca a to z półprofilu z automatu:)
Agnieszko
nieźle trafiłaś,że jest tak pusto i pięknie.Sama wystarczysz za ozdobę miasta:)
Krysiu
tak mi się wydawalo ze sposobu w jaki pisalaś o wyjeździe do stolicy,ze to bardzo osobista ważna i przyjemna wyprawa:)
Maniusiu
dobrze,że dziś tylko jedna kawka,bo trzeba mi ją teraz ograniczyć.Mam klasyczne objawy braku magnezu:p
Niby nie pierwszy raz i niby wiem dlaczego ale ciągle kuszę się na jakieś dni z białkiem bez zbóż....
I choć wiem,że to zupełnie nie dla mnie to zawsze kusi płaski brzuch po kilku takich dniach:pA kawa i ruch to dodatkowe pożeracze magnezu:cry:
Dzisiaj dzień bananowo-kaszowy z pestkami.
Najgorsze te banany bo niezbyt je lubię ale banany i gorzka czekolada najszybciej uzupełniają braki.O ile bananow nie zjem zbyt wiele o tyle z gorzką 85% czekoladą potrafię nieźle zaszaleć:p
I wracam do kasz i nasionek,jak jeszcze raz przyjdzie mi do głowy zastąpić kasze mięsem i innym białkiem to bardzo proszę o potężnego kopa w moją największą część:mad:
Podobno rozum przychodzi z wiekiem,ale najwyraźniej nie do każdego:bad::oops::eek:
Wczoraj schody 3x,dzisiaj rower 22km i mam nadzieję,ze dorzucę schody,bo wczoraj super się wchodziło:)